מי מגיע\ה לגזית? שנה טובה

skito

New member
מי מגיע\ה לגזית? שנה טובה

16/09/2004 22:00 "לשיר עם סי בשיא הכיף" - מופע מיוחד לראה"ש קיבוץ גזית סי בליווי ליאת פרלוב מאירי קלידים, סי בליווי ליאת פרלוב מאירי קלידים, אריאל כלי הקשה וצ´רלי גארט ותמרה פרץ זמרת הנשמה הולך להיות שמח כניסה בתשלום מול הקיבוץ מחפש טרמפ' אני כל כך קרוב ו...לצערי הלך לי ראש מנוע ברכב אנסה להשיג רכב חלופי

actress

New member
אממ.. ../images/Emo124.gif קריאה מאזור המרכז

לאזור הצפון
הסקיטו ושמעו סקיטו צריך טרמפ

skito

New member
המופע לראה"ש בקיבוץ גזית

היה נפלא וכרגיל מהנה, היה שילוב נפלא של מבוגרים וצעירים וכפי שהתלחשו חברים מהקיבוצים, "מזמן, מזמן לא ראינו צעירים ומבוגרים רוקדים ונהנים ביחד" כל הכבוד למארגנים ותודה על האירוח, ולעינברוש מזל טוב! שמחתי לארח את חברי צוות אתר ZAZU המקומי שנהנו מכל רגע דרך אגב אחד מחברי צוות zazu שנוהג לשיר קריוקי באופן קבוע ובדרך כלל את.... "יש לי חולצת טריקו..." (תביני לבד איך) דיי התלהב והתוצאות בהמשך..

actress

New member
ספר שהוא גם היה במופע הקודם

כי הוא באמת נראה מתוק, ומזל טוב

golane2

New member
מי שלא היה לא יודע מה היה

היי מיכל... הבטחתי אתמול שאכתוב בפורום, אז הנה אני כותב. הסיכום שלי מאתמול זה: סי היימן- לא מה שחשבת... מופע פ33ה ממש נהניתי ולא רק בגלל שזכיתי לשיר עם סי..(ניסים יקנאי) האנרגיות שהיו שם בהחלט היו פתיחה ראויה לשנה החדשה ו-נועם הוווו נועם- עילוי נהדרת!! אז באמת שנה טובה ומתוקה לכולםםםםםםםםםםם אני אשמח לכתוב כאן מדי פעם (אם תרשו לי) גולן מנהל ואחראי תוכן ZAZU נ.ב כל התמונות שצילמנו אתמול הלכו פייפן - יש שגיאה בכרטיס הזיכרון של המצלמה, אז מיכל תעשי מצווה ותשלחי תמונה מהמופע של אתמול ( לא לרמות אני זוכר מה סי לבשה אתמול) כדי שנכניס כתבה על המופע ב- ZAZU

actress

New member
ברגע שאהיה ליד מחשב אני אברר עם גלי

המנהלת הפקה שצילמה שם את המופע ואעלה ואתה מוזמן בכל עת אין לי פה כפי שראית בפלא איקונים אז תחשוב שאני שולחת איקון עם פרח :)

skito

New member
ברוך הבא גולני שלנו

ד"ש לשמוליק גרמה ותשיב בבקשה במייל ששלחתי

golane2

New member
תודה ו...

קיבלתי את המייל, מהבית בד נוציא כמה דראכמות,,, מה שאתה כתבת זה מעולה!!

actress

New member
סיירתי באתר של בית הבד עוד לפני שיד

שידעתי את הקשר של ניסים למקום בחיפוש אחרי אתרים יפים וזה בלט לעין ביחוד שלו מקום משגע, איזה עולם קטן.

למעלה