מי מכיר? מי יודע?

hoggle

New member
מי מכיר? מי יודע?

גילית שלאחרונה אני נשארת בערב ללא תעסוקה, ואני מחפשת משהו להפיג את השעמום. איזה חוג של פעם-פעמיים בשבוע שנמשך לאורך זמן, כלומר לא סדנא של כמה מפגשים אלא ממש חוג בנושא יצירה (כמו כדרות, אבל לא כדרות כי אני לא אוהבת). יש למישהי רעיונות? מישהי משתתפת בדבר כזה? אני צריכה את עזרתכן כי אני רוצה לדעת על מה לברר ואין לי רעיונות מה בכלל קיים, ואיפה בדר"כ זה קיים. אחרת, אני אאלץ להשאר בבית ולשחק עם ה-
ים שלי... תודה

Noga222

New member
לא, אבל

כתבו פה לא מעט על זה שבמלאכת מחשבת בפ"ת יש לוח בו מתפרסמים חוגים, ושהם מארגנים חוגים בעצמם אצלם.

hoggle

New member
יש להם אתר?

אני לא מגיעה לפ"ת, אני גרה בהרצליה...

Noga222

New member
זה לא כ"כ רחוק...

זה בקרית אריה פ"ת, (קרוב לצומת גהה) שווה בדיקה אם יש לך רכב. 20 דקות נסיעה גג.

hoggle

New member
בעצם, גם אם אתן לא מכירות

אולי תוכלו לעזור לי בזה שתכתבו איזה חוג כזה הייתן רוצות שיהיה? (מי שאל קודם על רווח מהתחום הזה?) משהו נגיד בסגנון של עיסות נייר. מה עוד?

hoggle

New member
כן, כן, אזור השרון זה טוב

אבל לא בסגנון של בצרה (בית עם סגנון?) כי זה לא חוג... (וגם די יקר, אממממ, ומתחרה שלי....
)

חוט השני - סיכום קטן

של פרוספקט החוגים הלא מעודכן: 1. ציור על עץ ועיטור כלים 2. אמנות רב תחומית - קורס שנתי, כל חדש נושא אחר, לדןגמא: דקופג´, קרקלינג, חריזה אמנותית, מוזאיקה, פיסול בחומרים ביתיים, ציור על זכוכית, פורצלן, נרות, צריבה על עץ, עיסת נייר, עיטור כלי זכוכית 3. אלקטרופורמינג (תכשיטנות) 4.שיפוץ רהיטים וטכניקות רקעים, 5.פסיפס ומוזאיקה 6.עיסת נייר 7.צריבה על עץ 8.פיסול מהאגדות - דמויות וכו´ 9.למינציה בעלים ועוד כל מיני סדנאות חד פעמיות ככה זה כשאין סורק ואין דיגיטלית - צריך לעבוד קשה! בקרמיכיף יש גם כל מיני סדנאות חד פעמיות וגם קבועות: קרמיקה, מוזאיקה, עיסת נייר, פוליאסטר... צריך לברר איתם, יש כאן בלוחות את האתר שלהם (רק שימי לב, מופיע שם פעמיים http בהתחלה, תמחקי אחד...)

ravit5

New member
בדיוק מה שחיפשתי פה אתמול..

נשמע מצוין.. יש לכן מושג מה המחיר של החוג??

hoggle

New member
עוד כמה ימים אני אקבל את כל הפרטים

בדואר אז אני אסרוק ואעדכן את כולן

Rachel76

New member
אני מכירה מקום בהוד השרון

שבו מלמדים פיסול וקרמיקה, וזה עולה 60 ש"ח לשיעור של שעתיים. אם את מעוניינת, אני יכולה לברר פרטים יותר מדוייקים. על מה חשבת: ציור, אנימציה ממחושבת, צילום, תפירה, מקרמה... תזרקי כיוון... אולי פשוט תחזרי לפסנתר...

hoggle

New member
אני מחפשת בעיקר רעיונות,

פחות מקומות ולחזור לנגן זה לא רעיון רע....

hoggle

New member
טוב, דיברתי עם חוט השני

הם עוברים עכשיו לחנות החדשה, למי שמעונינת, שנמצאת ברוטשילד, והם ישלחו לי את הפרוספקט שלהם בדואר, אז אני אסרוק ואעלה את זה כאן אחרי שזה יגיע.

למעלה