מי מכור להארי פוטר?

AYELET1

New member
מי מכור להארי פוטר?

קראתי הודעות שעסקו בשאלה זו לפני מס` עמודים, ובהן סיפרתם על הסבתות המכורות שלכם. ובכן, אני לא סבתא, וגם לא קוראת פעמיים ביום הארי פוטר, אבל... הילדים שלךי בני עשרה , ואני א ו ה ב ת הארי פוטר. קראתי את 4 ספריו ומחכה נ-ו-ר-א ל-5. וגם אמא שלי כך. וכמובן ילדי. :) ואנו מקימים אתר הומוריסטי על הארי פוטר . כשיהיה מוכן אתן לינק (אם תרצו) נעים מאד להכיר :)

כולנו מכורים.

ואם לא הבנת מהעמודים הקודמים, אנחנו די מאוד לא שפויים... תוצר לוואי של המצאת סיפורים, כתיבת הודעות וציורים, וקריאת פאן-פיקשן... החיים קשים למעריצים... אני מברכת אותך על הצטרפוך לכת המשוגעים, כי ההוכחה היא זו שכתבת הודעה לפורום כזה... אבל שיגעון זה טוב, במיוחד אם יש ילדים משוגעים... בעצם, מה אני יודעת?! אף פעם לא היו לי ילדים! נולדתי בפברואר שמונים ושמונה!!! נו טוב, מספיק לברבר, נשמח לקבל את הלינק, ואנחנו שמחים שיש גם מישהו מבוגר, ואולי נורמלי בפורום הזה... טוב, נטע שגמרה לאכול ועכשיו שולחת סיפורים מטורפים על לין וליאונור וכל השאר... SEE YE!

AYELET1

New member
ברח לי... בכתיבה אנני עוסקת

זה עושה בתי ומכניסה לאתר שאנו מכינים... ואתן כתובתת ברגע שתהיה, כאמור אבל אשמח לקרא מה שאתם כותבים!

S.tal

New member
גם אני...

גם אני נולדתי בפברואר! -10.2.88 באיזה תאריך את נולדת?! טל, t@l

לאאאאאא!!! עם תוכן-

את גדולה ממני ב-15 ימים!!! נולדתי ב25.2.88 ואני מכירה שני ילדים שנולדו לפני... אוף! מה המזל שלך?

S.tal

New member
שלום!

גם אותך נעים מאוד להכיר....! ונשמח לבקר באתר שלכם! ביי ביי טל, t@l

למעלה