מי כאן בלהקה ?_? חח אני חדש , הייתי אצל חבר שלי בהופעה שלכם בשפיה :DD היה ענק הקפצתם ובגדול ^_^
D dany1061 New member 26/6/07 #1 מי כאן בלהקה ?_? חח אני חדש , הייתי אצל חבר שלי בהופעה שלכם בשפיה D היה ענק הקפצתם ובגדול ^_^
L LightbuIb sun New member 26/6/07 #2 דני? דני הקטן? מכיתה ח'? הלהקה פה בכינוי "התקוה 6", הם באדום..מגיבים דני חבר של אריק כן?
L LightbuIb sun New member 26/6/07 #6 אממממ זוכר שאתה ואריק שיחקתם פינג פונג למעלה, אז בחור חסון, גבוה, וחתיך עם חולצה לבנה יצא מהבניין? מהפנימיה? זה הייתי אני. (שאלתי את אריק אם הם סיימו ללמוד, ואז אמרתי לו שבדיוק סיימתי את הבגרות בלשון..)
אממממ זוכר שאתה ואריק שיחקתם פינג פונג למעלה, אז בחור חסון, גבוה, וחתיך עם חולצה לבנה יצא מהבניין? מהפנימיה? זה הייתי אני. (שאלתי את אריק אם הם סיימו ללמוד, ואז אמרתי לו שבדיוק סיימתי את הבגרות בלשון..)
L LightbuIb sun New member 27/6/07 #9 לא אני לא אתיופי! אני יודע למי אתה מתכוון. קיצור לא חשוב לא סיפור גדול
D dany1061 New member 27/6/07 #10 כן חשוב מעניין לדעת עם מי אני מדבר... האתיופי שיחק ואתה שכבת כל הזמן ואמרת מידי פעם "אני אזיין אותך" זה אתה ?
כן חשוב מעניין לדעת עם מי אני מדבר... האתיופי שיחק ואתה שכבת כל הזמן ואמרת מידי פעם "אני אזיין אותך" זה אתה ?
L LightbuIb sun New member 27/6/07 #15 חחחחחחחחחח לא זה היה רז. אני הייתי שם רק שנייה..... הנה תמונה שלי
O otzzto New member 27/6/07 #12 נעם קדם הבן של המורה לאנגלית או משהו... XDXDXD חחח נעם.... "חתיך וחסון" שכחת את זה שיש לך עגיל חושני.... ^-^
נעם קדם הבן של המורה לאנגלית או משהו... XDXDXD חחח נעם.... "חתיך וחסון" שכחת את זה שיש לך עגיל חושני.... ^-^
D dany1061 New member 27/6/07 #18 טוב XD נזכרתי מי זה נעם ... אבל אני רוצה לדעת מי כאן עוד משפיה ואיך הוא נראה יומטוב אנשים ואנשות