מי כאן עכשיו די משעמם לי בעבודה!!!
ש שמנמונת ירוקת עיניים New member 8/3/06 #2 אני ../images/Emo122.gif תתנחמי בזה שיש לך לפחות עבודה!!!!!!!!! ואת לא בבית, מובטלת, משועממת, שולחת קורות חיים לכל העולם ואשתו. אוףףףףףף, נמאס כבר!!! שמישהו יציל אותי... מצחיק כמה מרירות יש בי, אבל זה המצב. הצעות עבודה יתקבלו בברכה
אני ../images/Emo122.gif תתנחמי בזה שיש לך לפחות עבודה!!!!!!!!! ואת לא בבית, מובטלת, משועממת, שולחת קורות חיים לכל העולם ואשתו. אוףףףףףף, נמאס כבר!!! שמישהו יציל אותי... מצחיק כמה מרירות יש בי, אבל זה המצב. הצעות עבודה יתקבלו בברכה
N Nasnei New member 8/3/06 #3 ok.. תגידי לי איזב סוג עבודה את מחפשת? איפה את גרה? עם אני אשמע משהו בכיף!
מ מרסלו1 New member 8/3/06 #4 בקצב הזה..... יש מצב לשינוי סטטוס שלו, אני מניח שגם הבוס מודע לשיעמום......
א אליאור ריגבי New member 8/3/06 #6 אני צריך טכנאי למעבדה שלי דחוף../images/Emo10.gif אין טכנאי\ת מחשבים בירושלים? אם מישהו ממכם מכיר, שלחו לי מסרון
אני צריך טכנאי למעבדה שלי דחוף../images/Emo10.gif אין טכנאי\ת מחשבים בירושלים? אם מישהו ממכם מכיר, שלחו לי מסרון
G GPZiv New member 9/3/06 #7 ../images/Emo32.gif בתנור מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג שקיות לשואבי אבק? (כן! זה מה שמעסיק אותי ב- 22:20 בלילה )
../images/Emo32.gif בתנור מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג שקיות לשואבי אבק? (כן! זה מה שמעסיק אותי ב- 22:20 בלילה )