מי מועמדים לח"כים?

1God

New member
מי מועמדים לח"כים?

כתומך שינוי הייתי רוצה לדעת מי הם המועמדים לרשימה לכנסת, או אלו שמתחרים על הכניסה למקומות הריאלים(עד מקום 20 לדעתי). מישהו יכול לעזור?

ronen1981

New member
עדיין לא ידוע.

זה יהיה תוך כמה שבועות. גם לעבודה ולליכוד אין רשימה סגור לכנסת.

1God

New member
זה קצת מדאיג

ההסטוריה של מפלגות המרכז מראה שרבות מהן התפרקו כי בנו רשימה של אנשים לא ראויים(מי אמר אלכס גולדפרב?). אני מקווה שבשינוי יש אנשים נאמנים ואיכותיים, ושלא יהיו תופעות כאלה.

ronen1981

New member
לא לדאוג.

אני מאמין שחלק מהנבחרים יהיו אותם אנשים שהיו במערכת הקודמת ברשימת 10 המקומות הראשונים והם לפחות חלק מהם שיצע לי לשמוע או לקרא מדבריהם בהחלט נאמנים לתנועה. לגבי נבחרים נוספים אני חושב שיש אפשרות למשל לקחת אנשים איכותיים מוכרים יחסית מרשימות מקומיות כמו רשף חן למשל (במועצת חיפה מטעם שינוי.) (למרות שאני מעדיף שישאר בחיפה כדי שיוכל להתמודד במקום מצנע שהולך על ראשות העריה.) ואני בטוח שיש עוד אנשים ראויים ונאמנים שהחסרון היחידי שלהם הוא שהם קצת אלמוניים לציבור הרחב וקצת בעלי פחות נסיון אבל זה לא קריטי .

ערב רב

New member
קלי קלות

קח את השישייה הקיימת ותוסיף עליה את השישייה הראשונה במועצת ´שינוי´, שזה איילת כהן, ירון ידען, מלי פולישוק, אילן שלגי (שהיה במקום ה-7 בבחירות 99´) ועוד כמה.

בול-שיט!

א. איילת כהן איננה מעוניינת כלל בתפיק של ח"כית אלה בראשות העיר פ"ת. ב. מועצת שינוי תצביע בבחירות דמוקרטיות על כל הרשימה (אגב, גם מקומם של הח"כים לא מובטח) שסביר להניח תבחר לפי אותה שישיה פותחת. ג. לבחירות למועצה (לפני כשנה וחצי) אין משמעות בבחירת הרשימה לכנסת. ד. רק ביום א´ הקרוב תצביע המועצה על שיטת בחירות... ודבר אחרון... מהכרות אישית עם כל המועמדים כולם, אני בטוח שמועצת שינוי תבחר בצוות בטוב ביותר, מה עוד שרובם ראויים יותר ממרבית הח"כים המכהנים.

ronen1981

New member
אני בעד מלי פולישוק.

מהמעט שיצא לי לקרא מדבריה אני חושב שהיא ראויה ליצג את שינוי כח"כ.

ערב רב

New member
מה לך?

התפרסמה כתבה בידיעות, ובכל מקרה ידעו ששלגי, מלי וידען בעלי תמיכה רבה בקרב חברי המפלגה, והם מועמדים טבעיים.

למעלה