מי מכיר את דר' ניסים אריאל...מגדרה...?

shan28

New member
מי מכיר את דר' ניסים אריאל...מגדרה...?

אני לוקחת את תולי לחיסון ראשון + סירוס במרפאה של ניסים בגדרה... ביום חמישי ... המחיר של סירוס :150 ש"ח והמחיר של החיסון : 130 ש"ח... (גם אמרו שצריך חיסון אחד ולא 2...) המחירום סבירים לדעתי
תולי עוד שבוע בן 5 חודשים... ב14 לחודש מי שמכיר את הוטרינר שיוכל להגיד לי איך המרפאה שם... ? כי ראיתי שהוא בוטרינרים ממולצים בתנו לחיות לחיות... משם הגעתי אליו... שהכי קרוב אלי לבית... תודההה

T i k t a k i t

New member
יחסית למה שזכור לי על מחירי סירוס

זה ממש ממש זול לנו עלה לפני כמה שנים 300 שח לדעתי, אם כי באיזור גוש דן שבטח יקר יותר. האם מדובר במחיר לחתולי רחוב ? (אם כן, ייתכן ויתעקשו לקצוץ חלק מאוזנו של החתול כסימן להיותו מסורס. אם הוא מסתובב גם בחוץ, זה דווקא רעיון לא רע) לגבי זה שלא מחלקים את החיסון לחיסון ובוסטר -הבנתי שבוסטר הוא באמת המצאה חדשה קצת, אבל כל הוטרינרים שאצלם היינו עד כה מחסנים ככה, אז לא יודעת מה להגיד בנושא הזה. .

shan28

New member
אז זהו שאמרנו לה שהוא חתול רחוב שגדל בבית

והיא אמרה שמסמנים אותו באוזן... אז שאבא שלי אמר שאין בעיה אם זה לא מכער, אז אמרתי שזה בסדר ... לא יודעת מה זה בוסטר.... חיסון מרובעת עושים לו

T i k t a k i t

New member
תשמעי, גם שלושת החתולים שלי

הגיעו אלינו מהרחוב
. אבל מבחינתי הם חתולי בית שלא יוצאים החוצה... ראיתי את הסימון הזה -יש שעושים אותו עדין מאוד ויש שלא, שיורד איזה רבע אוזן. בוסטר =החלוקה של חיסון לשתי מנות. בוסטר נועד כאילו to boost, לחזק את החיסון הראשוני.

T i k t a k i t

New member
אם אני זוכרת נכון

בפעם הראשונה שעושים את החיסון -כלומר בשלב שאתם נמצאים עכשיו -נותנים אותו בשתי מנות בהפרש של כמה שבועות-חודש ביניהן, לחיזוק ההשפעה או משהו כזה. כאמור, שמעתי שיש וט' שלא רואים בעיה במתן החיסון בזריקה יחידה. אישית אצלנו זה נעשה ב2 מנות אצל כל שלושת החתולים.

T i k t a k i t

New member
סליחה, חשבתי שאת שאלת את השאלה במקור

לכן כתבתי "במצב שאתם נמצאים"-לפי גיל החתול שלה.

shan28

New member
כן חתול בית בסופו של דבר ../images/Emo13.gif

כבר הזהרתי את אבא שלי שיבקש לא לחתוך יותר מידי מהאוזן

ד"ר ניסים אריאל הוא הרופא של תנו לחיות לחיות

שמעתי עליו דברים לא רעים. אבל חיסון צריך להינתן פעמיים - פעם אחת עכשיו והפעם השניה בעוד חודש. תחכי עם הסירוס - לא מומלץ להעמיס על הגוף גם חיסון וגם סירוס. ושוב - הסירוס צריך להעשות רק אחרי שהחתוליקו שלך יקבל את החיסון השני (וגם זה בהפרש של 10 ימים לפחות).

shan28

New member
אז מה לעשות אם הם אומרים שזה בסדר ../images/Emo10.gif אוףףף

enbalush

New member
את יכולה להגיד לו מה שאת חושבת

והוא יגיד לך את דעתוט, הוא לא יכול לעשות כלום ללא אישורך

shan28

New member
אבא שלי גם ככה מעדיף הכל ביחד כי ביום ראשון

הוא טס לחודש ככה שהוא חושש שתולי יתחיל לסמן לי בחדר... ולא נספיק לסרס... עוד משהו אני צריכה לקחת עם תולי משהו ? שאולי אני לא יודעת...

B0NB0N

New member
אם זה ד"ר נסים מתנו לחיות לחיות

אני ממליצה עליו מאד. לגבי מחירי חיסונים, זה נשמע סביר מוזל. בתור רופא, יש לי ניסיון מעולה והמון ניסיון איתו בהצלחת בעלי חיים שחלקם גם נמצא אצלי.

shan28

New member
אז את מכירה אותו? זה בסדר שהוא עושה רק חיסון

וחיסון + סרוס באותו היום?... האמת היא שהתקשרנו לעוד וטרינר באחד המושבים לידי והוא אמר לי סרוס 250 (מאה שקל יותר...) וחיסון 120 (10 ש"ח פחות ) חחח אני חושבת שאם הוא עושה חיסון וסירוס בייחד אז הוא בטח יודע מה הוא עושה לא?...

irisFridman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ממליצה בחום! ../images/Emo47.gif

shan28

New member
את מכירה אותו? יש לך ניסיון איתו?. או ששמעת?.

תודה

irisFridman

New member
יש ניסיון מעולה, הוא וטרינר מדהים ../images/Emo106.gif

הציל לי כמה וכמה חתולים... מקצועי מאוד ובעל ניסיון רב. בנוסף, יש לו גישה לחתולים- שאין להרבה וטרינרים...

shan28

New member
אה יופי אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

רק חבל שלא אוכל להיות שם עם אבא שלי
אבל הוא הולך להיות שם שעתיים ולחזור עם תולי זה הגיוני שסרוס זה שעתיים ומשחררים לבית?

enbalush

New member
סירוס זה ניתוחון קל ביותר, נמשך 5 דק'

אבל ההתאוששות ממהרדמה ארוכה יותר. בהצלחה וקחי בקלות.

shan28

New member
מקווה שתולתולון שלי יהיה חזק ../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo13.gif

למעלה