מי מאמין ב
?

מי מאמין ב../images/Emo57.gif?

אמונות טפלות או נבואה אמיתית? האם אתם מאמינים בחתול שחור וכו'? או שאולי אתם לא מאמינים אבל "מה שבטוח" לא מתגרים בגורל? או בכלל כל זה רק מבדח אתכם? אז ספרו לנו במה אתם מאמינים...

Tully Is Here

New member
אני מאמינה ב...

שוקולד כמרפא כל מכאוב! לא מאמינה באמונות טפלות בכלל ויש לי 2 חתולים שחורים בבית ובינתיים המזל
, לא מתלוננים
מאמינה שיש גורל אבל אני גם מאמינה שכל אחד אחראי לעצמו

Miss Shmelo

New member
אני מאמינה בעצמי../images/Emo13.gif

אם אין אני לי מי לי! תעו לכם שלא משנה מצה, אל תסמכו על אף אחד, גם אם זה מישהו שאתם באמת סומכים עליו(חוץ ממשפחה כמובן). היום הגשתי עבודה באקונומטריקה, זוכרים את המורה הפרטי עם הכלב? נראה לכם הגיוני שילדה מהכיתה שאני לא ממש מסמפטת תיגש אלי ותבקש שאוסיף את שמה על העבודה שלי, אחרי שבוע שלם שעבדתי עליה? (ולקחתי מורה פרטי). לי ממש לא!
אז עם כל הכבוד, ויש כבוד
אני חברה טוב הלחברות שלי, ולא למי שמנסה לנצל אותי. אז היא קצת כעסה..יעבור לה
יש לי בשורה משמחת דווקא, אני בהריון
חח...סתם סתם.. הלוואי והייתי
קיבלתי 84 במבחן במאקרו כלכלה- אחד המקצועות הקשים
ואני כולי מאושרת. שיהיה לכולם לילה קסום
מקווה לראותכן מתישהוא
גברת שמלו.

גם לנו יש חתול שחור../images/Emo54.gif../images/Emo23.gif

ובקר לעין הרע, לדעתי יש משהו בזה, אבל זה יותר לכיוון צרות עין של אנשים. טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה, סטופ כדור הארץ. ומה שלומך? הריונית, תשירי לבובה את השיר הזה, ברלה ברלה צאי החוצה אבא ואמא יקנו לך עוגה............... תרגישי טוב, ושיהיה לך הכי קל, טיפ קטן, תזרמי עם הגוף תשחררי והיא תצא מהר. תצא, תצא, סוגרים את הים. נשיקות.

Tully Is Here

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif

יש לנו עוד שבוע לתל"מ ומקווים לטוב, אבל בינתיים למרות שהפצלוחה כבר ממוקמת לה היא ממש לא עושה סימנים של להקשיב.נראה שממש טוב לה בפנים
מה שבטוח חג מעניין יהייה לנו השנה...

Miss פטל

New member
אממממ

כמובן לא מאמינה במזל רע מחתול שחור..וזאת אמונה טפלה אכזרית ביותר-ראיתי הרבה חתולים שחורים שאנשים התעוללו בהם בגלל הצבע שלהם
אני מאמינה שיש אנשים מסויימים שמביאים לנו מזל רע או משפעים עלינו לרעה, כלומר מדכאים אותנו ומביאים אנרגיה שלילית. לכן דברים משמעותיים בחיי אני לא מספרת בהתחלה כדי שלא יהרסו לי
ואני מאמינה בגורל- כל מה שקורה, אמור לקרות וזה לטובה. חוץ מזה לא מאמינה יותר בכלום

גם אני מאמינה שיש אנשים שגורמים לנו

רע בכך שגורמים לנו להרגיש רע עם עצמנו ולהפך. לגבי אמונות תפלות - ממש לא מאמינה. אבל מה תגידו על הסיפור הבא : בהריון כל המשפחה של בעלי כל הזמן אמרו לי שאם אישה בהריון בא לה משהו והיא נוגעת בחלק מהגוף שלה, יש כתם לידה בצורת אותו דבר. אז אם בא לי משהו שאגע בישבן. וכל ההריון בא לי משהו. ונולד לי ילד עם כתם לידה על... אתם בטח כבר מנחשים
אז מה אתם אומרים על זה?

גם הבת שלי נולדה עם כתם לידה...

בצורת פיצה על הגב, קוראים לזה כתם מונפורט, או משו כזה, האמת לא נורא. למזלינו זה נעלם כלא היה. ישר הנשמות הטובות שאלו אותי, על הקרייבינג לפיצה. וכל האמונות המפגרות שלהם. בקשר אליך, לדעתי סתם צירוף מקרים, גם לי היו המון חשקים, ולא זכור לי החשק לפיצה, שאני אבדוק אולי זה היה עם פטריות?
. אפרופו ההריון העכשוי שלי, איזה מזל, שאני רחוקה, ולא מבלבלים לי במוח בהריון הזה, למרות ששבוע שעבר הספיק לי טלפון, שעצבן אותי כהוגן. ועכשיו אני בדום שתיקה, לא מוכנה לעוד כמות כזאתי של עצבים. העיקר מחשבה חיובית ורצון טוב, ומי שמוצא לעצמו תירוצים באמונות תפלות שיהיה לי בריא, חמסה חמסה חמסה, טפו טפו טפו, סטופ כדור הארץ.

lili81

New member
קצתתת../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אני חושבת שאני הראשונה בשרשור שתגיד כן..מאמינה.. אז מה זה לא עושה אותי לעתיקה או משהו כזה נכון...?..?. אבל יש גבול יש את הדברים הקטנים שגם ככה לא יכולים להזיק אם אני יעשה אותם כמו לדגמא: *לא להעביר סכין מיד שלי ליד של מישהו אחר==גורם לריב ממש דברים קטנים.. האמת היא שחמתי היא מהנוראיות שבאלה.. יוצאים לטיול שופכת אלינו מים ..חחחח מצחיקה

s h i r k u s h

New member
אמונות טפלות ../images/Emo54.gif

כשמן כן הן- טפלות... לא מאמינה בדברים האלה...

maybesure

New member
לא אני

ממש רחוקות ממני אמונות טפלות. גם לנו יש חתולה שחורה ועוד כל מיני חתולים אחרים.. גם בנבואות לא מאמינה. גם לא בכוח עליון. מאמינה באינטואיציות. תחושות. יכולת לחוש דברים בטרם יקרו.

S i r i u s

New member
לא מאמינה.

בגלל הבולשיט הזה שמעתי שאשה אחת רצחה את כל החתולים השחורים בשכונה כי לטענתה הם מביאים מזל רע
ובכן, חתולה שחורה אחת מהלכת בחופשיות אצלי בבית ו... ממ, בנתיים הכל טוב
זה כמו השיר הרוסי הישן שמדבר על חתול שחור שחוסר המזל פוגע בו עצמו בגלל שכולם שונאים אותו (בגלל הצבע). לא מאמינה בשום אמונה טפלה.

ענתי 10

New member
אני מאמינה בעיקר בעצמי.

אבל מנסה לעקוף כל צורה של אמונה טפלה: אם חתול שחור חוצה לי את הכביש אני עושה טפו-טפו-טפו ולפעמים אפילו מחכה שמישהו יעבור לפניי. משתדלת מאוד לא לעבור מתחת לסולם. קושרת חוט אדום לילדים כאשר הולכים לארועיים המוניים (משפחתיים). מחזיקה אצבעות כאשר מספרת על משהו טוב שקרה לי או לחילופין דופקת על עץ. אם אני דופקת הופעה ויש חשש אפילו מינימלי ל"דודה פולניה" שתשים עין אני נועצת סיכת בטחון במקום מסתור בבגד (שווה ערך לחוט אדום). בארנק תמיד יש לי חמסה. אם זה לא יעזור, זה בטח לא יזיק
זהו בערך. זה מה שאני מצליחה לזכור כרגע.

לא מאמינה בשום אמונה אבל יש לי

המון חברות שכן מאמינות למרות שהוכחתי להן עשרות פעמים שלמרות אמונותיהן לא קרה כלום. אומרים שעין הרע פוגע רק במי שמאמין - המשפט הזה אומר הכל. אם אינך מאמין אז אין עין רעה.

אשת מים

New member
לא יודעת עדין ...

בצעירותי האמנתי באמונות טפלות בטרוף . כל חיי התנהלו להם לפי האמונות. מכל סוג והייתי דואגת אפילו להתעדכן . את "התכונה" הזאת "ירשתי" משכנה .אצלינו בבית לא האמינו באמונות טפלות ואפילו לעגו להן . בשלב כלשהו קיבלתי מתנה מאימי ספר על אמונות טפלות . ענק ענק מספר על כל האמונות .אוצר של ממש . כמובן שההקדשה היתה :בתקווה שתביני את מקור האמונות ותוציאי לך אותן מהראש"... .לא לקח הרבה זמן ובאמת שכחתי הכל . כך סתם יום בהיר אחד .חייתי עם זה ממש טוב . ואז... הכרתי את בעלי שחי על אמונות טפלות .וכל הסיפור חזר על עצמו. דאגנו לעדכן האחד את השני ולחדש . הבקר אפילו מצאתי את עצמי עוצרת בצד הדרך ונותנת למכונית לעקוף אותי כי חצה את הרחוב חתול שחור. ??? כן ,כן. מצד שני ,אני חוזרת הביתה לפחות פעם אחת אחרי שנעלתי את הדלת.מוסרת סכין מיד ליד וכ'ו.אז מה אני מאמינה או לא ? המחשבה שמי שמאמין בעין הרע נפגש בה מפחידה אותי ממש .אבל זה נכון .

Gilliana

New member
לצערי, אפילו לא מבדח...

ואני יכולה לספר שאני מכירה באופן אישי אנשים שאמונות כאלו הן מאד משמעותיותעבורם. באשר לגבי - כל עוד לא מדובר במשהו מדעי ומוכח, אין על מה לדבר.

youngG

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo57.gifהאמת??

לא ממש מאמינה,אבל לפעמים יש דברים קטנים שפשוט התרגלת אליהם כמו למשל תמיד לדאוג שהנעליים לא יהיו הפוכות אלא ישרות ומסודרות (יש שאומרים שאם הן הפוכות אז גם החיים יתהפכו ויבוא מזל רע...)

למעלה