מי מכיר את HYOSUNG?

מי מכיר את HYOSUNG?

היום אחרי חיפושים לקטנוע מצאתי משהו שלא הכרתי הקטנוע תוצרת דרום קוריאה עוד מישהו נתקל בזה? האופנועים שלהם והקטנועים שלהם שווים???

For Martha

New member
שלום לך אזרח,

קטנועי ואופנועי היואוסונג חדשים בישראל, כיום לא ניתן למצוא ביקורות על קטנועים,אבל על אופנועים תוכל למצוא בפוג"ז . בנוגע לנושא האמינות לא תוכל למצוא אף מבחן בארצנו הקטנטונת מכיוון שכפי שאמרתי קטנועים ואופנועים אלו חדשים בישראל ולא נוסה עליהם מבחן ארוך טווח שיבסס אמינותם. המלצה : נסה לחפש באתרים בחו"ל ביקורות עליהם ומבחנים ארוכי טווח,כמו כן תתעניין בפורומים כאלו ואחרים ונסה לבדוק ממה סובלים אותם אופנועים.

תודה על האתר

אתמול ניסיתי למצוא קטנוע/אופנוע אצל עופר אמניר ומטרו התאכזבתי רצח. לא שווה. בפוקוס נפלתי על היוסנג ,בכלל חשבתי שזה סיני. עכשיו באתר פול גז אני רואה שמייבאים עוד אופנוע שטח 125 סמ"ק של יוסנג. קראתי שהמנוע שלהם הוא כמו של סוזוקי. נראה לי זה הדבר הבא בישראל.

ramimz

New member
"התאכזבתי רצח" מה זאת אומרת ?

שלא מצאת מה שאתה מחפש כי: 1. המחירים גבוהים ? 2. הקטנועים/אופנועים מגעילים ? 3. הצבעים מזעזעים ? מה בדיוק קרה שם שאתה מאוכזב רצח ?

למה התאכזבתי??

קודם כל הגעתי למטרו שבחיפה והחנות נראית לי כמו לפני פשיטת רגל אפילו סוכן מכירות לא היה שם והיתה רק קופאית שהיתה מאוד עסוקה בלנהל חשבונות במהירות אפילו לראות קטנועים חדשים לא ראיתי.. בעופר אבניר-בחנות החדשה בחיפה הסוכן מכירות בכלל לא התנהג כמו סוכן מכירות בדרך כלל סוכנים מציעים עוד דגמים שאין בתצוגה בחנות אך כן יש במלאי.. ועוד עוזרים למצוא סוכן ביטוח --בקיצור לא מצא חן בעיני. בפוקוס וזה ממש במזל נפלתי על היוסנג-חשבתי שזה איזה יבואן מסין,וכאן חשש כבד. עכשיו התברר לפי האתרים שזה אופנועים עם מנוע סוזוקי וזה תוצרת דרום קוריאה... איך אומרים "מטאטא חדש מטאטא טוב"... בעוד חודש נקנה יוסנג.

ramimz

New member
לא תוכל להגיע לת"א ? שם אני יודע יש להם....

תצוגה דיי מרשימה, אאל"ט יש להם את כל הקטנועים גם בתצוגה. זה שהם אדיוטים שם בצפון, לא צריך להרוס לך מלקנות.

../images/Emo6.gif , סתם זה לא מצחיק ... שלשום

נפרדתי מהקטנוע שלי ...
[ נמכר , ועבר בעלות לאחותי ] חוץ מזה הכל בסדר .... , באמת מזג אוויר מעולה

../images/Emo4.gif

מישהו אמר שלא יהיה טיול ? ... כרגע אני בלי גלגלים ... עם קצת מאמץ אני אוכל לארגן " און ליין " קטנוע לטיול

Shaq018

New member
יש להם אתר..

אתה מוזמן לעיין בו http://www.hyosungmotors.co.il

למעלה