מי לא בסדר?????

מי לא בסדר?????

יש לבעלי היקר טבע מסריח שכזה -לזרוק כל מה שלא נראה לו.ממש מזכיר לי את הטבע של אמא שלי ,כשהיא הייתה מסדרת את הבית וכל מה שהיה נראה לה ישן,מקולקל,לא יעיל ,לא אכיל היא הייתה מעיפה. אני מאד קנאית לרכוש שלי או לאוכל שלי ,ומאד מתעצבנת כשזורקים לי דברים בלי רשותי. הוא משום מה לא קולט את זה .....דוגמאות: יש איזה מקומון שמגיע בדואר כל יום חמישי ,ותמיד ביום שבת כשהוא אוסף זבל הוא מעיף את זה.ואני אוהבת לקרוא את זה גם בשבת ,ולא ברצף .והוא חשב שאני כבר סיימתי וזרק את זה .אני כעסתי והסברתי לו שלא סיימתי ,ושישאל לפני שהוא זורק.הגיוני לא? מספיק ברור,לא? חשבתי שבזה זה נגמר ,שבוע אחרי -שוב אותו הסיפור .שוב זרק בלי לשאול. איזה מעצבןןןןן!!!!!! לא מרתיח? אני כבר התעצבנתי והתחלתי לצעוק עליו ,והתחלנו לריב. אחרי כמה ימים אני פותחת את המקרר לקחת תמר יבש מקופסת פירות יבשים שהייתה שם המון זמן.מסתבר שמר "זרקני " גם זרק את זה ,ולי כ"כ התחשק אחד,וידעתי גם שנשארו 2 אחרונים. שוב נורא התעצבנתי ,והעליתי את נושא העיתונים ,ואת זה שנמאס לי, פשוט נמאס לי שהוא זורק לי דברים בלי לשאול. זה לא על התמר המסכן ,זה על העיקרון.והוא לא מבין ,לא תופס,הוא מתעצבן על זה שאני צריכה לריב איתו על תמר מסכן .מה אני צריכה לעשות כדי לגרום לו להבין שזה לא התמר ,זה העיקרון? עברו להם כמה שבועות (בינתיים כנראה שהוא הספיק לשכוח את הריב הסוער -הבאמת סוער שהיה בעקבות התמר), והוא החליט לעשות קצת סדר בארונות ,במטבח ,בניירת וכמובן גם לזרוק דברים.ובמהל הסידור הזה,אני מזכירה לו מידי פעם ואומרת לו שאני מקווה שהוא לא זורק ולא נוגע בדברים שלי ,והוא "אני לא זורק ,אני לא זורק ,תירגעי...". יותר מאוחר ,שוב התחשק לי משהו מתוק ,ופתחתי את הארון כדי לקחת צימוק שהיה בתוך שקית ,שאומנם שכבה שם המון זמן אבל עדיין הם היו במצב טוב. ותנחשו מה?????? נכון....הוא זרק אותה. לא לחנוק אותו? שוב התעצבנתי ,שוב רבנו ,שוב ושוב ושוב.מתי זה ייגמר? מתי הוא יבין? הבעייה היא שהוא חושב שאני חולה ,שאני לא נורמלית כשאני מתעצבת וצועקת בצורה כזאת כאילו מה הוא כבר זרק לי ,אבל הוא לא מבין שזה לא על הצימוק? ולא על התמר? ולא על העיתון? זה על חוסר כבוד לדברים שלי ,לפרטיות שלי ,ובעצם זלזול בבקשה שלי של "לא לזרוק שום דבר שקשור אליי ללא רשותי". מה לא ברור? תגידו ...למי יש מחלה : לו -שגורמת לו לזרוק דברים בלי היכר ובלי לשאול רשות או לי -שמאד מתעצבנת שנוגעים לי וזורקים לי בלי רשות?

סול33

New member
אני מבינה את בעלך

כי גם לי יש מחלה של לזרוק. תגידי תודה שזה רק דברים קטנים. לי יש ויכוח עם בעלי שאני באמת זורקת דברים גדולים וטובים. אין מה לעשות אני מודה זו מחלה. זה כיף.

ibz1

New member
ולפרגן ???

שולה שלום. לפרגן לו על העשייה ניסית??? הוי בעלי היקר, אני שמחה מאד שאתה מוצא זמן אחרי יום עבודה ארוך ומתיש לעשות סדר בארונות/מקרר, אני כל כך אוהבת אותך, ואני מבקשת שלפני שאתה זורק משהו, שתף אותי קודם לכן. מתה עליך.....איך שאתה מפרגן לי שאני נחה ואתה עושה סדר. וכו"..........

jolly

New member
תגידי ... את

רצינית????
על זה אתם רבים ????
למה שלא תסתכלי על הדברים החיוביים ?? למה צריך לאגור דברים ??? מה הוא זרק בס"ה ? כמה פירות יבשים? איזה מקומון ? ניחא היה זורק את ספר המחזור שלך, תמונות בעלות ערך, ספרים עם הקדשה, הייתי מבין. אבל מעניין באיזה מין בית את חיה. הצימוק והתמר שלך המקומון שלך רגע, אני לא מבין, על הצימוק והתמר רשום "שולה" , ואם הוא היה אוכל אותם במקום לזרוק אותם איך היית מגיבה ? מה ההבדל ??? מילא היה זורק חבילה שלמה וטרייה. שולינק'ה תגובתך מוגזמת. לי נראה שאת מחפשת אותו. תגידי תודה שהוא לא נותן לבית שלך להפוך לגרסה ביתית של שוק הפשפישים עם כל מיני דברים עבשים ולא רלוונטיים. לא צריך לריב, ואם כבר רבים לפחות על דברים מהותיים!!!

פיני007

New member
ברור שה"זרקן" אינו בסדר.

גם אצלי יש תופעות דומות והפעם לא רק מן האשה אלא גם מהבן הבכור: למשל - כל כמה ימים היה מחליט שסל העיתונים מלא ויש להעיף לזבל. לא ישאל אם לא קראתי, אולי יש משהו שאני רוצה לשמור, והרבה פעמים אני קורא רק בשבתות את רוב העיתונים. אחרי כמה פעמים של קטעים כאלה אמרתי לו: שמע חבובי, העיתונים לא מפריעים לי אז תעזוב אותם במקומם. פעם פעמיים וזה נפסק. עכשיו הוא אפילו לא שואל ולא מתקרב. זה עבד. בקשר לאשה: גופיות שהופיע בהם חור קטנטן - מיד הפכו לסמרטוטים לניקיונות. סנדלים ישנות אך נוחות לאללה - היישר לזבל - כי כך היא חשבה שמקומם שם לאחר כמה שנים. למרות שבקשתי שום דבר לא עוזר. כן מחלה קשה היא הזריקה ומחלה קשה לא פחות היא השמירה. יש שלא יכולים להיפטר ממחברות וספרי לימוד במשך עשרות שנים. לדעתי מה שלא בשימוש 6 חודשים אולי יכול להיחשב כמיותר אבל חייבים לשאול.

אלי.מ

New member
את כנראה אספנית אובססיבית

ששומרת דברים ישנים לאורך זמן.תגידי תודה שהוא מנקה את המקרר ואם את רוצה לשמור לך כמה פריטים אולי כדאי שתניחי אותם בפינה אחת מסויימת שיהיה ברור שאת הולכת להשתמש בהם או לאכול אותם. לא סתם זרוקים באמצע המקרר. ומי בכלל קורא מקומונים בקנאות כזאת?רוצה המלצה לספר טוב?

W O W1

New member
צודק בהחלט

יקירתי את כנראה בלגניסטית לא קטנה את צריכה להגיד תודה שיש לך בעל מסודר אחרת היית נשארת עם מלא מלא שקיות קטנות של צימוקים ושאר מרעין בישין על מה את מתלוננת ?תקני ארון שירות קטן שימי אותו במזווה ותכניסי לשם את כל השקיות העיתונים הפיציפקס והדברים החשובים שלך על הדלת תכתבי באותיות קידוש לבנה שייך לשולה לא לזרוק העבריין יענש

סף

New member
מ -ע-ו-ל-ה

כל הכבוד לבעל שלך לבעלה של הכותבת -אני מעריץ אותך אתה ע-נ-ק

seeyou

New member
../images/Emo22.gif-האם זאת בעיה היחידה בזוגיות....

....שלכם? ברור שזה לא צודק מה שהוא עושה לך בכוונה או לא בכוונה וגם איך את מגיבה כמו בהרבה דברים בחיים חייבים להיתרכז בעיקר! חיים במשותף זה לא קל! את שואלת : למי יש מחלה? ישנם מחלות בחיים שלומדים לחיות איתם ולא רצים ישר לניתוח צריך להבין מקור ההיתנגשות ולא לטפל רק בתופעה

טוב,עברו כמה ימים והמתיחות חלפה

ורק עכשיו קראתי את התגובות שלכם ,והאמת גרמו לי לחיוך קל. יכול היות שאני בלגניסטית,אספנית ,וכל מה שאמרתם ,ואני צריכה לשמוח שהוא עושה סדר ,אבל הפריע יותר מהכל שאמרתי לו כמה פעמים לא לזרוק בלי לשאול,והוא לא מקשיב,ושוכח אחרי כמה זמן.

מתאים לי !!!!!!!!

הלוואי שגם בעלי היה לוקח יוזמה עצמית ועושה סדר בבית, הדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה רק בלאגן. לפי דעתי את צריכה להגיד תודה אלף פעם ביום שיש לך בעל שמעניינת אותו סביבתו והוא עושה סדר. חוץ מזה תנסי לפתח איתו שיחה שהוא במצב רוח טוב ותסבירי לו שהדברים הקטנים הנ"ל מפריעים לך, אפילו תשאלי אותו אם היה לו נעים שאת תשליחי לו חפצים אוכל וכו' ללא ידיעתו.

פשרות

אני יכול להבין את בעלך. עם זאת, הוא לא יכול לעשות דברים בצורה שרירותית ןכאן הצדק איתך. לכן סכמי אתו שלפני שהוא זורק משהו, שיבקש את רשותך. אם זה מאוד מפריע לו (ובצדק, מבחינתי) שדברים ישנים (שלא לומר רקובים...) נערמים, שייתן לך הזדמנות להביע את דעתך או להשתמש במה שהוא רוצה לזרוק. כמובן שעלייך גם להתחשב בעובדה שזה מפריע לו, ולהשתדל לחדש את המלאים שלך...

יש לי יש לי יש לי....

אותה סיטואציה אבל בהפוכה : בעלי "אוגר" דברים מלפני עשרים שנה וקשה לו להיפרד מהם,אני אומנם לא זורקת לו אותם ומכבדת את הדברים שלו אבל מצד שני יש לי ציפיה שיעשה סדר מינימלי בדברים שלו, דומה אה?!

למעלה