מי מכיר את זה?

אתה לא מכיר ?!

אחלה של מכשיר ! נראה לי שלאדם יש אותו ! הוא מקליט, משמיע... איזור הסילקסקרין שלו יכול לרדת ולתת לך עוד מקום על המסך ! הרזולוציה שלו היא הכי טובה מבין כל הפאלמים !!! רק מה, הוא שחור לבן !!!
עומר המאירי
 

fonzi

New member
נשמע כמו מכשיר טוב -

לפי המפרט הוא יותר הרבה טוב מהפאלם החדש (השחור לבן) ויותר זול ממנו..
 
ישנן שמועות בזמן האחרון שהנרדארה

יוציאו מכשיר צבעוני בקרוב ! שלמה, הצבע שם לא כ"כ רע, הוא ש\ל אבל עם הרזולוציה הכי טובה שיש במכשיר פאלם ! לא כמו ב-VX שלי שיש כמה ק"מ בין כל פיקסל !
עומר
 

eff7

New member
מה שאותי הרגיז במכירה הזו

הוא "מחיר השוק" המצוץ מהאצבע. מה זה 2690 ש"ח? זה מחיר של m505 באתר של טרהבייט מופיע המחיר 2390 ש"ח כמחיר רשמי שלא לדבר על זה ש- 350$ לא צריך להיות מתורגם ליותר מ-2000 ש"ח מאיזה כוון שלא מסתכלים. וגם זה נדיב מאד.
 
שכחת על עברית שטרהבייט קונה?

דמי משלוח ורווח ואכן תפוז הגזימו עם המחיר
 

eff7

New member
לא שכחתי ../images/Emo46.gif

350 * 4.2 * 1.17 = 1720 משלוח 40$ (נגיד) = 168 עברית 100 יצא 1988 ש"ח ולגבי רווח - אם המחיר לצרכן הוא 350$, זה אומר שהרווח מגולם במחיר
 
אפשר לחשוב

תפוז ממש לא קובעים את המחיר, אלא הספקים. ואני אישית יודע שהמחיר בחנויות יעלה הרבה יותר (הבדלים של איזה 500 שקל לפחות). אז למה ללכלך? ועוד כשאתה מנהל פורום בתפוז...
 
שלום לך עמית יקר ../images/Emo24.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo37.gif

אני לא בטוח שאתה מכיר אותי אישית, אבל יש לי מין סטייה כזאת, כשאני פותח את ידיעות על הבוקר עם הקפה, לאחר שאני קורא כתבה של מישהו, לראות מי מופיע בקרדיט וכשאני רוצה לנגח מישהו מעמיתי, אני תמיד משתמש בשם האמיתי, ואדים צייטלין, או שם העט, אדם צייט, שהפך לשגור בפי כל חברי הפורום אני לא רוצה לפרסם את שמך בפורום, למרות שאני יודע מצוין עם מי אני מדבר, באיזה פורטל אתה עובד וכו´ בפעם הבאה כאתה משתמש במילה "ללכלך", אני מציע שתחתום בשם שלך, ואל תהיה פאתטי כל כך, כדי לרדת לרמה של "לא המנהל אבל יודע" הספקים אמנם קובעים את המחיר, אבל המילה האחרונה נשארת של תפוז ומחיר השוק אכן מוגזם, 500 שקל יותר לפחות? אתה רוצה להגיד שמחיר השוק הוא 3,000 שקלים ומעלה? אכן, אני מנהל קהילת פאלם פיילוט בתפוז, אני עושה זאת בהתנדבות מלאה, ככל שאר מנהלי הפורומים, אך זה לא אומר שאני אמור לשתוק ולהגן אוטומטית על הפורטל שאני מכבד מאוד, כאשר אחד הגולשים שואל שאלה או טוען משהו "ללכלך?" - לא בטוח, אדם צייט נ.ב. למרות שהמחיר העכשווי נראה לא רע (1900 ומשהו ש"ח)
 
אתה לא יודע ולכן אינךמנהל ! ! ! ../images/Emo46.gif

גם אם בטעות נתנו לך אי פעם לנהל איזה פורום זה עדיין לא הופך אותך למנהל! מה קרה? נתקלת במנהל פורום שהוא הודן וישר וזה כואב לך שאתה לא יכול לדמות לו? (אם בכלל אתה בתחום) תתפלא כל מנהלי הפורומים ישרום והוגנים ונאמנותם שייכת לגולשים מפני שאין פורום בלי גולשים ובפורום זה החברות והקשר בין הגולשים חזק ונאמן במיוחד באם זה נראה לך או לא. ואם כל כך קשה לך עם תכונות כאלה לך חפש . . . .
 

eff7

New member
בדיוק - זה מקרה קלאסי של קהל שבוי

בעיקר בגלל העברית שאני לא יודע אם אפשר להשיג בנפרד. אני אישית כמובן לא הייתי קונה handera כי אני חושב שלקנות עכשיו פאלם לא צבעוני הוא שטות גמורה. שלוש הנקודות החשובות בפאלם הן צבע, הרחבת זכרון ורזולוציה משופרת. עד שיצא דגם שעונה על שלושתן גם יחד אני נשאר עם ה- Vx וכן - הסוני הוא מועמד מוביל בינתיים
 
רק שב-HandEra זה יתרון בגלל

ה-Silk screen הוירטואלי, דבר שבאמת עוזר למשל עם גיליונות אלקטרוניים לרוחב.
 
אמנון, שכחת מי פירסם אותו פה

לראשונה ? כששמתי אותו פה התעורר וויכוח על עצם נחיצותו על הפאלם והוסכם פה שהוא לא ממש נחוץ על פאלמים שלא מהסוג הנ"ל ! מכיון שבפאלם רגיל הרזולוציה היא 160*160 (ריבוע, למי שלא יודע גיאומטריה
) ובהנדראה הרזולוציה היא 320*160 (מלבן !).
עומר המאירי
 
למעלה