מי מכיר אזרקעין?

תועלת בהרדמה מקומית לסקס??

זה חומר מאלחש - מרדים מקומית. מניחה שאולי אם החיכוך כואב זה מאפשר לקיים יחסים ולא *לסבול מאוד*. בכל מקרה - לשאול רופא ולא להשתמש על דעת עצמך, לתרופות יש גם תופעות לוואי.

E s t e b a n

New member
יותר מזה - העניין מסוכן.

במיוחד במין אנאלי, אבל בכל מגע מיני שהוא. אם כואב, יש לכך סיבה טובה, להתעלם מהכאב בצורה מלאכותית זה מתכון טוב לפציעות קשות הרבה יותר. שומר נפשו ירחק.

חופ שיה

New member
אין לו תועלת.

זה מרדים את המקומות האסטרטגים :) ומפחית מההנאה. אף רופא לא ימליץ לך על החומר הזה כשמדובר ביחסי מין.

איל גופ

New member
חופשיה - רופאים ממליצים על זה

כשבחורה סובלת מאוד מהחדירה.... אז לא נכון לומר - "אף רופא לא ימליץ לך על החומר הזה כשמדובר ביחסי מין"...

חופ שיה

New member
אז תקשיבי לרופאים שלך.

ואת מוזמנת להביא לי הוכחה של המלצה של רופא שממליץ על החומר הזה כחומר שימושי ביחסי מין. לא כל מה ששומעים מרופאים הוא קדוש , נסי לחשוב בהגיון - כמה תועלת יש לחומר הזה אם הוא מאלחש את איברי המין שלנו ? - גורנישט אנשים תמיד מעדיפים את הדרך הקצרה לפתרון בעיות, לא אוהבים לעבוד קשה, וזמן הוא מצרך מבוקש כנראה אז פונים לכל מיני טריקים מפגרים שכנראה יש רופאים שמעיזים להמליץ עליו. שיבושם לכל מי שמשתמש בחומרים כאלה , בסיכומו של דבר ההנאה נפגמת.

רופאים אכן ממליצים על אזרקעין

ודומיו, אך לא להשהיית גמירה או להגברת הנאה ועוד "טריקים מפגרים" כפי שכינית אותם :) . יש לי חברה טובה שאחרי חודשיים עם החבר החדש ( הם כבר כמעט שלוש שנים יחד ) עשו בדיקת איידס ובדיקות דם לגילוי מחלות מין, הכל לשמחתם חזר שלילי אז הם עברו מקונדומים לגלולות. במגע המיני הראשון בינהם הוא הדביק אותה בפפילומה, הגניקולוג שלה טיפל בזה בצריבת לייזר ופגע לה שם בקצוות עצבים. מאז הדרך היחידה שלה לשכב עם החבר שלה ולא למות מכאבים זה לאלחש את האיזור שנפגע. מסכימה איתך שאסור ללכת ולהשתמש במשחה/כדור אלא אם כן הוא נרשם לך על ידיי רופא מוסמך ויועד למצב ספציפי, ואסטבן צודק בהחלט, להתעלם מכאב במקום לפתור את המקור לו זו טעות חמורה ומסוכנת - אבל את מבטלת לחלוטין את השימוש בחומרים האלה ולדעתי - שלא בצדק.

חופ שיה

New member
מה את מנסה לומר פה

שיש מקרים קיצוניים שרופאים כן ממליצים על החומר הזה ? אבל אנחנו לא מדברים על מקרים מיוחדים וקיצוניים, אנחנו מדברים על שימוש בחומר הזה בשביל להפחית כאב אנאלי או ואגינלי או השד יודע מה. ואני לא רואה איך דברי שונים מדבריו של אסטבן , אנחנו בעצם אומרים אותו דבר. רופאים לא ממליצים למרוח חומרים כימים על איברי המין בדיוק מהסיבות שאסטבן אמר , לא ברור לי איפה אני לא צודקת בביטול שלי לחומר הזה. אולי אם אני אהיה פחות חמורה בדברי , זה יעורר פחות תגובות מתנגדות מצידכם ? כי תמיד יש יוצאי דופן והם לא מעידים על הכלל בכלל.

זה *בדיוק* מה שאני מנסה לומר.

את שוללת באופן גורף. יש מקרים שאנשים נזקקים לחומר מאלחש והשלילה שלך להקשיב לרופאים במקרה הצורך מסוכנת ועלולה להטעות אנשים שקוראים פה. לפעמים לא ניתן לטפל בבעיה עצמה אלא רק בסמפטומים שלה - הכאב. ובקשר ל-"אבל אנחנו לא מדברים על מקרים מיוחדים וקיצוניים, אנחנו מדברים על שימוש בחומר הזה בשביל להפחית כאב אנאלי או ואגינלי או השד יודע מה. " נחמד לדעת על מה אנחנו מדברים, פעם הבאה שאת מגבילה את השרשור, תודיעי לי קודם, שאני אדע לענות בהתאם.

חופ שיה

New member
מקבלת את הערתך לגבי

ההכללה - קצת הגזמתי , כנראה שעלה לי הפיוז שאנשים שואלים על החומר הזה בהקשר לסקס. (אנחנו בפורום סקס ולא בפורום רופאים כללים) ידוע שחובבי סקס אנאלי נוטים להשתמש בחומר הזה , הומוסקסואלים בעיקר ולדעתי (ולדעת רופאים רבים ) יש מקום להעיף את השיטה הזאת כמשכך כאבים (חוץ ממקרים מיוחדים), הוא מסוכן ואין בו שום דבר חיובי בהקשר מיני (אלא למקרים מיוחדים שחייבים לבוא עם המלצת רופא - כפי שציינת).

איל גופ

New member
א. אני לא יכולה להביא לך הוכחה

שרופאה אמרה לי להשתמש בזה כי זה נאמר בעל פה כמובן... ב. לא אמרתי לרגע אחד שאכן עשיתי שימוש בג'ל הזה.... לא מבינה למה את חושבת ככה. בסה"כ אמרתי שיש רופאים שממליצים על זה.... אני חושבת שאם יש כאב הוא בא להגיד לנו משהו , ולהרדים את האזור לא יפתור את הבעיה...

חופ שיה

New member
למה זה הומלץ לך ?

מה היתה הבעיה ? (אני שואלת כי אני רוצה להבין מדוע רופא ממליץ על השימוש בחומר הזה, כמו שדה סיטלטו הסבירה, אבל אם זה חודר לך לפרטיות - אני אבין) <לא טענתי שהשתמשת - דיברתי בכלליות>

לדעתי הוא מרדים הז' וככה עוזר

למי שיש שפיכה מוקדמת לא לגמור, ולספק את זוגתו. מצד שני, מה הטעם לז#$%^ עם ז' רדום שלא מרגישים איתו כלום? פיתרון דבילי.

אם אתה מתכוון להשתמש בזה בזיון

אז תדע שזה לא רק יאלחש את החור של התחת שלה אלא גם את הזיין שלך. במקרה כזה אתה תהנה מהזיון באותה מידה שאתה נהנה כשאתה שומע את השכן שלך מזיין את אישתו. גם לא בטוח שיעמוד לך כי אתה לא תתגרה מהחיכוך. פשוט לא תרגיש אותו. הוא פשוט יהיה ישנוני כמו הלסת שלך כשאתה יוצא מטיפול אצל רופא שיניים

למעלה