מי מכיר את FINCH???

ALMIGHTY

New member
מי מכיר את FINCH???

מי מכיר את להקת הפאנק, פינץ´ ? בוא´נה,הם מוכשרים פחד,אני בטוח ששמעתם עליהם ואם לא תורידו את השירים :,WHAT IT IT TO BURN,UNTITLED,LETTERS TO YOU . הם מזכירים את דפטונס במעט. שווה שמיעה, הם צורחים!!!

HandsomeDevil

New member
פשוט לא יכולתי שלא....

אתה מטומטם! אם פינץ´, לדבריך היא להקת פאנק, אז מה הקשר בין פאנק לדפטונס המוכשרים פחד האלה? (שווה שמיעה, הם צורחים?!) רוצה רשימה של עוד להקות שצורחות?, לא, כי בזה אני מעולה, (הנה מתחילות הירידות, שירה ורן, אל תתחילו אפילו- יש שאוהבים פאנק, יש המעדיפים להקות שצורחות). טוף אז איזה צרחות אתה רוצה? יש דום, ויש פוור, ויש של הניו מטאל (שזה יותר נביחות) ויש בלאק, ויש של ניו מטאל אחר, שממש צורחים וזה לא נביחה (כלומר קיטי- לא סליפנוט)

ALMIGHTY

New member
מה ת´רוצה?!?!

אתה אידיוט ? פינץ´ זוהי להקת פאנק רוק שצורחת (להבדיל מהרדקור פאנק). במקרה השירים שלה דומים לשירים של להקת מטאל,דפטונס. מה אתה מתחיל לזיין ת´שכל על סוגי מטאל !?!? לך,לך, יא הומו.

HandsomeDevil

New member
נכון מאוד,

אני הומו שלא מבין כלום, אתה מושלם. א. דפטונס היא לא להקת מטאל- זה נקרא ניו-מטאל (ויש הבדל ע-נ-ק) ואם אתה רוצה להיות מדויק יותר, אז ראפ-כור-מטאל )rap-cor metal) ב. דפטונס לא צורחים בשירים שלהם, שמעתה אותם בכלל?! הם נשמעים כמו לימפ ביזקיט, רק יותר טוב.

ALMIGHTY

New member
לך תשיג עזרה!

תקשיב,אם אתה לא יודע שום דבר על פאנק ומטאל וכמה שהם סגנונות דומים כדי שתסתום ת´פה שלך עכשיו...תודה לאדוני.

למעלה