מי לוקח אחריות?

soloavia

New member
מי לוקח אחריות?

שלום ניר (או פיני)! מאז כתיבת מכתבי חלף כשבוע. והכרזות המכוערות עדיין במקומם. להגיד שהתופעה אינה מאפיינת אותכם בלבד - אינה גורעת מחומרת המעשה ואינה הופכת אותו ללגיטימי יותר. הצעתכם שאפנה אל המטה להתלונן היא אולי מדובררת להפליא - אך האם היא פוטרת אתכם מלפקח על פעיליכם או מלנקוט יוזמה ולהסיר שלטים שנתלו בניגוד להנחיותיכם?!? שבעתי מתשובות מדובררות. דוברים ופוליטיקאים ראיתי ושמעתי מספיק. 1) האם בכוונתכם לפעול? 2) האם התנהלות מאין זו תאפיין את התנהגך לכשתיבחר? אם אתה רוצה שנאמין שאתה שונה - זו ההזדמנות להוכיח! צחי

תשובת ניר ברקת

צחי שלום, תודה על האיכפתיות. במידה ונמצא את השלטים עליהם אתה מדבר הם יורדו עד היום בערב. אני מבקש לעשות הבחנה חשובה בדברך. לא אמרתי שהתופעה אינה מאפיינת אותנו בלבד ולכן היא בסדר. מה שאמרתי הוא שאם תסתובב חמש דקות בעיר אתה תראה שבמטות של מועמדים מסויימים השילוט הלא חוקי והמלכלך נעשה כמדיניות. לך לדוגמא לצומת פת, צומת הבנקים, כל רחוב בצלאל, וכו'. במטה שלי השילוט הבלתי חוקי הוא החריג. אם תבדוק מיהו סגן ראש העיר שאחראי על התברואה בעיר תגלה קורלציה מעניינת. כיון שכך זה קצת לא רציני שדווקא בעניין הזה בחרת לתקוף אותי.

soloavia

New member
בתגובה לתגובה

שלום ניר! איני טוען שעמדי צח כשלג - וכך גם לא שאר המתמודדים. איני חס עליהם יותר משאני חס עליך! נושא מראה העיר קרוב לליבי - ומן הראוי הוא שהנושא יטריד אותך לא פחות (שהרי אם לא כך הדבר - אינך ראוי לתפקיד). חושב שמראה העיר ואיכות החיים הנובעת מכך, היא לב ליבו של תפקיד ראש העיריה - ולכן לא אחסוך שבטי ממך בנושא זה! אשמח לציין אותך לטובה לכשיכול שיפור. צחי

למעלה