מי מזהה?

shshahar

New member
הי, צחי.

הבקיעות אכן בגן בב"ש (אצל שלמה הגדול). אם אתה יודע, אנא ממך.... שחר

רן333

New member
Walterinnesia aegyptia?

זה היה הניחוש הראשון שלי, אבל לא העזתי; חשבתי שמדובר בבקיעה אצל מגדל פרטי, בעיקר משום השימוש בוורמיקוליט. האם ניחשתי נכון הפעם?

o r i 6 6 6

New member
יפה מאוד

כבר הרבה זמן שלא הצטרף לפה אדם כ"כ רציני ובעל ידע. אולי קצת באיחור כי בזמן האחרון לא הייתי פה הרבה... אבל ברוך הבא לפורום!

רן333

New member
תודה, אבל נדמה לי

שיש כאן לא מעט אנשים שיודעים דבר או שניים על זוחלים.

razyho

New member
אכן בקיעת פתנים

היי רן, גם אני חשבתי שמדובר בפתנים יש לי כמה תמונות של בקיעות מהגו משנות השמונים ואי אפשר לטעות בראש שלהם רזי

רן333

New member
שלום אדוני,

מה העניינים? תגיד, גם אתה רואה דמיון בין הפרצופים של פתנים והפרצופים של Lampropeltisים למיניהם, או שזה רק בראש שלי?

razyho

New member
יש קצת דמיון

אלא שהראש של הפתנים קצת יותר מרובע משל הקינגים והמילקים במיוחד כשהם קטנים. אך רן רן. אני מחמיץ היום את הצפונית הראשונה ודווקא שהיא מעל ל 16 קשר:(

רן333

New member
טוב שהוספת "קשר",

אחרת עלולים היו להבין אותך לא נכון...

gaichuk

New member
בתמונה מספר 3 אפשר לראות די בבירור

את קשקשי הראש,מה שאיפשר פסילה של קינגים וכרכנים . אבל להגיד רק שאלו לא קינגים/כרכנים זו לא חוכמה ומה אלו כן, לא היה לי מושג... יש תמונות שהם כבר בחוץ אחרי התייבשות?

shshahar

New member
תשובה!!!

למי שלא הבין מהתשובה של רן333, מדובר בבקיעה של פתן שחור. הנקבה נאספה בלכידה כשהיא בהריון. שחר

1צחי

New member
אני

חשבתי שזה מהזוג שיש שם כבר כמה שנים,ואף יצא לי לטפל בהם בזמן ששלמה שמר עלינו במילואים. אגב אני לא מעודכן בנעשה בגן לאחרונה.

זה בדיוק מה שרציתי לומר...

ליתר דיוק לנחש שזה פתן שחור,לא הייתי בטוח,חשבתי שאני מאד טועה אבל מיסתבר שצדקתי,נישבע לכם,ניחוש מוצלח,חבל ששמרתי אותו אצלי.

naja

New member
ששששש אל תצעק, שאריה לא ישמע.....

אתה יכול להעריך באיזה אורך הנקבה? הגודל של התטולה דיי מפתיע, הייתי בטוח שהן מטילות סביב ה10-12 ביצים.

למעלה