מי? למה? כי..

• פותח הנושא dios4
  • פורסם בתאריך

dios4

New member
מי? למה? כי..

טוב..עכשיו אני מאמין כולם יותר רגועים ויכתבו ללא עצבים, ואולי מכאן יצא הפתרון. יעקב שחר אמר שלא יהיו שינויים עד סוף העונה, גם בצוות המקצועי גם בסגל השחקנים. במידה והייתה לכם האופציה להביא לשחרר לרכוש, לפטר למנה..מה הייתם עושים? את מי הייתם רוכשים, למה? ..בואו, אולי אחד מאתנו יהיה מאמן מתישהו.

אני

הייתי משאיר את רוב הסגל רק מזיז את קטן לאגף כדי שלא יתקע את המשחק במרכז משאיר את בוקולי מקדימה בשום אופן לא קשר אחורי מביא מגן שמאלי ברמה ומחזיר את עידן טל זהו ברברתי מספיק

חבל סתם לדבר

חלון העברות נסגר,ולכן גם אם היינו המאמנים לא היינו יכולים להביא שחקנים חדשים. צריך להושיב את מסודי ואנדרסון ביציע עד סוף העונה,לתת לחלק מהצעירים יותר דקות משחק,ולקוות לסיים את העונה עם כרטיס לאירופה. דעתי בעניין רוני לוי ידועה.

Hatotah1

New member
תשובה בקטנה

רוני לוי הבייתה, במקומו מביא את שום/שפיגל או אפילו שרף. משחרר את גזל, מסודי, סואן, אנדרסון, ארביטמן, מגרלשווילי. משחק עם שני חלוצים, קולאוטי ועוד חלוץ שנביא או לחילופין, מישהו מהנוער. נותן לרפאלוב לשחק. מביא מגן ימני ברמה (למרות שבינתיים עוד אפשר לסמוך על חרזי לדעתי).

עכשיו צריך לבנות

וזרים אי אפשר להביא כרגע אבל אפשר לחבר כבר קבוצה לעונה הבאה ולכן; רוני לוי-OUT ויצחק שום/ראובן עטר-IN ובסגל; מסודי,אולארה,סואן,גזל,אנדרסון,מליקסון-OUT ולהרכב,ליאור,כיאל,חמד,שלומי,אין מה להפסיד העונה צריך לתת ניסיון לנוער כמו ששלמה אמר,כמו שאליפות לא ניקח גם ליגה לא נרד,אז קדימה נתחיל לבנות אותם. גם את יניב הייתי מספסל השאלה מי במקומו...

Cade Foster

New member
...

1) מסודי, אנדרסון, סואן, אולארה הביתה. 2) זרים: בלם במקום אולארה, קשר 50-50 במקום אנדרסון וקשר עם רגל שמאל סטייל מיכאל במברג במקום מסודי. 3) אם רוני לוי מסיים את העונה במקום 4 ומטה ולא משתף צעירים-הביתה. (אבל רק בסוף העונה. פיטורים באמצע העונה לא יעזרו אלא רק יחמירו את המצב. פה זה לא שכונה כמו מכבי הרצליה) 4) אם קולאוטי ימשיך לא לפגוע עד סוף העונה (אני מאמין שהוא יחזור לעצמו) להחליף אותו בחלוץ ישראלי אחר (עומר גולן/עומר פרץ/אפשר להחזיר את אליניב ברדה... תמוז? אין סיכוי שיעזוב את בית"ר)

Cade Foster

New member
אה והכי חשוב

לשתף יותר את תומר חמד, מון ממן, מליקסון, רפאלוב פותח עד סוף העונה. ויש לי שאלה: בן בסט מושאל בהרצליה או שוחרר להרצליה?

Cade Foster

New member
אה

אז אני משנה: אם קולאוטי לא פוגע עונה הבאה בן בסט חלוץ ראשון, על הספסל ארבייטמן וחמד.

Cade Foster

New member
ועדיין

אנחנו מקום 7 והם מקום 10. ועדיין אנחנו יותר טובים מהם ועדיין, אם הייתה לך אפשרות להחליף את הקבוצה שלנו בקבוצה של הרצליה, היית אומר "לא" בלי לחשוב בכלל.

lemmacantor

New member
ברור שלא יהיו שינויים עד סוף העונה

חלון ההעברות נסגר. הייתי בהחלט הייתי מעלה לקבוצה הבוגרת את בירם כיאל ונותן לו דקות משחק וגם לתומר חמד. בעונה הבאה הייתי משחרר את קטן ומחזיר בן בסט. גם חייבים להביא 3 זרים חדשים. זה כבר העבודה של הסקאוטים והסוכנים. חייבים להתחיל לחפש כבר עכשיו. גזל, סואן, אנדרסון, אולרה, קייסי, מגרשוילי,אלמדון וארבייטמן צריכים להיות משוחררים יחד עם קטן

אי אפשר לשנות כ"כ הרבה עכשיו

בס"ד אני עדיין חושבת שעזיבתו של רוני לוי באמצע העונה תחמיר את המצב ולכן צריך לחכות עד סוף העונה כדיי לראות מה יקרה... ואם יחליטו להחליף מאמן אז לדעתי שום הוא המחליף הכי ראוי! בקשר לשחקנים: אנדרסון, קולאוטי ומסודי צרכים לשבת בספסל עד שיהיו מועילים במשו. רפאלוב,ארבייטמן, קינן, חרזי, ומליקסון צרכים להיות בהרכב... והשחקן שהכי חשוב שיחזור לחיפה (למרות שלא נראה לי שזה יקרה) עידן טל.

למעלה