האם הבקיעות הן אצל שלמה בגן?
S shshahar New member 6/9/04 #22 הי, צחי. הבקיעות אכן בגן בב"ש (אצל שלמה הגדול). אם אתה יודע, אנא ממך.... שחר
ר רן333 New member 6/9/04 #23 Walterinnesia aegyptia? זה היה הניחוש הראשון שלי, אבל לא העזתי; חשבתי שמדובר בבקיעה אצל מגדל פרטי, בעיקר משום השימוש בוורמיקוליט. האם ניחשתי נכון הפעם?
Walterinnesia aegyptia? זה היה הניחוש הראשון שלי, אבל לא העזתי; חשבתי שמדובר בבקיעה אצל מגדל פרטי, בעיקר משום השימוש בוורמיקוליט. האם ניחשתי נכון הפעם?
O o r i 6 6 6 New member 6/9/04 #26 יפה מאוד כבר הרבה זמן שלא הצטרף לפה אדם כ"כ רציני ובעל ידע. אולי קצת באיחור כי בזמן האחרון לא הייתי פה הרבה... אבל ברוך הבא לפורום!
יפה מאוד כבר הרבה זמן שלא הצטרף לפה אדם כ"כ רציני ובעל ידע. אולי קצת באיחור כי בזמן האחרון לא הייתי פה הרבה... אבל ברוך הבא לפורום!
R razyho New member 6/9/04 #28 אכן בקיעת פתנים היי רן, גם אני חשבתי שמדובר בפתנים יש לי כמה תמונות של בקיעות מהגו משנות השמונים ואי אפשר לטעות בראש שלהם רזי
אכן בקיעת פתנים היי רן, גם אני חשבתי שמדובר בפתנים יש לי כמה תמונות של בקיעות מהגו משנות השמונים ואי אפשר לטעות בראש שלהם רזי
ר רן333 New member 6/9/04 #29 שלום אדוני, מה העניינים? תגיד, גם אתה רואה דמיון בין הפרצופים של פתנים והפרצופים של Lampropeltisים למיניהם, או שזה רק בראש שלי?
שלום אדוני, מה העניינים? תגיד, גם אתה רואה דמיון בין הפרצופים של פתנים והפרצופים של Lampropeltisים למיניהם, או שזה רק בראש שלי?
R razyho New member 7/9/04 #35 יש קצת דמיון אלא שהראש של הפתנים קצת יותר מרובע משל הקינגים והמילקים במיוחד כשהם קטנים. אך רן רן. אני מחמיץ היום את הצפונית הראשונה ודווקא שהיא מעל ל 16 קשר
יש קצת דמיון אלא שהראש של הפתנים קצת יותר מרובע משל הקינגים והמילקים במיוחד כשהם קטנים. אך רן רן. אני מחמיץ היום את הצפונית הראשונה ודווקא שהיא מעל ל 16 קשר
G gaichuk New member 6/9/04 #31 בתמונה מספר 3 אפשר לראות די בבירור את קשקשי הראש,מה שאיפשר פסילה של קינגים וכרכנים . אבל להגיד רק שאלו לא קינגים/כרכנים זו לא חוכמה ומה אלו כן, לא היה לי מושג... יש תמונות שהם כבר בחוץ אחרי התייבשות?
בתמונה מספר 3 אפשר לראות די בבירור את קשקשי הראש,מה שאיפשר פסילה של קינגים וכרכנים . אבל להגיד רק שאלו לא קינגים/כרכנים זו לא חוכמה ומה אלו כן, לא היה לי מושג... יש תמונות שהם כבר בחוץ אחרי התייבשות?
S shshahar New member 6/9/04 #25 תשובה!!! למי שלא הבין מהתשובה של רן333, מדובר בבקיעה של פתן שחור. הנקבה נאספה בלכידה כשהיא בהריון. שחר
תשובה!!! למי שלא הבין מהתשובה של רן333, מדובר בבקיעה של פתן שחור. הנקבה נאספה בלכידה כשהיא בהריון. שחר
1 1צחי New member 6/9/04 #27 אני חשבתי שזה מהזוג שיש שם כבר כמה שנים,ואף יצא לי לטפל בהם בזמן ששלמה שמר עלינו במילואים. אגב אני לא מעודכן בנעשה בגן לאחרונה.
אני חשבתי שזה מהזוג שיש שם כבר כמה שנים,ואף יצא לי לטפל בהם בזמן ששלמה שמר עלינו במילואים. אגב אני לא מעודכן בנעשה בגן לאחרונה.
י י ה ו ד ה א New member 7/9/04 #32 זה בדיוק מה שרציתי לומר... ליתר דיוק לנחש שזה פתן שחור,לא הייתי בטוח,חשבתי שאני מאד טועה אבל מיסתבר שצדקתי,נישבע לכם,ניחוש מוצלח,חבל ששמרתי אותו אצלי.
זה בדיוק מה שרציתי לומר... ליתר דיוק לנחש שזה פתן שחור,לא הייתי בטוח,חשבתי שאני מאד טועה אבל מיסתבר שצדקתי,נישבע לכם,ניחוש מוצלח,חבל ששמרתי אותו אצלי.
N naja New member 7/9/04 #34 ששששש אל תצעק, שאריה לא ישמע..... אתה יכול להעריך באיזה אורך הנקבה? הגודל של התטולה דיי מפתיע, הייתי בטוח שהן מטילות סביב ה10-12 ביצים.
ששששש אל תצעק, שאריה לא ישמע..... אתה יכול להעריך באיזה אורך הנקבה? הגודל של התטולה דיי מפתיע, הייתי בטוח שהן מטילות סביב ה10-12 ביצים.