מי לדעתכם התבאבק "הטבעי" ביותר?

TripleRVD

New member
מי לדעתכם התבאבק "הטבעי" ביותר?

כלןמר זה הרי ברור שרוב במתאבקים הם על סטרואידים או על ECA או בכלל חומרים מגדילים(מי כמוני יודע אני בעצמי מפתח גוף או מה שזה לא יהיה)אזמי לדעתכם המתאבק הטבעי החזק ביותר ז"א סקוט סטיינר בחוץ THE ROCK בחוץ Y2J בחוץ ובכלל כל מישנראה על סטרואידים...אז מי לדעתכם הכי חזק לפי דעתי זה ביג שואו מה דעתכם?

אילן די

New member
אתה מתכוון לחזק או לטוב ?

ב- WWF מי שינצח תכלס במכות אמיתיות זה אל סנואו. הבן אדם פשוט מכונת קרב מהלכת. הוא אשף באומנויות לחימה וזכה בהרבה תחרויות אמיתיות. חזק פיסית - הייתי הולך על ביג שואו או קיין.

t-man

New member
לדעתי מי שהכי חזק

מבחינה פיזית זה הביג שואו אבל מי שבאמת לא הייתי רוצה להתעסק איתו זה קורט אנגל -הוא אלוף אולימפי מה שזה אומר שהוא מיומן בהכנעות ובכל מה שקשור להיאבקות חובבנית,שמעתי מתאבקים אומרים בראיון מחוץ לדמות שבן אדם הכי מסוכן מאחורי הקלעים זה קורט אנגל (למרות שהוא אחד האנשים היותר נחמדים מאחורי הקלעים) ושלא כדי להתעסק איתו

pegasus kid

New member
שכחתם מישהו

קודם כל הוגאן כמה שאני אוהב אותו והוא פרפורמר אלוהי במציאות הוא לא שווה יותר מנעל ישנה אם מדברים על אנשים שבאמת יודעים להלחם אז יש כמה : קן שמרוק דן סברן סטיב בלקמן אל סנואו - נכון למי שהזכיר אותו קורט אנגל ואחיו אריק - אריק הוא באמת מכונת מלחמה טנק אבוט אקס פאק - כן כן הצפלון הזה בעל עבר עשיר באומנויות לחימה ואם שכחתי מישהו אז אני מצטער

למעלה