מי מכיר את הנינג'ה???

acoca

New member
מי מכיר את הנינג'ה???

אני לא יודע מה קרה לי, אבל ראיתי אחד כזה אצל מישהי ונדלקתי מהיופי החיצוני (של האופנוע:). לי היא אמרה שהוא אחלה אופנוע. הבעיה שלי שאני בכלל לא מכיר אותו. אני לא מדבר על איכות, אמינות, טיפולים וכדומה (שאשמח אם תגידו לי) אלה אני לא יודע איזה חברה זו בכלל??! אשמח אם תוכלו לתת לי את מקסימום המידע שיש לכן ו/או אתר שלהם. תודה מראש!!

bike55

New member
ACOCA:תזהר מאפרסקים רקובים

שמשוטטים בפרדס הנפלא שנכנסת אליו. הנינג'ה אכן יפה וגם מצוייד בשילדה עמידה ביותר.לחבר של דוד של אח של המפקד שלי בפלמח היה כזה והוא חרש איתו שדות במסחה. הוא הרבה יותר אמין,ידידותי ועמיד מה-CBR!!! חוצמיזה מטרו הם היבואנים הכי טובים בארץ והם מספקים חלפים במהירות מיצמוץ ובמחירים מצחיקים.שמעתי על מישהו שקיבל חלקים ממטרו עוד לפני שהוא הודיע להם שהוא צריך אותם!!! בקיצור: תתעלם מכל מה שרשמתי: רק רציתי להקפיץ את האפרסק

acoca

New member
לאחר חיפושים....מצאתי

במטרו. יש לכם מידע עליו? כולשהו? פפפללליייזזזז....

bendoe

New member
אני שמעתי שיש לו שילדה רגישה../images/Emo13.gif

|איקון של בייבי טרול|

M O R M

New member
שלום לך acoca וברוך הבא לפרדס

של תפוז. כמעט כולם פה בפורום יודעים בהחלט לענות לך. הבעיה שנכנסת לפורום לא בצורה נכונה ולכן קיבלת מעט תשובות. זה בערך כמו לשאול "האם חם היום?" ראשית אמור שלום לחברים , שנית קרא מעט על הפורום בכותרת "חדש בפורום" שלישית למד לבצע חיפוש מתקדם לאחור. על מנת שלא יחשבו שאתה טרול שמעוניין להזיק לפורום מלא מעט פרטים בכרטיס האישי שלך. להלן תשובה חלקית לשאלתך: חברת קאוואסאקי היפנית מייצרת סדרת אופנועי ספורט מהירים ונאים. בסדרה יש כמה סוגי אופנועים בעלי מנועים שונים. לדוגמא ZX6 הינו נינג'ה 600 סמ"ק. יש מנועים גדולים יותר כגון 900,1000,1200 סמ"ק. אתה מוזמן לחפש בארכיון הפורום על אופנועים מהסדרה zx. אם אתה מעוניין לרכוש כזה אופנוע תאלץ ללמוד היטב לרכב אם חפץ חיים אתה. על פי שאלתך נראה שאין לך מספיק נסיון על מנת לרכב בביטחון על אופנוע ספורט מהיר כזה... המון בהצלחה.

acoca

New member
דווקא בגלל זה.....

....ישר ניגשתי לשאלה. ראיתי איך כולם פותחים: "אני חדש פה" "אני מפורום אחר" "עיזרו לי" וכדומה בכל מצב אני רואה ומבין שהרצון של כולם הוא לעזור וזאת מה שביקשתי אז אם התחלתי ברגל שמאל אני מתנצל אבל אני יודע שאתם עשר!! בנוגע לתשובה שלך, חקרתי מעט בנושא, והמון אנשים אמרו לי שמטרו הוא יבואן טוב, אבל באותה מידה הם גם אמרו שהם יקרנים ביותר ואכן המחירים של החדשים הם בשמיים. השאלה שלי, ברשותכם, באיזה שנתון אני יכול להשיג את הנינגה לא עם המראה הרחב (ראיתי אחד כזה עם שנתון 98) אלה עם המראה המחודד והדק (דומה מעט לחדש), מה קורה עם טיפולים? ממה כדאי להזהר וכדומה. בנוגע לניסיון, אני כבר כמעט 2.5 שנים על 500. זה מספיק?

Agent5

New member
לגבי השוני בדגמים

ב2000 (אם אני לא טועה) היה עדכון של כול המראה. אני משער שאתה מדבר על הדגם עם 2 מנורות במסיכה? לגבי טיפולים, אתה יכול להיות בטוח שהעלויות יהיו לפחות 30% יותר ממה שהיה עולה לך נניח לטפל בGPZ (לא יודע איזה 500 היה לך) וככה זה עם כול המרובעי צילינדרים. בנוסף, החלפת צמיגים וכאלה יהיו לעיתים יותר קרובות, תלוי באופי הרכיבה. אני לא יודע על בעיות מיוחדות בדגמים של 2000 ומעלה. ולגבי שנות הנסיון- כמה שנים פחות חשוב מאשר כמה נהיגה פעילה מתוכם עשית. כך בחשבון שמדובר באופנוע ספורט, למרות שאין בעיות מיוחדות לעשות נסיעות "רגועות" איתו. -דוד

טוב שכתבת לפחות 30% יותר מב 500

כי מדובר על הרבה יותר , ולא , לא כל מרובעי הצילינדרים יקרים מבחינת הטיפולים , יש הבדל גדול מאד בעלויות הטיפולים בין קאוואסאקי (הכי יקר) לבין למשל הונדה (זול) או ימאהה (גם זול - אלה עם מטרו עושים שסתומים כל 20K ולא כל 40K כמו שממליץ היצרן, ויתקן אותי מישהו אם אני טועה בבקשה)

tygger

New member
קבל תיקון אז.

ימאהה ממש לא זולים לאחזקה. ברגע שיש לך עסק עם מטרו אתה צריך להשקיע את מירב הכסף ברכישת החלפים שלהם, שמשום מה שוב פעם עלו המחירים שלהם. היום לאחר איזה סבב מוסכים קל, שכולם התלוננו על מטרו בנושא החלפים, נאמר לי כי יד הרבה שחושבים פעמיים לפני קניה של חלפים שלהם.

Agent5

New member
הרושם שלי היה שהונדה יותר יקרים

בשיחה שניהלתי עם המוסך שבו אני מטפל בהשוואה של חלפים להונדה וקוואסקי התברר שהחלפים (לפחות המקוריים) של הונדה הרבה יותר יקרים.. לגבי ה30%- אז זה נכון כאשר משווים נניח בין GPZ חדש לZX6 חדש, למה? ככה.. כי עד שלא פוגעים ב24 אלף ק"מ ומצתבר בלאי לא מתחיל להיות פער אפילו. (למשל אני בטיפול 6,000 שילמתי כ250ש"ח כולל) -דוד

אנני יודע היכן אתה מטפל אבל לפי מה

שהבנתי לחבר שלך יש 600RR , אני בטוח שלטווח של 24000 ק"מ עלות הטיפולים שלו תהיה זולה משמעותית משלך (כמעט פי 2 נמוך יותר)וזאת מפני שעד ק"מ זה הוא יעשה טיפול גדול אחד שעלותו כ 1800 ש"ח ואתה תעשה 2 טיפולים גדולים בעלות של כ 2500 ש"ח כל אחד.

GiladZX6R

New member
סתם מתוך סקרנות, אתה יודע בוודאות

את הטיפולים שצריך לעשות לCBR600 לשם השוואה? בZX 98 כדלקמן: כל 6: שמן מנוע כל 12: שמן מנוע, פילטר שמן, בדיקת מרווח שסתומים, כיוון קרבורטורים, פלאגים (לא דווקא כי צריך - ככה מטרו עובדים - היצרן מדבר על החלפה במידת הצורך בלבד) כל 24 או שנתיים: שמן טלסקופים, נוזל בלמים, נוזל קירור כל 30: החל' אלמנט פילטר אוויר.

אם לא הייתי יודע לא הייתי רושם ,

ורק לצורך העניין : טיפול 6 : רק בדיקות ללא החלפת שמן - 12 : שמן , פילטר שמן 18 : שמן , פילטר אויר , נוזל בלמים 24: שמן ,פילטר שמן , בדיקת מרווח שסתומים , בדגמים הישנים כיוון קרבורטורים ,(בחדשים יש הזרקה), פלגים 30 : רק בדיקות 36 : נוזל בלם , נוזל קירור , שמן , פילטר שמן הטיפול הגדול מתבצע אחת ל 24000 ועלותו 1560 ש"ח (טלפון ליבואן) אז בחישוב קצר יוצא שה CBR זול בלפחות חצי מה ZX6 בוא לא נשכח שאופנוע חדש מקבל שנתיים אחריות שבהן הוא חייב לטפל במוסך . העניין הוא לא מה מחליפים בטיפולים אלה מה עלותם , טלפון למטרו והתשובה לעלות טיפול 12000 לZX היא כ 2500 ש"ח (רק טיפול).

למעלה