מי מכירה?

kramer115

New member
מי מכירה?

עברתי ניתוח והתגלה שיש אנדומטריוזיס חמור. הומלץ אך ורק על IVF מחכה כבר חודש וחצי לבית חולים שישלח לי זימון אבל הם בשלהם..לא נראה לי שזה יהיה בזמן הקרוב ומי כמוכן יודע מה זה זמן.... החלטתי לפנות לפרטי. ולפיכך? 1. מי יודעת מה העלות המשוערת של טיפול פרטי? 2. מישהי שמעה על ה"מרכז הרפואי לפוריות"? ואם כן- איך הם? 3. יש המלצה למרפאה טובה באיזור דרום? מודה מודה מודה

../images/Emo24.gif הגעת לפורום הנכון....

שהרי כולנו כאן עם אנדו חמור יותר וחמור פחות.... לאיזה זימון את בדיוק מחכה? יש כל מיני עלויות של טיפול פרטי, תלוי עם איזה רופא... האמת אוטוטו אני פעם ראשונה מתחילה טיפול פרטי, אז עדיין לא הגעתי לעלויות. צר לי איני מהדרום ואיני מכירה שם מרפאות, אבל כאן בפורום תוכלי לראות המלצות של רופאים שמתמחים בעיקר באנדו, כמו פרופ' זיידמן (איתו אני אתחיל טיפול
) ד"ר שולמן ויש עוד שמות שמוזכרים כאן. ולא יודעת מהו "המרכז הרפואי לפוריות"... העיקר - מאחלת לך הרבה

תשובות ושאלות

כמו ששאלה שמחה על התמיכה לאיזה זימון את מחכה מבית החולים? פרטי - את פונה לרופא פרטי ליעוץ ראשוני - כמובן שכל רופא לוקח סכום אחר המחירים בין -700 -1000 ש"ח בדר"כ יש החזר מהקופה צריך לבדוק אם הרופא שאת פונה אליו עובד עם הקופה שלך ואז את מקבל חלק מהסכום בחזרה. במידה ואת ממשיכה אצל הרופא להמשך IVF הרופא כבר אומר לך את העלויות ששוב משתנות מרופא לרופא המרכז הרפואי לפוריות - עוסק במציאת תורמת ביצית מתאימה לזוגות המעונינים בתרומה ביצית - זה מה שאני יודעת לא מכירה אותם אישית כי עדיין לא הגעתי לשלב הזה. לא מכירה מרפאות בדרום - השאלה כמה דרום? לדעתי אם את זקוקה למעקב בגלל האנדו שווה להגיע למרכז למרפאת אנדו בתה"ש לגבי רופאי פיריון טובים שמבנים באנדו באזור המרכז - פרופ' זיידמן פרופ' משיח פרופ' שולמן מקווה שעזרתי אם יש עוד שאלות אנחנו כאן

ha1231

New member
ראשית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לא יודעת איך הפרוצדורה בבית החולים שבו את רוצה לטפל, מה שאת צריכה זה אישור מקופת החולים שלך ואז לגשת לבית החולים בו את רוצה לטפל, הם פותחים לך תיק ומתחילים בטיפול לפני המחזור או בזמן המחזור תלוי בפרוטוקול שאותו הם מחליטים לעשות. את לא צריכה לשבת ולחכות שהם יפנו אליך את צריכה לגשת לשם ולברר מה קורה. לגבי רופאים בדרום אני לא מכירה כלל, אך הטיפולים הללו ברפואה פרטית הם יקרים. מאחלת לך הצלחה בהמשך.

kramer115

New member
ללכת לשם???

הבית חולים זה סורוקה ועל אף שאני מכירה את פוטשניק אישית ופילו טופלתי על ידו באופן פרטי-כלום לא עוזר. התקשרתי למחלקה שם כבר ואמרו לי לחכות. עברו כמעט חודשיים. כמה זמן אפשר להמתין? האחות שם אפילו הגדילה ראש ואמרה שיש לי עוד זמן כי הרשימת המתנה א ר ו כ ה

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כל ההתנהלות של "רשימת המתנה" וחוסר מידע קונקרטי בדבר תחילת הטיפולים נשמע מאוד מתסכל ואני מבינה מדוע את בוחרת לפנות לטיפול פרטי , אך חשוב שתדעי כי ישנם בתי חולים מצויינם במרכז אליהם את יכולה לפנות ובהם תטופלי באופן מיידי. לגבי הרפואה הפרטית- תלוי לאיזה רופא תפני - בגדול רוב הפרופסורים "מומלצי הפורום" לוקחים בין 800-1000 ש"ח לפגישה כאשר יוצא הדופן הוא פרופ' זיידמן אשר לאחר הפגישה הראשונית (כ-800 ש"ח) לוקח 580 ש"ח לפרוטוקול טיפולים שלם ( פרוטוקול, שאיבה, החזרה ושיחת סיכום). בהצלחה

ha1231

New member
נשמע די מתסכל!!!

במקרה שלי טופלתי בבית חולים בחיפה וברגע שהתקשרתי לקבוע תור לפתיחת תיק והתחלת טיפול זה לקח בערך שבועיים וחשבתי שזה כך בכל בתי החולים אך לצערי מסתבר שלא. צר לי על מסכת ההייסורים שאת עוברת ובמקרה שכזה אולי באמת כדי לך ללכת באופן פרטי, אין לי מושג איזה מרכזים יש בדרום אך אולי כדי לך לבדוק אפשרויות באזור המרכז למרות המרחק והקושי יש הרבה יותר רופאים וטובים בתחום האנדו. מאחלת לך הצלחה והתחלת טיפול במהרה.

נעמי 17

New member
רגע רגע- יש לי נסיון בדרום

באר שבע? פרופסור פוטשניק, האחד והיחיד מנהל מחלקת IVF בסורוקה. תרצי עוד פרטים, רק תגידי.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

טיפול פרטי לגמרי במימון עצמי עולה כ- 25,000 ש"ח ואני מניחה שלא לכך היתה הכוונה, יש כאן את המומלצים שהם: שולמן, משיח האב, זיידמן, לברן - כרופאי פיריון אשר יכולים לטפל בך באופן פרטי באסותא כאשר הקופה משתתפת ברוב המימון. העלות משתנה וכמו שרומיה כתבה לך זיידמן הוא הזול ביותר. השאר עולים קצת הרבה יותר וגובים עבור פרוטוקול, שאיבה והחזרה בנפרד כך שטיפול מלא - כולל ההורמונים יכול להגיע ל- 5,000 ש"ח. לא שמעתי על המרכז עליו את שואלת ולא יודעת לגבי רופאים דרומיים. יכולה לומר לך שלרופאים הנ"ל מגיעות מטופלות מכל רחבי הארץ. שיהיה בהצלחה

kramer115

New member
הנה הפרטים

לאחר שיחה עם המרכז המדובר- הם יושבים באשדוד. לרופא קוראים ד"ר בר - מישהי שמעה? פגישה ראשונה + פתיחת תיק- 600 ש"ח כל מחזור טיפולים לאחר מכן (שכולל הכל -בדיקות שונות, שאיבה החזרה וכו') עולה 600 ש"ח שזו השתתפות עצמית שלי. לגבי המחיר המלא הם עובדים מול הקופה והבטוח המשלים. איך זה נשמע?

נעמי 17

New member
הם לא מומחים לאנדו

הם מתמחים בIVF . לדעתי את זקוקקה לתותח כבד של אנדו שיודע מה הוא עושה.

kramer115

New member
אני לא מבין

אם הם מתמתחים ב IVF זה מה שאני צריך הרי הבעיה כאן היא אמנם אנדו אבל הטיפול המומלץ זה IVF ואם הם מומחים אז איפה כאן הבעייה? ומה הכוונה מסכת ייסורים? פרטי

נעמי 17

New member
מי את? גבר או אישה?

IVF היא דרך לעקוף כל בעיה שהיא טכנית במערכת הפריון ולשלוט בבעיות הורמונאליות. במקרה של אנדו בכלל צריך להבין איך ההורמונים משפיעים על תופעות האנדו שמאוד מחמירים עם הטיפול. לכן עדיף מומחה לאנדו, שמומחה לפוריות. אשמח אם תספרי קצת על עצמך לפני שאת/ה משחרר/ת פקודה... "פרטי" אני מנסה לעזור ואני לא תחת בחינה..

ר ו מ י ה

New member
לעמוד דום???

מסכימה עם נעמי, יש דרך פנייה הולמת שלא נאמר מנומסת יותר- לשון ציווי אינה מקובלת בפורום. כולנו כאן עונות בהתנדבות.

kramer115

New member
אני מאד מצטער אבל..

אם זה היה נראה כמו לשון ציווי אני מצטער לא זו היתה הכוונה מאד קשה להמחיש על הכתב את מה שרוצים לומר ואם היה כתוב "פרטי....". אז היה יותר טוב? לשון שציווי מתייחס רק אם יש סימן קריאה ליד. ושוב זה לא היה ציווי. סליחה אם מישהי נפגעה. וכן, אני גבר שלאשתו יש אנדו ודי מעורב בכל התהליך וכמובן שרוצה לדעת יותר.

נעמי 17

New member
אני שמחה שאתה רוצה לעזור.

המלצתי, לכו לפרופסור פוטשניק, מהכרות רבת שנים הוא מבין מהו אנדו ומהם הסיכונים של אנדו ותמתינו בתור כל שצריך ואם זה לא מתקדם דברו עם פוטשניק ישירות.אינני יכולה לומר את אותו הדבר על המכון שהזכרת. אני חוזרת הם לא מתמחים באנדו, ויש הבדל גדול בגישה הטיפולית ובמעקב אחר תופעות הלואי לאישה עם אנדו.

למעלה