מי מכירה, מי יודעת .. נוזל בדוגלס

תכלת 30

New member
מי מכירה, מי יודעת .. נוזל בדוגלס

ביום התשיעי למחזור נרשם "נצפה מעט נוזל בדוגלס"כאשר ישנם 6 זקיקים בגדלים של 12-10 . עלי לציין שבבדיקות קודמות לא נתקלתי בעניין. למיטב הבנתי וגם מדפדוף אחורה נוזל בדוגלס מעיד על ביוץ שהתקיים??? ההזרעה הבאה תתקיים כנראה ביום שלישי או רביעי יכול להיות שאני יבייץ מוקדם יותר? שאלתי את האחות בבית החולים בו אני מטופלת לפשר העניין אך היא אמרה שאין מה להתרגש. מישהי מכירה מצב כזה ? האם הנתון מראה על בעיה? אשמח לתשובות. תכלת

זקיקית

New member
גם אני יודעת שנוזל בדולגס

מבשר על ביוץ שמתרחש או אחריו (אני לא בטוחה). אבל עזבי אותך מאחיות! רק הרופא שלך מוסמך לענות על שאלות כאלו, ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה

טיפטיפ29

New member
מקפיצה

כי אני כל כך יודעת..., גם אני חשבתי שנוזל בדוגלס מעיד על ביוץ שהיה, אבל כל שאר התאור לא כל כך מסתדר לי...

נוזל בדוגלס יכול לנבוע גם מדברים

אחרים. נכון שבד"כ הוא מעיד על ביוץ, אבל היות והדוגלס הוא האזור הכי נמוך בחלל הבטן גם נוזלים אחרים יכולים להגיע לשם... אם ראו שני זקיקים קטנים מן הסתם עוד לא בייצת והנוזל לא יכול להעיד על ביוץ מוקדם שיתרחש בעתיד, רק על ביוץ שהתרחש כבר.

tutiki

New member
זה בסדר שיש לך נוזל

היי, נוזל בדוגלס בשלב זה (מוקדם יחסית) זה בסדר גמור. הזקיקים שלך עדיין קטנים ולכן יש נוזל מהביוץ הקודם. חשוב לראות שביום שהזקיקים מספיק גדולים (מינימום 17 מ"מ) הנוזל בדוגלס יעלם. גם אצלי יש מעט נוזל בדוגלס עד יומיים בערך לפני שהזקיקים מגיעים לגודל הרצוי.

למעלה