מי מכיר מי יודע

מו שיקו

New member
מי מכיר מי יודע

האם יש ברמת השרון או בסביבתה סניף של ´תנו לחיות לחיות´ והאם הוא פתוח בשבת?

../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

תנו לחיות לחיות - זהו האתר הרשמי. ופרטים נוספים: משרד העמותה: טלפון: 69 /03-6241776 פקס: 03-6241779 דוברת, אתי אלטמן: 03-6241796 050-358421 מתנדבים חברי הועד : מונה- 050-548370 בני- 057-277057 יעל-053-874099 לילה טוב

לעונג, מו שיקו...../images/Emo13.gif

אגב, אם אינני טועה - הסניף באיזור השרון הוא בשפיים או באחד הישובים הקרובים, אבל מן הסתם יספקו לך פרטיים עדכניים יותר באחד ממספרי הטלפון. לילה טוב

../images/Emo118.gif (ועוד משהו)

אקנה לי תוכי ושמו יהיה יוסי עמו אשוחח עת איש לא ישמע ואז אומר לו אומר העצבות כמו כוס היא ובה יין מר מענבי הנשמה. התדע, תוכי יוסי, אתה ילד לירי צפוי לך מוות שקט כה שקט. ואז אנוכי בתוגת במאירי אלחש לקירות, יוסי מת יוסי מת. וישוב אפרך מהכלוב למולדת מן הכלוב הלבן לעפר הצהוב ערירי, בלי אישה תוכיה ויולדת לתוכי שכמוך אסור לאהוב אתה לא תאהב יוסי, יוסי אף פעם. כמוך נולדו להנעים פטפוטים עם כל משורר שליבו אש וזעם בין לבבות אדישים וחוטאים. כמוך הם רק צעצוע בבית למען יוכלו ילדים לשחק פטפט, תוכי יוסי נחמני כזית לבי היום ריק. אברהם חלפי

SWANI

New member
יש בשבת........כל שבת......./images/Emo107.gif

בהרצליה .....כשנוסעים לכיוון מערב על הכביש לכפר שמריהו מהרצליה ממש לפני פסי הרכבת בערך 700 מטר, יש בכל שבת בצד ימין מבנה ארעי נראה כמו חממה, ושם יש מסירת כלבים לאימוץ וגם חתולים. נסה שם ....אני חושב ששם הרוב "זבוטינסקי"

טאקילה~*

New member
מושיקו היה בעבר..

בקיבוץ גליל ים, בהרצליה סמוך לרמת השרון. עד כמה שידוע לי המקום ניסגר מחוסר תקציב, נסה לברר עם קיבוץ גליל ים הכלביה במיתחם הקיבוץ. אולי זה בכל זאת פעיל...כאילו אולי חידשו שם פעילות..

מו שיקו

New member
וואללה...

מה אני אגיד לך? הלכתי להרצליה לחממה של S.O.S ראיתי כמה דברים וזהו לא משהו..

נשואה 32

New member
מושיקו../images/Emo107.gif

אם אתה מעוניין לאמץ כלב סע לצער בעלי חיים ברחובות, הנסיעה שווה. גם אני רציתי לאמץ כלב וחיפשתי בכל העמותו שיש ורק שם מצאתי, יש להם מגוון רחב של כלבים מגורים ועד בוגרים וכולם מטופלים יפה עם צוות נהדר. אז בהצלחה. זה הכלב שלי דרך אגב.

מו שיקו

New member
לנשואה

תודה רבה על ההתיחסות אבל יש אצלי בבית התעניינות על חתולה יש לנו כבר 2 כלבים מה שחסר זו רק חתולה אחת ואולי כבשה אחת או שניים גם.... זה הכל ושוב תודה

נשואה 32

New member
מושיקו../images/Emo107.gif

אם אתה מעוניין לאמץ כלב סע לצער בעלי חיים ברחובות, הנסיעה שווה. גם אני רציתי לאמץ כלב וחיפשתי בכל העמותו שיש ורק שם מצאתי, יש להם מגוון רחב של כלבים מגורים ועד בוגרים וכולם מטופלים יפה עם צוות נהדר. אז בהצלחה. זה הכלב שלי דרך אגב.

למעלה