מי יתאים לתפקיד....

SaberTooth

New member
מי יתאים לתפקיד....

אני חושב שכבר היה לנו את הטופיק הזה בעבר, אבל לא בטוח. בכל מקרה, נגיד ויצא מתישהו סרט רומח הדרקון, מי משחקני הוליווד הייתם רוצים לראות משחקים את דמויות הרומח
אני לא מצליח לחשבו על הרבה שחקנים שיתאימו, חוץ מלוסי לולס ("זינה הנסיכה הלוחמת") לתפקיד קיטיארה, וניקול קידמן לתפקיד לאורנה. אולי גם ראסל קראו (הגלדיאטור) לתפקיד תניס.

et81

New member
לדעתי ראסל קרואו...

צריך להיות סער, הוא יותר בנוי לדמות, אבל אין לי מושג לגבי שאר השחקנים. ET

strahd

New member
קצת פרופורציה...

ראסל קרואו הוא כמעט בן 40, סער אמור להיות בן 25. תאניס הוא אמנם בן 100 ומשהו, אבל גם הוא צריך להיראות בסביבות הגיל הזה. לוסי לאולס היא לעולם, אבל לעולם, לא קיטיארה! איך אפשר לחשוב שהפלצת המינוטאורית הדומה לגבר יכולה לגלם את הדמות הסקסית ביותר בסידרה? אני אישית הייתי מלהק את אנג´לינה ג´ולי, גם סקסית וגם אותו אופי.

Kit Uth Matar

New member
כמה רעיונות

קיטיארה - האלי ברי ניקול קידמן דווקא לתפקיד של סהר פז בראד פיט - דרק שומר הכתר פיתה ווילסון - לאורנה ("ניקיטה") ג´יימס מארסטרס - רייסטלין (ספייק מבאפי) קווין סורבו - אליסטן

SaberTooth

New member
פיתה ווילסון לתפקיד לאורנה../images/Emo35.gif

אולי לתפקיד קיטיארה, אבל לתפקיד לאורנה
לתפקיד לאורנה המושלמת והתמימה (לפחות בהתחלה)
ג´יימס מארסטרס לתפקיד רייסטלין
אמממ... יכול להיות והוא יתאים, אבל לא נראה לי שהוא יכול למצות את הדמות הצורה הכי טובה. עכשיו שאני חושב על זה... קווין סורבו מושלם לתפקיד אליסטן
.

ברינסלי

New member
אליסטן בערך בשנות ה-50 לחייו.

בעל שיער וזקן מלבינים. לא נראה לי שקווין סורבו מתאים לתפקיד.

strahd

New member
דווקא כן.

קווין סורבו בתור אליסטן הוא ליהוק נהדר. אבל שוב אני צריך לכעוס על ליהוק נוראי ביותר? האלי ברי בתפקיד קיטיארה. סליחה, אבל שמתם לב שהאלי ברי היא כושית? אני חושב שזה קצת מבטל אותה מיד, אולי בתוק מקואסטה קאר-תון היא יכולה להיות... וניקיטה בתפקיד לאורנה? לאורנה אמורה להיות עדינה ויפה, לא מרגלת בעל כורחה שנראית קצת גברית אפילו וספייק בתור רייסטלין? אני יכול לראות אותו רק בתור הבן של ד"ר איוול מאוסטין פאוארס וזהו. זה כמו ללהק את זאב רווח לתפקיד סהר-פז, זה פשוט לא זה.

M a D C o W

New member
זאב רווח בתפקיד סהר-פז...../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו... עכשיו רצות לי בראש סצנות של זאב רווח בפאה בלונדינית...
וניקיטה בתפקיד לאורנה זה כל כך לא מתאים... לאורנה אמורה להיות דקיקה ומתוקה ואפילו קצת שברירית... וצריך להיות לה קול של נערה, קול תמים כזה... וניקיטה נשמעת כמו מתבגר שכרגע מתחלף לו הקול. היא בחיים בחיים לא תהיה לאורנה.

chatenoire

New member
דארלינג

ספייק הוא הערפד הסקסי בסדרה, לא הבחור המתוסבך שהופך לאדם זאב. ודוקא הליהוק שלו לרייסטלין חביב; לא מושלם, אבל חביב בהחלט. *אנג´לינה ג´ולי תהיה מופלאה בתפקיד קיטיארה (למרות שאני הייתי מוכנה בכיף לקחת את התפקיד...) *בראד פיט בהחלט יכול לעבוד כתאניס (למרות שקצת חסר לו מהמבט המתוסכל, מיואש, קרוע בין שני עולמות וכו´). *לתפקיד לאורנה הייתי לוקחת את הבחורה ששיחקה את באטרקאפ מהנסיכה הקסומה, רק שכיום היא בטח קצת פחות יפהפיה ותמה.

strahd

New member
אותו אחד

אלן ריקמן הוא שחקן מצויין ואהוב עלי (במיוחד בתפקיד שלו בגלקסי קואסט), אבל הוא מבוגר מאוד בשביל לשחק את רייסטלין. הוא יכול לגלם את פיסטאנדאנטילוס, למרות שהייתי נותן את התפקיד לכריסטופר לי, לאחר שראיתי כמה הוא מצויין בתפקיד סארומן. הנה רשימה חלקית נוספץ: פאר-סאליאן - ריצ´ארד האריס (הקיסר בגלדיאטור והאסיר הזקן ברוזן ממונטה קריסטו ועוד הרבה סרטים טובים). חלמיש - ג´ון ריס דיוויס (הגמד משר הטבעות, הגמד המושלם לכל סרט!) רייסטלין - ריאן גוסלינג (הרוצח השרמנטי מ"נוסחה לרצח" והנאצי מ"המאמין", שחקן צעיר בעל מבט מאוד אפל בעיניו...) אריאקס - פטריק סוייזי (לדעתי יש בו משהו מאוד אפל ומפחיד ברקדן הזה) פיזבאן - רובין ויליאמס תרוס - מייקל דאנקן (הכושי מגרין מייל וממלך העקרבים). ורמינארד - הסלע ("מלך הערקבים")

Kit Uth Matar

New member
דמויות משנה

לארה פלין בויל (ככה כותבים?) - סילברה שון קונרי - לורד גונתר, כמובן קווין ספייסי - אסטינוס ולמי שלא מסכים לקבל את מארסטרס כרייסטלין, מה לגבי בקריס? ואני רוצה ´להגן´ ולהסביר את מה שכתבתי קודם: 1. אתם משליכים את ´ניקיטה´ על השחקנית... היא עדינה מאוד ויודעת מצויין לשחק את התמימה (מי שראה אותה משחקת כניקיטה את הבת האבודה של סוחרי הנשק למשל יודע על מה אני מדברת) 2. ג´יימס מארסטרס הוא שחקן מצויין. לא מדובר על לעשות מספייק רייסטלין, אלא דמות אחרת לגמרי. יש בו את העדינות והתחכום ויכולת המשחק ליצור דמות כל כך מורכבת. אני גם חושבת שהוא יכול ליצור רייסטלין שבאמת משדר איזו עצמה אפלה כזו, תזכרו שבסרט אין את ´המספר´ שמספר לנו כמה חזק רייסטלין, השחקן צריך לשדר את זה...

chatenoire

New member
לא...

הוא יותר מדי-- הוא לא מספיק-- הוא כזה-- לא יודעת. הוא פשוט לא רייסטלין. הוא סקסי להחריד כסנייפ, אבל רייסטלין לא בשבילו.

למעלה