מי מכיר האק: pop up names

hanani

New member
מי מכיר האק: pop up names

התקנתי את ההאק : pop up names ולצערי - דווקא בעברית עושה חיפוש יפה, אבל כל פעם שניסיתי להכניס שם באנגלית לחיפוש - ה 505M התרסק. מזל שיש לי עכשיו את ההאק של ה - CRASH אז הוא עושה בעצמו soft reset האם מישהו התנסה בבעיה דומה ? תודה

qwertyx

New member
נסה:

1. אם אתה עובע עם hackmaster אז עבור ל x-master 2. תעשה disable לכול ההאקים האחרים מלבדו ונסה להריץ 3. להתקין מחדש את ההאק לא השתמשתי בהאק הזה אך הפעולות האלה יפתרו/יבודדו את הבעיה

hanani

New member
תודה - אנסה

אני משתמש ב X, אבל אכן התקנתי כמה האקים ביחד - והפעלתי את כולם ביחד. כשאתה כותב להתקין מחדש - האם הכוונה להתקין מחדש - דרך INSTALL או רק להפעיל ב - X ?

qwertyx

New member
תדאג שרק הוא יפעל

אם הוא פועל טוב, תכניס לפעולה אחד אחד מההקים הנוספים עד שנמצא את הסורר. אם כבר בהתחלה הוא לא פועל טוב (כשהוא לבד) נסה להעיף אותו ולסנכרן אותו מחדש. אם כלום לא עוזר תמחק את כל ההאקים ותתקין אותם אחד אחד (שהוא הראשון) אם גם זה לא עזר, אין לי מושג... אולי להעיף הכל ולהתקין תוכנה תוכנה כדי לראות מה מתנגש, או אולי אפילו הרד ריסט... בכול אופן, אולי לא תגיע לזה כלל ו... כן x-master יציב יותר מ hack master, תתעלם מהקולה של עומר

אתה צודק ב-100% האקס-מאסטר

הכי טוב ! שם את כולם בכיס הקטן ! בלי התרסקויות, חינם, מעודכן... (שני שובר את הראש - אם למישהו יש עוד יתרונות שישלח לי לאימייל !!!) אחלה של תוכנה, אחת מהתוכנות שכולם חייבים על הפאלם, ויש לי שאלה: למה בכל ההאקים אחת הדריות היא "האק-מאסטר" הוא יותר גרוע מכל התוכנות הקיימות ! קונספירציה של הממשל נגד האזרח הקטן ? (שוב... קולה...)
- החצי מעולף עומר המאירי

חחחחח... נשפחתי מצחוק !

אתה מחשיב את המעבר לאקס-מאסטר כאחד השלבים... איש מכירות בפוטנציה ! לא מתכוון להעליב אותך או משהו כזה... אבל פשוט שתיתי הרבה קולה (עובדים בשדה ! חם אש !) ואני לא במיטבי !
- השיכור עומר המאירי אם תשימו לב לרעיון החדש שלי - אני כל פעם מוסיף אייקון עם המצב שבו אני נמצא ברגע כתיבת ההודעה ומוסיף מילה לתאור, אמצו שיטה זו לחיים טובים יותר ! (מה ?!)

אל תשאל... לא נורא, אני אלך לישון

ומחר אני כבר לא אזכור שום גבר מזה, אז נא לא להזכיר לי... לכל אחת מותר להיות ככה לפחות יום אחד בשנה !

למעלה