מי? מי? מי?

מי? מי? מי?

אמר לי שאני מפתחת מוסר של גבר ומאבדת את הנשיות שלי
? (דר"א מסכימה לגבי החלק הראשון אבל לא לגבי החלק השני
) אז ניסיתי להיות נחמדה ולא אמרתי לו ללכת, והוא לא הלך ולא הלך ולא הלך ולא הלך, אפילו קולות של שטיח ניסיתי לעשות - לא עזר
בסוף אמרתי לעצמי, מקומה של האשה הרי במטבח, אז בזמן שהוא עוד היה פה, הכנתי עוגיות וזה עבד, הוא הלך
ואני? "נתקעתי" עם 2 סוגי עוגיות שהכנתי. מוסר השכל - עדיף לפתח מוסר של גבר, מאשר לקלקל את הדיאטה
שב"ש

זורמת ? (או - דילמת ה"שרלילה" ...)

זו סוגייה משמעותית בחיי הגרוש המצוי ... האם ניתן למצוא אישה שהיא "זיון שווה" בלי שתהיה דבק שמוציא ת'חשק .. על תקן רצויה וגם מצויה. חד משמעית הוכח שניתן .. אולי את צריכה לחפש טוב יותר ... :)

אם יש שרלילה אז יש גם שרליל???

בחיי שלא שמעתי את המילה הזו איזה (רגע, אני עושה חשבון) 23 שנים. אני לא מחפשת, הם מוצאים אותי . הגעתי להחלטה להיכנס למנזר לאיזה חודשיים, נראה לי עדיף ככה - פחות עוגיות לאפות
וסתם שתדע - אם היית באמת פמינסטי, המילה "שרלילה" בכלל לא היתה עולה על בדל שפתיך. נראה לי שתוסיף " " לפני הפמיניסטי, ככה יהיה קל יותר לקרוא את התגובות שלך

ברור שיש ...

וזו לא מילת גנאי .. (אצלנו הגברים, בדיוק כמו "זונה במיטה" .. אלה ביטויים מפרגנים :) ובינינו ... את מחפשת ... הם מוצאים .. התוצאה זהה ... אפשר למצוא את ה"שווה זיון" שהוא לא דבק שמוציא ת'חשק ... בדיוק כמו ההיא ... שוויון אמיתי .. רק לא להיתקע על מי שלא מתאים/מה .. במנזר אגב - יש יותר סיכוי למצוא כאלה שהם לא דבק ... לא משוכנע לגבי "שווים זיון" .. :)

לא ברור לי

איך זה עבד... אם אני רק מריח. עוגיות אני נשאר עד שמפרק מגש ראשון במקום. ואת השני לטייק אווי... משהו שם הולך הפוך לגמרי... אני במקומך מפזר ערכות לבדיקת הריון בבית. נראה אותו נשאר דקה מיותרת...
רוצה אקסטרים...? שניה אחרי שלחי אותו למקרר כי בא לך מלפפון חמוץ... ותעזבי אותך ממוסר. מחקרים מוכיחים שזה סתם דופק את הכליות.

תגיד לי, נראה לך שאפיתי את העוגיות כשהוא היה?

?????????????. רק הכנתי את הבצק
המגש הראשון נכנס לתנור בדיוק 10 דק' אחרי שהוא הלך

לא אחותי...אני לא עובד עם מוניות...זה

איטי מידי בשבילי... אני עובד בשיטה הזו והיא הכי מהירה שיש... ואני גם לא סופר כמוהו עד חמש... ומרגע שאת "גומרת" להתפוצץ... תוך שניה אני קופץ...
...

ברחה לי ההודעה.. חרא שיטה...

הרעיון הוא כזה: מסתחבקים עם נהג מונית, לוקחים את הנייד האישי שלו. בדרך אליה/אליו כבר מסמסים לו כתובת ושעה והופ - המונית מחכה למטה

../images/Emo268.gif

זו רק אני והפרימיטיביות שלי??? למרות שאני מניחה שאתם צוחקים ברוב ההודעות כאן, עדיין עושה לי בחילה קלה

רגע של רצינות

אני אישית לא עושה סטוצים. לא מדבר אלי הקונספט, ולכן כל עניין ה"נצח" הוא לגמרי בדיחה. היו לי יזיזים ושם הקונספט הזה לא עובד... בכל מקרה אני בזוגיות
כך שהכל בכלל לא רלוונטי

למעלה