מי לוקח?

willo1

New member
וואי זה קשה אבל

המממ דיסק 1. למרות שבדיסק השני יש את השיר שאני הכי אוהבת (מה יהיה יהיה)

וואי היום אולי שמעתי 200 פעם

את מה יהיה יהיה יש שם שתי שורות שהורגות אותי "כל מי שכבר איננו כאן הלך בלי לחזור,ומי שמת עוד חי בך לרגע לא עוזב אותך"... השיר הזה מככב אצלי באוטו.

gadoso

New member
גם אני חולה על השורה הזו

וגם אני חושב שדיסק אחד יותר טוב.... למרות שההחלטה קשה אבל יש שמה את "זה הילד שבך" "אני רוצה גם" והכי חשוב את "לא יודע" בביצוע מדהים לכן אני אלך עם דיסק 1...(אבל מזל שהם באים שניהם ביחד!:)

willo1

New member
../images/Emo45.gif שורה חזקה

ליייייייייז מה המצב?!

yakir500

New member
גם אני מעדיף את דיסק 1......

במיוחד את השיר רומנטיקה זולה...לא יודע מה קרה לי נדבקתי אליו...עד שבסוף ימאס לי

illani

New member
אף שיר של יודה לא נמאס. אף פעם.

זו שאלה קשה כי זה כמו לשאול איזה ילד אוהבים יותר אבל בכל זאת - נראה לי שאני אוהבת יותר את הדיסק הראשון בגלל השיר האחרון שבו. וגם בגלל נמס בגשם. בפעמים הראשונות שהאזנתי לדיסקים האלו חשבתי לעצמי שהשירים שבהם הם שירים קשים שמדברים על רגשות קשים והלחנים שבהם מדברים לא פחות מהמילים.

willo1

New member
במקרה רגיל

הייתי אומרת שאין כזה דבר שיר שלא נמאס כי זה לגמרי אינדבדואלי, לי זה לא יימאס ולאחר זה כן יימאס. כל אחד ייקח את זה אחרת. אבל פשוט לא קרה לי שנמאס לי משיר של יודה ולי בד"כ כן באיזשהו שלב נמאס משירים.. ובמקרה הזה אין לי בעיה לשמוע אובר אנד אובר אגיין.. ככה שיש מצב כזה שלא נמאס משירים של יודה. אם זה יקרה למישהו בעתיד שיפנה אלינו דחוף

וצודקים...אין שיר של פוליקר שנמאס

לשמוע. יש שירים שמדברים אליך יותר ופחות. למשל, נמס בגשם דיבר אליי פעם יותר ועכשיו קצת פחות אבל הוא אף פעם לא נמאס, שקט טוטאלי הוא שיר יפה מאד - בביצוע של "הילד שבך" הוא בן 9:31 דקות - קצץת ארוך. הביצוע בהופעה הוא יותר קליל. כל השירים לא נמאסים אף פעם!!!!!

הילד שבך - 1 ו-2 מדהים!!!!

אני אוהב במיוחד את סאליק ו"כתמים - שגורמים לי לבכות בכל פעם שאני שומע אותם, אני אוהב את "מה יהיה יהיה" ("אין אף אחד בבית הדלת סגורה דלתות היו תמיד פתוחות וכלום לא קרה" - גדול!!!) וב"מזוודות" ישנה שורה שהולכת אתי לכל חיי - "כמה פעמים העמדנו פני מתים ונשארנו בחיים". שירים נוספים: רומנטיקה זולה, סיגריות בשרשרת, לא יודע (במיוחד הביצוע של ההופעה החיה), והילדים באים (שיודה פעם תיקן אותי אחרי ההופעה ואמר שיש לשיר "זה סידור קבוע, סידור קבוע" ולא "זה סיפור קבוע" ששירתי בהופעה עצה כשיבתי [עמדתי] בשורה בראשונה בתיאטרון י-ם). נעימות: 1) המנטליות של תוף הפח (שנקראת על שם הציור של האלבום "קצת מהמנטליות של תוף הפח" אבל מזכירה יותר אווירה של בית כנסת וקדושה, לטעמי). 2) הנה בא הלילה ו-הנה בא הבוקר מה שמדבר אליי אצל פוליקר הוא השילוב במנצח של מילים ולחן:" בין אם אלו מילים שיודה כותב ובין מילים שהוא בוחר להליחן, הוא משכיל לבחור במילים בעלות משמעות ולמצוא להן לחן קולע ומבריק ולהתאים להן עיבוד שמיוחד רק להן. אבל....מה אתם אומרים על שירים שיודה כתב לאחרים ולא מבצע בעצמו? למשל "תפילות הילדים" המקסים והמדהים שכתב לריקי גל, או "ואחרי הכול" לדנה אינטרנשיונל, ויש עוד המון... . תגובות.

ספי סול

New member
אין על תפילת הילדים!!!

וכמובן שאחרי הכל המדהים יודה אחראי על הלחן ואפשר גם לשמוע אותו שר ברקע... ולבחור בין שני הדיסקים??? למה??? אפשר בכייף לשמוע אותם אחד אחרי השני...זה אלבום מדהים!!!

למעלה