מי מכיר מי יודע?
Y yela New member 4/2/15 #2 יש לך כזה? טעמת? קשה לראות את כולו, אבל הכי דומה לאגס מהמזרח (סיני, יפאני, אסיאתי - משהו כזה, תלוי מי אומר)
יש לך כזה? טעמת? קשה לראות את כולו, אבל הכי דומה לאגס מהמזרח (סיני, יפאני, אסיאתי - משהו כזה, תלוי מי אומר)
A amysh New member 4/2/15 #4 שילוב של אגס ותפוח הבוס שלי אוכל כזה כל יום, טוען שמאוד טעים, קונה אצל ירקן מדופלם, אני טרם ראיתי לקנות וטרם טעמתי
שילוב של אגס ותפוח הבוס שלי אוכל כזה כל יום, טוען שמאוד טעים, קונה אצל ירקן מדופלם, אני טרם ראיתי לקנות וטרם טעמתי
ח חנהפ Active member 4/2/15 #5 אכן שילוב של אגס ותפוח -נשי (כך היה כתוב עליו) קליפה וגרעינים דומים מאוד לאגס, המרקם ממש מעורב ואין את הגרגרים שלעיתים מרגישים באגס. אז היה לנו שהחיינו אתמול...
אכן שילוב של אגס ותפוח -נשי (כך היה כתוב עליו) קליפה וגרעינים דומים מאוד לאגס, המרקם ממש מעורב ואין את הגרגרים שלעיתים מרגישים באגס. אז היה לנו שהחיינו אתמול...
S shira1960 Active member 4/2/15 #9 בעיני, זה קצת כמו אגס קריספי והטעם הוא עדין מאוד. זה כאילו חיבור בין טעם האגס לקריספיות של התפוח. אגב - בדרך כלל הם ממש ממש טעימים. מפעם לפעם יש נפילה וזה פשוט תפל.
בעיני, זה קצת כמו אגס קריספי והטעם הוא עדין מאוד. זה כאילו חיבור בין טעם האגס לקריספיות של התפוח. אגב - בדרך כלל הם ממש ממש טעימים. מפעם לפעם יש נפילה וזה פשוט תפל.
י יפנית 3 New member 4/2/15 #8 מכירה מיפן , מאוד טעים מומלץ לאכול אותו קר כשהוא טרי ועסיסי (טעמו מתוק) קניתי פה בארץ והיה לי פחות טעים.
מכירה מיפן , מאוד טעים מומלץ לאכול אותו קר כשהוא טרי ועסיסי (טעמו מתוק) קניתי פה בארץ והיה לי פחות טעים.