מי מגיע מחר לזאפה

Music4Life

New member
יפה לך להתקשר אליי באמצע ההופעה...

רק חבל שלא שמעו ממש טוב בהודעה שהשארת לי...אבל יכולתי לדמיין
נו, היתה הופעה פצצה...זה מה שאתה אומר כל פעם...אין מצב שתגיד אולי...שהיתה הופעה לא משהו פעם אחת???? אה??? סתם נראה לך, אם שרה תראה את זה [והיא היתה רואה
] היא היתה מכה אותך במקל
[נו מטקה...דומה...]
יאללה, עזוב..חירפון לילי....נכון שאני צכה ללכת לישון
שמחה שנהנת!!! מקווה ששרית היתה פצצונת...למעשה, אני בטוחה
לילה טוב ישראל

R o T e M18

New member
ואני חזרתי עכשיו מהעבודה../images/Emo122.gif

אנשים הזוים אתם לא מבינים איזה מפוצץ היה במסעדה
מי בא לאכול אחרי צאת החג לעזאזל
טוב מה אני חופר לכם..

Music4Life

New member
רותמל'ה, אז היה הרבה עבודה אה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הרבה שטיפות
יואוו איזה בעסה ....גם לי בעבודה יש דברים לשטוף וכאלה וצוחקים עליי שכל כלי אני שוטפת איזה שעה חחחחח כי לא יודעת בנקיון אני לפעמים די פרפקציוניסטית..
גם אצלנו היה לחץץץץץ ובאו אנשיםם וקרוב לשעה 12 גם, ומזה רציתי להם כבר יעפווווו
העיקר עבר. מקווה שעבר עלייך לילה מעולה

ההופעה הייתה פשוט מושלמת../images/Emo70.gif לאחר כמעת קרוב ל-

4 חודשים שלאהייתי בהופעה..באתי להינות ולהתפרע,וממש נהנהתי!!!! לדעתי קטע השיא בהופעה ששרית שרה את "נושאת תפילה" ו"חופשיה"..זה היה כזה מושלם....וחוץ מזה כהרגלה,קטעי הדיבור של שרית..מצחיקה,מאודדדדדדדדדדד נהנתי..רק היו צלמים מעצבנים...חסמו את המעבר....שיהיה להם לבריאות...מקווה ששרית הייתה בסדר עם זה.... אני רק מצטער,שלא יכלתי לפחות להגיד לה משו..הרי תמיד נותנים בזאפה להיכנס אטליה לאחר ההופעה..אז אמרתי לעצמי..לא חשוב תמונה,העיקר שתגיד לה מזל טוב,כמו שלא אמרת לה שבוע שעבר....לא נורא... שיהיה לכולם חג שמח!!!!!!!!!!! אוהב אותך מאוד שריתתתתתתתתתתתתתתת

הייתי בזאפפה ושרית חדד הייתה שם היה כיףף!!!

שלום רב: שלום שמי אורטל, ואני אתמול הייתי במעדון שלכם בזאפה התנהגה עליי לא יפה המארחת כול הזמן היא הזיזה אותי כול הזמן אני הייתי יושבת בבר, וא"כ היקמו אותי בגלל שלא היה לי מקום ישיבה , היה לי רק בעמידה וכול הזמן הייתי עומדת אני ואחותי, וצלמנו את שרית חדד והתקרבנו לקהל והיא התחילה לדחוף אותנו המארחת התחילה לצרוח עליי אומרת לי תחזרי למקום , מי היא בכלל שתצעק עליי ותנגע בי וא"כ היא קרה לביטחון(ואחותי )דיברה עים האיש הביטחון וא"כ אני דיברתי איתו ואמרו לי להיות בצד בכדי לא להפריע לאנשים וא"כ היא עוד הפעם ניגשה עליי וצעקה עליי בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה, פעם ראשונה בחיים שלי זה קורה לי דבר כזה, זה פשוט היה ממש מגיעל למי שקורה את זה שיקרה ויבין למה עושים ככה רע לאנשים , בתודה :אורטל

R o T e M18

New member
אורטל כנסי..

אני מה זה מבין אותך.. כן זו אחת הסיבות שאני לא הולך להופעות בזאפה. מקווה שנהנהת בהופעה עצמה..וחבל שהרסו לך את ההנאה
פעם הבאה אל תלכי
סתם מקום מעפן
אעע ולהבא לשרשר בבקשה
יש כבר שירשור על הזאפה

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifממש מקום מגיעל

גם אני הייתי עים אורטל וממש היה חרא המקום היה ממש מגיעל אבל הכי נהנתי משרית חדד ומהשירה שלה היה ממש כייף וחבל שהיא הייתה לחוצה רציינו להצטלם איתה , אבל בכול אופן מאוד נהנהתי מהופעה שלה אני ממש אוהבת ללכת להופעות שלה אבל אני יודעת שאני לא יתקרב לזאפה יותר בחיים שלי כי זה היה פשוט מקום מגיעל ואני יודעת שאני יותר לזאפה לא ילך יותר רק בגלל שרית הייתה שם אז הלכתי ככה לא הייתי הולכת לשם בתודה הילה!

R o T e M18

New member
הילה אני מסכים איתך../images/Emo45.gif

הייתי במקום הזה פעמיים
וזה הספיק לי

כן.

ווואלה כמו שאמרתי עים לא הייתה שרית חדד לא הייתי הולכת למקום הזה וזאות הייתה פעם ראשונה שלי שם ויותר אני לא ילך למקום הזה יותר ממש מגיעלללללל איכסססססססססססססססס..

Music4Life

New member
אכן מקום לא סימפתי...

אני מסכימה עם כל הנאמר.
הזאפה זה מקום קטן וחנוק שלא לדבר על צפוף, וההתנהגות הברברית של הסדרנים או מי שזה לא יהיה מהביטחון עברה את הגבול בעוד מקומות ככה שהקטע הזה כבר מוכר....

למעלה