מי לדעתכם יעזוב..?
ס סקייטר גירל New member 4/2/04 #3 גם לדעתי../images/Emo10.gif כאלו הפירסומת די מגלה א את זה... וחוץ מזה... המממ כאלו אולי הם רוצים להפסיק למחזר או משהו כזה או שנמאס מלובה[בחיים לא! כול המדינה משוגעת עליה חחח] או שלא יודעת מה...... אולי יפתטרו אותה זה יהיה שולטטטטט אבל אז היא תעזוב את התוכנית
גם לדעתי../images/Emo10.gif כאלו הפירסומת די מגלה א את זה... וחוץ מזה... המממ כאלו אולי הם רוצים להפסיק למחזר או משהו כזה או שנמאס מלובה[בחיים לא! כול המדינה משוגעת עליה חחח] או שלא יודעת מה...... אולי יפתטרו אותה זה יהיה שולטטטטט אבל אז היא תעזוב את התוכנית
S S H I L G I New member 4/2/04 #4 גמאני די חושבת הפרסומת לא ממש מגלה כאילו קצת אבל זה לא בטוח אני חושבת בגלל התגובות של הקהל לגבי לובה שזה קצת נחרש מספיק
גמאני די חושבת הפרסומת לא ממש מגלה כאילו קצת אבל זה לא בטוח אני חושבת בגלל התגובות של הקהל לגבי לובה שזה קצת נחרש מספיק
ל לוּבּה New member 4/2/04 #5 אם יפטרו אותה אז בטח אחורי זה היא תלך לכל מיני מקומות.. ותצא מהסופר... כמו ששבוע שעבר היא הייתה בסקי
ש שי קוטל הערפדים New member 5/2/04 #8 דווקא נראה לי.. שלא יהיה ממש פיטורים אלא יעשו כיאילו ואז מי שלא "יפוטר" יחזור בכל מיני דרכים..
ל לולו המשוגע New member 5/2/04 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif
ס סקייטר גירל New member 5/2/04 #16 חחחחחחחח אבי יא חמוט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif
A amitooshacham New member 5/2/04 #9 זה בטח סתם כדי למתוח.. בטח יפטרו מישהו ובסוף הוא יחזור, או שיעשו איזה משהו שהוא לא באמת יהיה מפוטר.. זה רק בשביל הפרומו לדעתי.
זה בטח סתם כדי למתוח.. בטח יפטרו מישהו ובסוף הוא יחזור, או שיעשו איזה משהו שהוא לא באמת יהיה מפוטר.. זה רק בשביל הפרומו לדעתי.
A adis90 New member 5/2/04 #20 מי שלא יעזוב-יחזור../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif בלי לובה אנשים לא יראו יותר