מי כאן מ - דה שליט?

גמני מדה- לשיט

אבל רק עד פסח

dominogrose

New member
אני הייתי בדה שליט....

לפני שנתיים...
תיכון טוב? השאלה איך מסתכלים על זה....
כשאתה אומר תיכון טוב אתה מתכוון לרמת לימודים גבוהה?

dominogrose

New member
אופס...

זה גם די ברור מהכינוי שלך... אני פשוט רגילה לענות לכל ההודעות בלשון זכר. אני לא מסתכלת על הכינוי...

אני אני אני!

איכס... אם את רוצה סתם בית חרושת לציונים תבואי לדה שליט.. אבל בעצם אין חלופה נאותה לבי"ס .. קציר הוא דיי כמו דה שליט (תלוי רק אם את רוצה מחול או תיאטרון וכו'...) ואורט.. אני לא ממש יודעת אבל יש שם את כל המגמות המדעיות...

אוקי, אז ככה

שנה הבאה אני רוצה להיות במגמת מחשבים רוב הסיכויים שאני ילך לתיכון ברחובות זה לא יהיה קציר כי הוא נמצא בקצה רחובות ויהיה לי קשה להגיע אליו אורט הוא פרטי (תקנו אותי אם אני טועה) אז ככה שהאופציה היחידה שנשארה לי זה דה שליט ואני שואלת אותכם אם כדאי לי? (חסרונות ויתרונות) ומי שהיה במגמת מחשבים (טכ"מ או מדעי המחשב, אני לא יודעת איך זה נקרא שם) איך המורים והלימודים במגמה הזו? תודה

Black Hawk

New member
במקרה...

אני גם במגמת מחשבים!! עכשיו אני אספר לך את האמת: כעיקרון, מגמה זו נחשבת חזקה מאוד בדה שליט, ובחרתי בה כי חשבתי שיהיה מעניין במגמה זה. מסתבר שטעיתי... זוהי מגמה אכן רצינית שתתרום לך לחיים אם את חושבת ללמוד באוניברסיטה מחשבים, אבל היא משעממת בטירוף... היא הוציאה לי את כל החשק (הלא גדול) שהיה לי ללמוד מחשבים באוניברסיטה. אבל זה תלוי בך... אם את נהנית לשבת ולפתור בעיות בפסקל- זה המקום האידאלי בשבילך...

Black Hawk

New member
כן...

אנחנו לומדים את שפת פסקל, ושנה שעברה (י"א) הגשנו פרויקט בתכנות בסביבת אינטרנט (ג'אווה סקריפט, איי אס פי)- שזה היה הקטע הכי טוב ונחמד... כל השאר משעמם אותי בטירוף.

PePener

New member
אני אסדר לך את הבלאגן

אין לך מה לדאוג בכלל. התיכון הזה הוא הטוב ביותר ברחובות, זה לא "בית חרושת לציונים" ושום דבר, זה פשוט בית ספר טוב, עם אנשים טובים משלל שכבות החברה (גם מורים וגם תלמידים), יש ערסים ויש חנונים, אבל בסך הכל יש המון רוח חברתית נחמדה, והמורים (ברובם) יודעים להעביר חומר ואם משקיעים (כן יש כאלה שמשקיעים) מצליחים לא רע בכלל. בקשר למחשבים, אם תלכי ללמוד יש לך 2 אפשרויות: טבלה א או טבלה ב והשוני ביניהן הוא שאחת לומדת פסקל והשניה תכנות. מה עוד שרוב תלמידי בית הספר מקבלים זימונים לחילות שונים, הרבה יותר מעל הממוצע הארצי, במיוחד למודיעין וזאת כי בית הספר נחשב לבית ספר מכובד בצה"ל ואוניברסיטאות.

למעלה