מי מכיר מי יודע

מי מכיר מי יודע

בעקבות מותו בטרם עת נזכרתי בסרט הנורא שעשו הביי ג´ייז לפי סרנט פפר של הביטלס, לסרט יש גם פס קול, לא עלינו, שהיה מבוכה רבתי (כמו הסרט) לכל המעורבים בו, החל מאחרון אנשי הסאונד באלבום המקורי של ועד למי שהגיש את הקפה ביצירת הפס הקול. שמועה גונבה לאוזניי, שלאחרונה יש קהל שלא ידע את הסרט הנורא בזמן אמיתי, שמתלהב מהסרט ומפס הקול בעקבות איזה רטרו מוזר של הסבנטיס, האם למישהו יש את הדבר הזה בבית?, יכול להיות שזה פחות גרוע ממה שאני זוכר את זה?, בסרט אגב, משחקים הביי ג´ייז את שלושת ההנדרסונים (Hendersons), ואליס קופר לא עלינו, הוא מלך השמש (the sun king).

moshel

New member
מי מכיר מי יודע

ועד כמה שאני זוכר שיחק שם גם Peter Frampton זה ששר את הלהיט i want you -show me the way D.J MOSHEL

אכן

פראמטון, שאגב היה חלק מ Humble Pie של סטיבן מריוט (מנהיג ה סמול פאסיס) תקופה קצרה, ואף ניגן עם הריסון ב All Things Must Pass, היה אמור להיות כוכב הסרט ופס הקול שלו, אולם הצלחתם של הביי ג´ייז במצעדים באותה תקופה שיכנעה את המפיקים לתת לאחים גיב דווקא לככב בסרט (וחבל).

hells bells

New member
מודה שלי יש את התקליט הכפול!

אבל יש נסיבות מקילות! אבי דאג שיביאו לו את התקליט מ-USA כך שידי אינה במעל.

TheFly

New member
עד כמה שאני זוכר

להקת הנבלים או ה- VILLAIN BAND היו אירוסמית עם הביצוע הלגלגני ל-COME TOGETHER הופעתם היא אחד מרגעי השיא של הסרט.

למעלה