מי יתן

18הילונת

New member
מי יתן

"מי יתן ותהיה בך השלווה להשלים עם מה שאינך יכול לשנות. מי יתן ויהיה לך האומץ לשנות דברים שביכולתך לשנות. מי יתן ותהיה לך היכולת להבחין בין אלו ואלו..." מי יתן לי את האומץ להישאר בארץ הזאת ולהיות שלווה עם ההחלטות שלי?

הילונת יקרה!!!

ברוכה הבאה לפורום שלנו!! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. והכוח נתון בידך.. את זו שתוכלי לבחור מתי לקחת ממנו, לשאוב ממנו ומתי להניח אותו בצד הדרך. שאי ברכה ורק טוב!!!

לצערינו, לא מחלקים אומץ...

האומץ הזה בא מתוכנו, מפנימיותנו כל כמה שקשה להוציא אותו משם. רק טוב. (מאחת שפוחדת פחד מוות)

../images/Emo25.gif גחליליתה...

ראית מה זה??? הצליחו להפחיד אותי!!! אני- שנוסעת בשומרון כל שני וחמישי..ולבד. אני- שלפחות פעם בשבועיים "קופצת" לגוש קטיף.. אותי==הפחידו!!! רק על זה , מגיע להם עונש.. ואלף אלפים של קל וחומר על זה שהפחידו מדינה שלמה והרגו לה את הבנים. אבל את יודעת מה? כל כמה שהצליחו להפחיד.. כל כמה שהורגים הם לא מצליחים , ולא יצליחו בדבר אחד: לא יצליחו לזעזע את היסודות. את זה אנחנו לא ניתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רקדנית ה
(
לא , לא, לא, ינצחו אותי...לא מנצחים אותי כ"כ מהר
)

רקדניתוששש מצטרפת לשיר לא לא לא

מנצחים אותי, לא ינצחו אותי כל כך מהר (בקול שני כמובן)
רק טוב!!!

רובנס

New member
אפשר לצרף קול שלישי ולא הכי מסולסל

רקדנית הרוחחחחחחחחחחחחחחחח............מה שלומךךךךךךךךךךך איפה נעלמת לי אנא צרי קשר

רובנססס

ברוך הבא לפורום שלנו! נשמח לשמוע קול שלישי, רביעי ואיזה שתבחר. רקדנית קופצת לבקר מידי פעם... ואתה מוזמן גם כן! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. שא ברכה ורק טוב!!!

נעלמתקה

New member
צהריים טובי ../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif

לוקחת קצת זמן ...מהעבודה כדי להציץ ולהתרשם ישנם תקוות רחוקות יש כאלה שהם קצת יותר קרובות יש תקוות גדולות יש תקוות קטנות ...קטנות וכשהם מתגשמות החיוך עולה והשמחה רבה אז שיהיה לנו המשך יום מקסים

נעלמתקה

New member
אני ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

יודע ש... נעים מאוד
מקווה להגשים היום עוד משימה

למעלה