מי מי עושה לי

טאKילה

New member
מי מי עושה לי

פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו חם לחי ינעל העולם, אלף מאווררים לא הצליחו לקרר לי. היידה תשלחו לי אוויר קריר כמו יין צונן.
שבוע טוב

שבוע טוב..

טאקי.. אני בדרך לעבודה.. שולחת לך קצת בריזה ירושלמית.. .. שיהיה שבוע שקט לכל עם ישראל.. ..

dardara

New member
שבוע טוב טאקי ולקסומים

ראשית
צונן עושה טוב בנשמה ואם עדין חם אז בואי לכאן לדרם יש כאן אחלא של קרירות אויר נהדר......... ואם לא תרצי לבוא אז קחי כוס
צוננת מבטחיחה לך שזה יעשה לך טוב שבוע טוב ומבורך בשרות טובות

טאKילה

New member
דרדרה שבוע טוב../images/Emo20.gif

תשפריצו עלי מהממטרה של הפורום נו

וואלה טאkי בואי פה

אני תקועה בעבודה יש פה מזגן ממש "תןתח" אני קפואה יש לי עור של ברווז שלא נדבר על הדדיים השניים תחת החולצה אני צריכה איזה סוודר או "דובון" שיחמם אותי קצת אני קפואה ליאור

וואללה תותח תותח

הקפיא אותי אני ברווזה אעשה לך משלוחה של קירור וקשה קטן עליהם כאן בפרט שימבה של כסף אני עושה להם הערב... בואי שבי לידי נחמד מאד כאן מלאנתלפים "חברה" כולם חמודים יש גם טלויזיה פלסמה ענקית רק מביטים קול לא שומעים יש קפה אמנם ג'יפה אבל עוגיות וסנדויצים שונים אז בואי זה ממש כדאי לעבוד מוצ"ש ליאור

שמים1

New member
אני אני ../images/Emo3.gif

פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו , לי כבר קריר ...רוח נעימה מבעד לחלון לוחשת לי שכבר מאוחר.... עוד מעט אכין כוס עם נענע ...לחמם את הבטן והלב לפני שאלך לישון. נרדמתי בצהרים ואני מלאה באנרגיה
... ערב טוב ושבוע טוב , מי יתן ויהיה שבוע רגוע ושקט

טאKילה

New member
שבוע טוב בובע../images/Emo39.gif

אופו את היום? ישנונית אחת
אני אכין לי נס קפה טוב כזה להרגיע לי ת'חום הזה.

מה לא הלכתן "שלופן"

אני עדיין בעבודה, נותרה לי עוד שעה ומחצה אני מתה לקרוא ספר לישון, מישהי מוכנה לבוא להחליף אותי כאן? ליאור

למעלה