לא היה מפרט
רק לשון ואצבעות..................... וצחוקים פרועים, כאילו שתה משהו לפני ההופעה.... חזרתי......חסרת יכולת דיבור..........מהלם...... לא רק אני, כל האולם... צועני אמיתי......... אם לא הייתי מתביישת, הייתי אונסת אותו על הבמה.....מרב הערצה..... ואקסטאזה.......... כפות הידיים כואבות לי מרב מחיאות....... בחוץ היה כפור אימים, באולם , ניצוצות חשמל........ בעירה ............אש ............. הוא סחף את הקהל למצבים אקסטטיים....... גדול מהחיים האיש הזה...... ולא רק הוא, היה שם צמד מלווה....., צעיר וצעירה, נשואים..... הוא על כינור, היא על ויולה...... הכינור שלו בכה לויולה שלה........ הקהל צרח.........בצ´ארדאש.......... וניצה טרמין, שאני אוהבת , עם "נפלי" שלה...... התגמדה בגלל עוצמת האמנים שליוו אותה..... אההההההההההההההההההההההההההההההההה זה היה משהו.................. הא הא הא הא הא האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אולייר הוא ה-מירל רזניק של הגיטרה........האקוסטית...... בנוסף ליווה אותו בנו, בגיטרה קלאסית, וגיטרה באס...של איזה דרום אמריקאי.......... עכשיו צריך לנסות לישון...........עם 17 טון של אדרנלין בדם.......