מי מבצע את השיר

• פותח הנושא wooly
  • פורסם בתאריך

pimpf

New member
Communards

והנה גם המילים: The Communards - Don´t Leave me This way Don´t leave me this way I can´t survive, I can´t stay alive Without your love, oh baby Don´t leave me this way I can´t exist, I will surely miss Your tender kiss So don´t leave me this way My baby, my heart is full of your heart and desire for you So come on down and do what you´ve got to do Your started this fire down in my soul Now can you see it´s burning out of control So come on down and satisfy the need in me Cos only your good loving can set me free Don´t leave me this way I don´t understand how I´m at your command So baby please don´t leave me this way Don´t leave me this way I can´t exist, I will surely miss Your tender kiss So don´t leave me this way Oh baby, my heart is full of heart and desire for you Don´t leave me this way I can´t survive, I can´t stay alive Without your love, oh baby Don´t leave me this way I can´t exist, I will surely miss Your tender kiss So don´t leave me this way Oh baby, my heart is full of heart and desire for you So come on down and satisfy the need in me Cos only your good loving can set me free

טל-יה

New member
וגם

bronski beat שרים את זה השגת אותי בשניה.........

טל-יה

New member
אני דפפפקא

אוהבת את הביצוע של ה ברונסקיביט עם הסולן איך קוראים לו ג´ימי משהו? משהו בסגנון.. עם הקול הצווחני שלו ועם הריקוד שהוא מבצע במרבית השירים כזה קופצני כזה. חמוד .....

pimpf

New member
תיקון...

את מתכוונת לג´ימי סומרוויל שאכן היה גם בברונסקי ביט, אבל הוא היה גם ב- Communards ושר את השיר הזה יחד עם Sara Jane Morris ו- June Miles Kingston... אז נכון, זה השיר- אבל הברונסקי ביט לא ביצעו אותו...

טל-יה

New member
נכון צודקת

במחשבה נוספת יותר הלכתי על הבורנסקי ביט ולכן שיר שחיפשתי you make me feel רק היום מצאתי אותו.. ח"י שקלים לזכותך

pimpf

New member
צר לי... שוב תיקון... ../images/Emo8.gif

את השיר הזה שרים גם כן The Communards...
אבל אם את רוצה את Bronski Beat, אז הנה שיר מיוחד בשבילך... Smalltown Boy... עוד כמה שירים טובים: IT AIN´T NECESSARILY SO, Why? והנה השיר בשבילך טל-יה! Smalltown Boy You leave in the morning With everything you own In a little black case Alone on a platform The wind and the rain On a sad and lonely face Mother will never understand WHy you had to leave For the love that you need Will never be found at home And the answer you seek Will never be found at home Pushed around and kicked around Always a lonely boy You were the one That they´d talk about around town As they put you down And as hard as they would try They´d hurt to make you cry But you´d never cry to them Just to your soul No you´d never cry to them Just to your soul

pimpf

New member
וטעות שלי הפעם...

ושמישהו יעשה כאן כבר סדר!
אם אני לא טועה, את You Make Me Feel, שר ג´ימי סומרוויל לבד, ללא ליווי להקה כלשהי... (???)

טל-יה

New member
אבל

מצאתי את זה דפפקא על פי The Communards מה זה חשוב... העיקר שהוא צורח לי ברקע ואני מחייכת לי שהוא מבצע את העינטוזים שלו בדמיון שלי אולי את זוכרת עם איזה זמרת הוא שר שיר מאוד מוכר בשנות השמונים ואיזה שיר זה היה?? המומחים יהיו כאן בבוקר... אלפא ואלכס נראה לי במשמרת חיתולים ובקבוקים.
ויתקנו את המעוות שלנו פשוט מבחינתי אני אומרת בושי וכלמי לך טל-יה..

pimpf

New member
צודקת ../images/Emo13.gif

והשיר היחיד שאני זוכרת עם עוד זמרת, זה השיר ההוא בצרפתית (ואין לי כח להביא את הדיסק לראות...), את מתכוונת לשיר בצרפתית?? (לא שאת תשירי, או שכן אם בא לך...
) ואלפא&אלכס- שיהיה בהצלחה

turrican

New member
טל-יה ../images/Emo13.gif

את לא יודעת אבל קלעת בול!!! ניסיתי לרשום את ההודעה של סאמרוויל אולי איזה חצי שעה אבל העולל בכה והייתי במשמרת בקבוקים. הוא סופסוף נרדם קצת מול גידי גוב.

טל-יה

New member
אולי

האבא השוויצי ישים תמונית לא רק של דפש מונד או דמעות נפחדים, או סימפל מיינד אלא לזמר הראשי בבית שלו?
ויתן קצת ביוגרפיה קצרה מתי הוא הוציא את השיר הראשון שלו (הצווחה הראשונה שלו האם היא דומה לזאת של סאמרוויל?) תהיה חכם על קטנים לא עלינו
רוצים לראות את זה שמפריע לך במשמרת בקבוקים ו..
צצים. ראיתם שצליל מכוון עושים קאמבק???? וגידי וגלי גם!

turrican

New member
חיחי.. טוב נשברתי

כבר הרוב יודעים. הוא נולד לא מזמן ב-20 לחודש נובמבר. הצווחה הראשונה שלו דומה דווקא למיקיאגי (מי בכיין של אבא?). הוא הסולן הראשי,ואני כותב לו את המילים. יש לי תמונות נהדרות חדשות אבל עדיין לא סרקתי אותם. מבטיח להעלות אותם עד סופ"ש.

טל-יה

New member
הסולן שלך מחליף את מיקיאגי?

וואו איזה עינים יש למיקי משהו משהו.. ואיזה קול ואיזה שירים הנה אחד מהם : לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילה אל המיטה באה שמש את כמו תינוקת ישנה סדין של משי קל נעים ורך עוטף אותך כמו אריזה של מתנה לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילה אני מביט ויודע יש לך את כושר הפיתוי אני מביט בך ורואה שאת ילדה כמעט אבל איתך אני שבוי לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילה אם תעשי את זה לילה שלא תעזי לספר את כל מה שיקרה נשמור בסוד נעים מאוד וזה בינינו ישאר לילה אצלי במיטה אמרה לפני שהיא התפשטה שדי חם כאן קוראים לי לילה לילה אצלי במיטה והיא אמרה לפני שהיא התפשטה שאחר כך אקרא לה לילה

turrican

New member
אני דווקא מעדיף את כמה ענוג?

מאיפה אפשר להשיג מילים לשיר הזה? שנים שלא שמעתי אותו...

טל-יה

New member
הנה

תם הלילה תם לתוך האור נופל ירח יותר מדי שיכור שם למעלה כמו תינוק טהור אתה למעלה לא עצוב לך לבד כמה ענוג הוא כמה ענוג בי מתפוררת האימה כמה ענוג הוא כמה ענוג בי מתעוררת אהבה את השמש אש חמה שלי את נשרפת בכאב שלך לבד כמה ענוג הוא... כשהאור הופך כחול וגם ירח מתבייש בבדידותו שלא נגמרת נעלם שלא יראו כולם אור כמה ענוג הוא כמה ענוג כמה ענוג האור, עולם כמה ענוג הוא כמה ענוג כמה ענוג האור שלך כמה ענוג הוא כמה ענוג בי מתעוררת אהבה

turrican

New member
יששששש!! תודה ../images/Emo13.gif

אחלה שיר. הזכרת לי נשכחות ובכלל איזה מילים יפות "כשהאור הופך כחול וגם ירח מתבייש בבדידותו שלא נגמרת נעלם שלא יראו כולם"

למעלה