מי מגיעה למסע? אני נגיד, באה. ואתן? דפנה.
S ShuNka New member 9/3/06 #7 אנייייייייייייייייייייייי לא רוצה זאת יעל מהבית ספר הדמוקרטי(וש) ממ.. שיער חום.. משקפיים[בעצם כבר לא] בקיצורר למי שצריכ\ה לדעת.. נכנסתי לפורום אז מה זה בעצם הדבר הזה שהולכים אליו שני-שלישי-רביעי? נשמע סבבה. אפשר פרטים
אנייייייייייייייייייייייי לא רוצה זאת יעל מהבית ספר הדמוקרטי(וש) ממ.. שיער חום.. משקפיים[בעצם כבר לא] בקיצורר למי שצריכ\ה לדעת.. נכנסתי לפורום אז מה זה בעצם הדבר הזה שהולכים אליו שני-שלישי-רביעי? נשמע סבבה. אפשר פרטים
T the mnm factor New member 9/3/06 #8 הדבר הזה זה המסע שעליו השרשור הקישור הוא להודעה של זהר... תלחצי על הקובץ כדי לקבל פרטים נוספים על המסע. ברוכה הבאה לפורום
הדבר הזה זה המסע שעליו השרשור הקישור הוא להודעה של זהר... תלחצי על הקובץ כדי לקבל פרטים נוספים על המסע. ברוכה הבאה לפורום
D doofe New member 10/3/06 #12 אה! אני אתקשר היום! [כמובן שזה תלוי בזיכרון הקלוקל שלי, אבל מסתתרות כאן מאחורה המון כוונות טובות. ]
א אופניק שולט New member 10/3/06 #11 אני מגיעה. אני מגיעה למסע, כמעט בטוח.. אלא אם האחראי משמרת שלי בעבודה יחליט לדפוק אותי ולשים לי משמרת בזמן המסע. אבינועם.
אני מגיעה. אני מגיעה למסע, כמעט בטוח.. אלא אם האחראי משמרת שלי בעבודה יחליט לדפוק אותי ולשים לי משמרת בזמן המסע. אבינועם.