מי יתנני גיטרה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מי יתנני גיטרה

בידיים שלו.......(באלדי אולייר)...........

שקדי

New member
תשימי לב............

לא להיפצע מהמפרט............ לילה טוב..... מחכה לדו´´ח מפורט בנוכחי......... שייקרא כבר מחר........................

magy

New member
לא היה מפרט

רק לשון ואצבעות..................... וצחוקים פרועים, כאילו שתה משהו לפני ההופעה.... חזרתי......חסרת יכולת דיבור..........מהלם...... לא רק אני, כל האולם... צועני אמיתי......... אם לא הייתי מתביישת, הייתי אונסת אותו על הבמה.....מרב הערצה..... ואקסטאזה.......... כפות הידיים כואבות לי מרב מחיאות....... בחוץ היה כפור אימים, באולם , ניצוצות חשמל........ בעירה ............אש ............. הוא סחף את הקהל למצבים אקסטטיים....... גדול מהחיים האיש הזה...... ולא רק הוא, היה שם צמד מלווה....., צעיר וצעירה, נשואים..... הוא על כינור, היא על ויולה...... הכינור שלו בכה לויולה שלה........ הקהל צרח.........בצ´ארדאש.......... וניצה טרמין, שאני אוהבת , עם "נפלי" שלה...... התגמדה בגלל עוצמת האמנים שליוו אותה..... אההההההההההההההההההההההההההההההההה זה היה משהו.................. הא הא הא הא הא האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אולייר הוא ה-מירל רזניק של הגיטרה........האקוסטית...... בנוסף ליווה אותו בנו, בגיטרה קלאסית, וגיטרה באס...של איזה דרום אמריקאי.......... עכשיו צריך לנסות לישון...........עם 17 טון של אדרנלין בדם.......

magy

New member
אם במקרה לא ידעת

כבר שמור לך מושב של כבוד בגן עדן..... לא הספקתי אמש לקנות את הדיסק ביציאה מהאולם, בגלל סידורי תחבורה.. אבל להתעורר בבוקר ולראות שמישהו דאג להנאתי באופן מיידי..... זה כבר היה כמעט כמו לקטוף כוכבים בשמיים.... רחמנות על השכנים.....איזה ווליום....... ולא שמעתי את הטלפון מצלצל........... הבן שלי היה המום לשמוע שוב את הצלילים שרק לפני שעות לא רבות שמענו באולם....... אלומיניום.........ניצלת מחילול כבודך........בהיותך..וירטואלי...... לא ידעתי איזו השפעה יש למיתרים עליי.........
)))))))))))))))))

זהבוש

New member
מגוש כמה קינאתי לך איזו מוסיקה

מקסימה,אני בזמנו הייתי באחד מהופעותיו המקסימות של אולייר ופשוט רטטתי כפי שכתבת אני גם חושבת כמוך שהוא מן מריל רזניק רק בגיטרה. זה מסוג הדברים שתמיד עושים לבנאדם טוב על הלב וחצי טון של אדרנלין בדם ואני שמשוגעת על המוסיקה הזאת יכולה שעות לשבת בבית ולשמוע את כולם לפי סדר רץ.

magy

New member
זהבוש.......דאגו לנו......

אלומיניום נ"י (נרו יאיר), דאג לעינוגינו...... יבורךךךךךךךךךךך. שלחו לי קודם את שירי שנות החמישים-שישים.......שירי נעורינו.......

זהבוש

New member
רב תודות לשניכם אלומניום ומגוש../images/Emo45.gif../images/Emo124.gif

כי מיד הכנסתי לי את זה לFAVORITES שלי כך שאני יכולה עכשיו כל הזמן להשמיע לי את זה זה ממש נהדר ומאחר שעמומי ידוע פה לכל כל דבר כזה עושה רק טוב לבנאדם אם הוא בנאדם. ושוב תודה לשניכם.

טרה10

New member
במקרה...הבאתי איתי את הגיטרה...

אז ככה.. 1. לגיטריסט הטוב בעולם..נחשב ג´ון ויליאמס..יש כמובן דיסקים. 2. גיטרה אפשר ללמוד לבד- אם כי זה כלי קשה מאוד למשל ביחס לפסנתר. בגלל שהנגישות לקלידים בשתי הידיים יוצרת הרמוניה מאליה..בתנאי שיש שמיעה.בעוד שבגיטרה חייבים לעבור בין הלחן לאקרודים המלוים לכן קשה להיות סולן בגיטרה..כמעט בלתי אפשרי לנגן בן זמנית את הלחן והליווי. ומובן שויליאמס, אולייר וגם הפרבר החדש היחסית אורי..לאחר שהפרבר הקודם חזר בתשובה..[ואני מת להוסיף פה משהו על אורי אחר..אבל בקשתם שלא אפליג עם הזרם] לכן נשוב לגיטרה. מתי כספי שעד כמה שהצלחתי להחליט היה איתנו תחת השם מיתר-שמה..אצל גלי10 ואפילו שלח קליפ- בקולו..והודה שהוא חיבר את זה..וגם ענה לי בצורה אפיינית..לאיזה שאלה ..אז מתי הנ"ל המחדש עתה את המופע עם שלמה גרוניך מ´אחורי צלילים´ הוא די גיטריסט שלמד ממש לבד..כמובן, ולמה הבאתי כי..הוא כתב בספרו..שמצוי עימי לנגן לאט..לאט..!

טרה10

New member
כאן הגיטרה וחדי העין- יבחינו שהיא

שמאחור המסעדה ´פרוס´ בצומת שדרות המגינים ושדרות בן גוריון-במושבה הגרמנית בחיפה..

magy

New member
תודה על המידע טרה......

העשרת את ידיעותינו......... אגב, הוא באמת ניגן אתמול בעשר אצבעות...... גם מלודיה גם אקורדים , וגם תופף..... להקשיב לנגינה שלו.....היה כמו לשמוע כמה גיטרות מנגנות..... פשוט לא מתקבל על הדעת לשמוע כל כך הרבה מנגינות מתוך גיטרה אחת..... אני, אשמח לשמוע על האורי ההוא.....עוד פרטים........... ומתיי הופיע מתי כספי אצל גלי?????? היה לנו מיתר, אבל הוא לא היה מתי כספי....... איפה זה היה.? ביואל , בוואלה???? ומתיייייייי? שאלתי אותך 2 שאלות בקשר למיתר ובקשר לאורי.....

טרה10

New member
זמר שלוש התשובות..

1. גיטרות. אורי הרפז..הפרבר הבלונדיני שגם אחיו הצעיר- מנגן. גיטריסט בחסד..וכדי שלא יהיה לך חסכי ילדות- ישנו גיטריסט פורטוגזי העונה לשם אנדרי סיגוביה..שמי שמתענייין כמוני- וגם קצת ניסה לפרוט- עד שהעלימו את החשמלית שלי..מכירהו..אנדריי סיגוביה. יצירה: הידועה ביותר וגם הפופולרית היא הקונצ´רטו ארנחואז- של רודריגז.. שאפילו ריטה..שרה אותו..[אבל אסתר יותר גדולה..] 2. מתי-מיתר.? יום אחד גילגל המכונה ´מיתר´ ליואל- קובץ קולי וקולו של מתי שאין לטעות בו ואף השמעתיו למשפחתי והם ששמיעתם המוסיקלית משופרת,[שכן הגדול היה מקצוען שאפילו הקליד ל´סהרה´..והופיע עם לילה]ומתי שר שם שיר ילדים.. ולכששאלתיו ענה שהוא חיבר אותו. מזמן. ואז קפצתי עליו כמו מהמארב.. ושאלתיו כדלהלן: האם כשהיינו במחנה קיץ של הקיבוצים בגשר הזיו והוא בכיתה יא, שמע ...במקרה..את בנות אפיקים- שרות שיר שמילותיו[שלי]: " יש מישהו למעלה שדואג לעניינים.". לפי המנגינה של "האם אמרו לך פעם": [ב"אני מרגיש כיצד אני נשרף מאהבה".] והוא שמסר את הרעיון לאהוד מנור. או שזהו סתם צירוף מקרים. תשובתו היתה: "אני מכיר אותו וזה לא אני.." תשובה אופיינית לנ"ל. גם קובץ, וגם תשובה אופיינית..ואולי לא..הרי העולם קטן ווירטואלי.. --רק מה תני לי לחיות במחשבה הזו..עד אין קץ.. 3.סיפור מענייני דיומא. בהיכנסי היום לסאונה בבריכה- רטוב מהמקלחת.אומרת לי מישהי שפעם ראשונה- ראיתיה וגם אחרונה- תיכף אסביר למה.:"תתנגב" בדרך כלל לכאלה אני עונה..תתנגבי את- אם את רוצה. זו הפעם סגרתי את הדלת ויצאתי..ולאחר שראיתי אותה קופצת לבריכה "רגלים" כשהיא מחזיקה את האף באצבעות..נכנסתי לסאונה היבשה..ואז שמתי לב שיושבים שם אנשים ומזיעים כמו סוסים..וזה בדיוק כמו הרטיבות שלי מהמקלחת. אח"כ קראתי את ההוראות..ולא כתןב לא בעברית ולא ברוסית..[כמובן..]על חובת הניגוב. סתם הרגיZה אותי ועכשיו לפואנטה- ולתשובה שהייתי צריך לתת: ראיתי על משאית חונה שלט: "כשאתה פותח ברז חשוב על כל טיפה..!" האמת כמעט שאמרתי לה:"אם תביאי כוס קפה..אולי אני אעשה מה שאת אומרת, בינתיים מנהלת יש לי בבית.! אח"כ בהכנסי לסאונה שנית- לבדי..מי נכנס תנחשי..כך שאולי בכלל זה היה איזה..פתיח...! רק מה שהכל צנע..מלמעלה עד למטה..ואני..אלה..אצלי זה לא עובד הצנועות. זהו..מנהלת..הקושרת את זאת למשהו אולי..לניהול.. שרק לא תגידי- שאין קשר. ולמה.? כי תמיד יש קשר..זה עולמנו..וזה מה שלא הובן שתמיד יש קשר. רק צריך למצוא אותו..! [נבדק]

שדי

New member
באלדי אולייר

לידיעת המעונינים: באלדי אולייר יוצא במופע חדש בליווי רביעייה קאמרית. בכורה ב 15/1/02 במרכז ענב לתרבות - תל אביב. מופעים נוספים ב 18/1/02 תיאטרון גבעתיים וב 25/01/02 בבית גבריאל. תהנו.

אתנה33

New member
ולמי שממש ממש רוצה לשמוע את באלדי

האמרגנים שלו הם יצחק ועליזה שדה מי שיבקש יפה אולי יודלף לו מס´ הטלפון שלהם. ולפעמים תמורת סכום מסויים ניתן לשכנע אותו להופיע גם במסיבות ומפגשים פרטיים.

למעלה