מי כאן?

דנטל

New member
אני כאן

אבל אלך למיטה עוד מעט כי אני לא נכנסת לפי רמת העייפות, אלא לפי שעות ואחרי 4 זה כבר בסדר כי אני נרדמת יותר מהר מאשר אם אכנס למיטה קודם. היום אני נורא לא עיפה, אז אני מקוה שזה לא יקשה עלי יותר מדי.

דנטל

New member
הלכתי לישון ב- 5

יקיצות כמו תמיד. השעון צלצל והתקשרתי לעבודה שאני לא באה כי אני ממשיכה לישון. בשלוש בצהרים, כשהייתי צריכה לקום בשביל העבודה השניה, גם בקושי הצלחתי לקום. נשארתי עוד רבע שעה במיטה עד שיצאתי ממנה. עד לפני איזה שעתיים עדיין הייתי עיפה ופיהקתי כל הזמן. עכשיו אני עירנית, כמובן. תגידי, זה כל הזמן אותו סיוט או שזה משתנה? אני חלמתי עוד פעם על חתולים, אבל זה היה פחות מפחיד מתמיד. הפעם הם היו גורים בכל מיני גילאים והיו מלא חתולים והם היו בריאים. לחלק נפתחה בינתיים רק עין אחת, אבל הם היו בסדר. חמודיםםםםםםםםםם. הפחד שלי היה שיקרה להם משהו בגלל שהם הרבה וקשה להשגיח עליהם. זה לא היה כמו תמיד שאני חולמת על חתולים בוגרים והם פצועים. זה כאילו שבחלום הזה פחדתי שהם יהיו החתולים מהחלומות האחרים שמתבגרים ונפצעים.

פנינה 21

New member
יש הבדלים קטנים

בעיקר ברגע שאני מתעוררת בו הסיוט עצמו הוא פחות או יותר אותו דבר..

דנטל

New member
הנושא הזה מרתק

אבל מפחיד אותי אפילו רק לקרוא את הדברים האלה. אני פוחדת מסרטי אימה, אבל זה סרט אימה שהמח שלנו בעצמו מייצר. זה נורא. זה פחד מסוג אחר. אני מרגישה את זה יותר בבטן כזה. כאילו הפחד יושב שם. זה בטח היה מפחיד אותי בכלל להכנס למיטה רק בגלל החשש שיכול לבוא עוד סיוט. איך את מצליחה להרדם?

פנינה 21

New member
אין לי ממש תשובה

אחרי שאני מתעוררת אני כבר לא חוזרת לישון אבל ללכת לישון אני הולכת אין לי הרבה בררה לפעמים אני לא מצליחה להירדם כי אני חושבת על זה ולפעמים אני פשוט נרדמת ומתעוררת אחרי כמה שעות או שזה באמצע הלילה או שכמו הלילה האחרון התעוררתי בבוקר..

דנטל

New member
אני חושבת שבטח לא הייתי סוגרת ת'אור

זה כאילו פחוד מפחיד כשיש אור, למרות שאין לי פחדים מהחושך.

פנינה 21

New member
האור עדיף על החושך כשמתעוררים

אני דבר ראשון מדליקה אור ומוכיחה לעצמי שזה רק סיוט.

דנטל

New member
יש תקופות שיש יותר סיוטים, או פחות?

נגיד, הדיבור על זה לא עוזר להתגבר קצת, או שאולי זה רק עושה את זה יותר חמור?

פנינה 21

New member
זה בתקופות

כבר קרה שישנתי ממש טוב איזה כמה שבועות ואחר כך זה חזר. ולגבי לדבר על זה או לא:אני בכל מקרה צריכה לדבר על זה זאת הסיבה שאני מפעילה את המחשב ...

פנינה 21

New member
תודה

כבר 2 לילות שאני מתעוררת מוקדם מדי אבל זה כבר קרוב יותר לשעה שאני צריכה לקום בה אז אני עושה מאמץ שזה יראה כאילו ישנתי טוב .אחת החברות שלי אמרה לי היום שאני נראת עיפה ככה שזה לא ממש נראה כאילו הכול בסדר ...

דנטל

New member
אצלי זה תמיד הפוך

כשאני מתה מעיפות, יגידו לי שאני נראית בסדר. כשאני בסדר, יגידו לי שאני נראית מתה מעיפות. נורא מוזר.

למעלה