מי לא יכול לראות את איילה יותר על המסך או לשמוע אותה
A aerynsun New member 6/2/10 #1 מי לא יכול לראות את איילה יותר על המסך../images/Emo45.gif או לשמוע אותה
A aerynsun New member 6/2/10 #4 טוב, לערס שלה יש לי איזה חולשה קלה ../images/Emo3.gif בבקשה אל תכתוב דברים מגעילים בגלל זה.
ק קאראט New member 6/2/10 #6 ../images/Emo6.gifבאמת? אם כך, תכווני אותי מה לכתוב עליו../images/Emo140.gif צייני תכונה אחת טובה שלו
../images/Emo6.gifבאמת? אם כך, תכווני אותי מה לכתוב עליו../images/Emo140.gif צייני תכונה אחת טובה שלו
A aerynsun New member 6/2/10 #10 חחח אני אוהבת את הפנמיות שלו מתחת לקשיחות ומתחת לאגו שלא נותן לנו לראות אותו. כן חושבת שהוא איש טוב. הלוואי ואלירז היה עושה את השיחה שעשה לאיילה איתו.
חחח אני אוהבת את הפנמיות שלו מתחת לקשיחות ומתחת לאגו שלא נותן לנו לראות אותו. כן חושבת שהוא איש טוב. הלוואי ואלירז היה עושה את השיחה שעשה לאיילה איתו.
S someone out there New member 6/2/10 #14 סער לא יאפשר לאלירז לשוחח איתו ככה מאז ההדחה שלא הייתה, סער תופס מרחק מאלירז.
A aerynsun New member 6/2/10 #21 נכון אבל הכל אפשרי באח הגדול. אולי אחרי איזה משחק מטקות טוב אחרי שירד לסער הקטע של עדנה , אולי הוא אהיה קצת יותר משוחרר.
נכון אבל הכל אפשרי באח הגדול. אולי אחרי איזה משחק מטקות טוב אחרי שירד לסער הקטע של עדנה , אולי הוא אהיה קצת יותר משוחרר.
ק קייזר סוזי New member 6/2/10 #5 ../images/Emo45.gif הפעם היחידה שאני מסוגלת לשמוע אותה זה כשהיא בשיחות עם אלירז, למה? כי הוא מצליח להוציא ממנה טיפונת משהו טוב.
../images/Emo45.gif הפעם היחידה שאני מסוגלת לשמוע אותה זה כשהיא בשיחות עם אלירז, למה? כי הוא מצליח להוציא ממנה טיפונת משהו טוב.
S someone out there New member 6/2/10 #9 ../images/Emo45.gifלא אותה ולא את הסער שלה שניהם מעצבנים אותי בטירוף!
Y yael72 New member 6/2/10 #13 גם אני../images/Emo45.gifלא יכולה לראות את איילה ולא מסוגלת לשמוע את הקול המעצבן עם הטון המרגיז!!!