מי מאיתנו לא התנסה במצב שכזה...

B פאבלו

New member
מי מאיתנו לא התנסה במצב שכזה...

נוצר קשר כלשהו (אנונימי) לפעמים לא מחליפים תמונות ואיך להגיד.... אין כל קשר בין התיאור למציאות וזה נאמר בעדינות. הבנאדם מקסים ושובה לב השיחות זרמו . לי זה קרה,ועם כל הכעס שבשקר שבתיאור היה לי מאד קשה לפגוע ולקום בהפגנתיות. אבל לאחר מכן התאיידתי.

טובלה

New member
מי לא? אפילו אני כן

לא פעם ולא פעמיים ולא בתשעים אחוזים מהמקרים. לא מצליחה להבין אנשים לא צנועים בלשון המעטה. למה? מה יוצא להם מזה? ואולי הם פשוט מרגישים כאלה??? לך תבין אנשים

B פאבלו

New member
חכי...

קודם אבין אותך זה פרוייקט בפני עצמו
למה לי לשבור את הראש בלהבין אנשים הקטעים האלה קרו ולבטח יקרו שוב אבל לומדים עם הזמן לנווט כמה שיותר נכון.

shovav50

New member
חבל באמת

אבל טובלה מה הקשר לצניעות ?? או שרצית לומר צביעות ואולי הם פשוט מסכנים וחיים בהדחקה עצמית??? הרי מה הם חושבים ,לבוא לפגישה בתוך בגד גוף מרזה-מיישר קמטים ועם שיער וכו' ????

s e l e n e

New member
אני לא!

לא יוצרת קשר עם אנונימים!! היינו בתיכון ביחד, נכון?

../images/Emo6.gif

כול כך מוכר... ה 80 ק"ג הופך ל 180 ק"ג.. השער השחור...דליל יש יותר קרחת משער הכרס החמודה..יכולה להחביא הר התחת הקטן..הוא המשך טבעי של הרגל ועוד.... המראה מסתבר לא דומה בכל הבתים.. או שיש כאלו ששבויים תחת מה שהם היו פעם

מידיי פעם

הם מדייקים בפרטים הטכניים רק שוכחים את העור הנפול, הקמטים... או.. הפרטים מדוייקים החיבור לא משהו

טובלה

New member
בדיוק לזה התכוונתי!

עוד לא יצא לי לפגוש מעולם גבר שנראה טוב יותר ממה שתאר. אבל ההפך??????????????????? מפה עד קצה גבול הטעם הלא כל כך טוב.

למעלה