מי מכיר, מי יודע? למי יש את העותק הזה? אני מחפשת אותו בנרות...
T tair40 New member 19/10/14 #5 אהבתי את החוברת המצורפת מתנה יש לי מוני על החוברת (לא הכי מרוצה בעולם.... רוב הדברים לא באמת שמישים) אבל אם הפעם זה יגיע עם החוברת אז יצא לי שווה.
אהבתי את החוברת המצורפת מתנה יש לי מוני על החוברת (לא הכי מרוצה בעולם.... רוב הדברים לא באמת שמישים) אבל אם הפעם זה יגיע עם החוברת אז יצא לי שווה.
ו ורדה וזהו New member 19/10/14 #6 החוברת הקטנה או לוח השנה? אני ממש משתוקקת למינוי על new stitches אבל אין לי מצפון. היה לי מנוי שנ ויש לי חוברות עם תרשימים מהממים ואני עדיין עם הסמפלר הענק שאני רוקמת. אז לרכוש עוד בסכום של כ 400 שקל נראה לי קצת לא ראלי. כן או להשתגע?
החוברת הקטנה או לוח השנה? אני ממש משתוקקת למינוי על new stitches אבל אין לי מצפון. היה לי מנוי שנ ויש לי חוברות עם תרשימים מהממים ואני עדיין עם הסמפלר הענק שאני רוקמת. אז לרכוש עוד בסכום של כ 400 שקל נראה לי קצת לא ראלי. כן או להשתגע?
ד דולי12 New member 20/10/14 #7 את צודקת . לי גם יש הרבה גליונות של NEW STITCHES גם עשיתי מנוי שנה וגם קניתי גליונות משנים קודמות. אפשר במפגש הבא להביא חוברות ואפשר שכל אחת תצלם בפלאפון תרשימים מחוברות שאין לה, ולהכניס למחשב.
את צודקת . לי גם יש הרבה גליונות של NEW STITCHES גם עשיתי מנוי שנה וגם קניתי גליונות משנים קודמות. אפשר במפגש הבא להביא חוברות ואפשר שכל אחת תצלם בפלאפון תרשימים מחוברות שאין לה, ולהכניס למחשב.