מי ינצח בעונה ה-4?

Outlast

New member
ספוילר זוכה בעונה הרביעית: ../images/Emo58.gif

[ולמה לעזאזל לא לשרשר?! כ"כ קשה לכתוב את השאלה הזאת בסו, איזה שרשור???] הזוכה היא וספיה. זה מה יש.

deep ocean

New member
גררררררר ../images/Emo58.gif לזוכה

פיספסתי את הפרק האחרון של יום שבת, אז אתמול נכנסתי לפורום לקרוא מה היה (זאת היתה הפעם היחידה שפיספסתי פרק). ואז החלטתי..יאללה אני לא יכולה כבר, נסתכל בספוילרים מי הזוכה. מאז שגיליתי שוספיה זכתה, אין לי חשק להמשיך לצפות בסידרה. ממש כך. זה ביאס אותי לגמרי!!!! וספיה? LIKE HELLO? מה זה? מה קורה פה? איך היא זכתה...ממש מעצבן!!! טינה (ככה קראו לה, אם איני טועה)....איתן...ועכשיו וספיה. מסתבר שהתכונה הכי חשובה לשורד זה להיות נחמד. את המנהיגים מעיפים (האנטר, ג´ון וכו´), ואת הנחמדים משאירים. עדיף להיות נחמד..... אבל וספיה ממש צבועה לדעתי, והיא רק מתחזה לנחמדה.

amitooshacham

New member
חצי ספויילר (קשור להודעה למעלה)

אל תוותר! זה מה שהופך את העונה לעונה הכי יפה של הישרדות מבין הארבע! יהיה ממש יפה לראות איך קת´י מתנדנדת באמצע בין הברית של שון ו-V, לבין הברית של נליה ופסקל. כדאי להמשיך לראות, יש המון דברים מפתיעים! דרך אגב, שכחת את ריצ´רד בספירת הזוכים שלך. ודרך אגב 2, אמרת שכל הנחמדים זוכים - הפעם ממש לא. V תקעה סכין בגב לקת´י כשהיו פיינל 3, רק כדי שהיא תגיע לפיינל 2! היא הרבה פחות נחמדה כולם חשבו שזה ביידים של נליה!

14מתן

New member
וכאן תורי להגיד...

אולי באף של נליה לא בידיים... בטח הם גילו את פרצופה האמיתי ! הו, מי רוצה סוכרייה מהפה שלי שנחלק בין שבעה אנשים ? למה אף אחד לא רוצה ?!

deep ocean

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif לזוכה

לא רשמתי את ריצ´ארד בכוונה, כי זו היתה הפעם הראשונה, ולא היו מנוסים בכל זה. ריצ´ארד היה מניפולטור מדרגה ראשונה, הוא ממש אמן בזה, אבל אם הוא היה משחק בהישרדות מאוחרת יותר (3,4 וכו´) לא בטוח שהוא היה זוכה. (אבל כמובן שאי אפשר לדעת, הוא שחקן טוב). אמרתי שכל הנחמדים זוכים, אבל סייגתי בסוף במשפט הבא: "אבל וספיה ממש צבועה לדעתי, והיא רק מתחזה לנחמדה." אני אנסח את עצמי מחדש: הנחמדים, ואלו שמתחזים לנחמדים ולאכפתיים, ויוצרים חברויות זוכים. למה הם זוכים? כי הם לא מאיימים על אף אחד. אני לא מבינה איך עדיין לא קלטו את זה כולם, שצריך להיות נחמד ומתוק, ולא לבלוט בהנהגה. הרי בסוף המושבעים בוחרים מי יזכה, ומי שנחמד ואהוב - הוא זה שיבחרו בו. אנשים מטבעם פועלים מהאגו שלהם (ומהרגש), ואנשים יעדיפו שהנחמד יזכה, ולא התחרותי, החזון, החזק וכו´. אם כבר הם לא זכו במליון דולר, אז הם יבחרו בנחמד, ולא בכוחני וכו´. וספיה היתה מתפללת עם חברי הקבוצה, מברכת על האוכל ועל עוד דברים, מחבקת וכו´. נליה היתה מאד נחמדה, אבל לא יצרה קשר פיסי וכאלה. בקיצור, זה סתם יעצבן אותי להמשיך לראות את ההמשך.

mishmesh

New member
שמתם לב? ../images/Emo58.gif למנצח\ת ../images/Emo58.gif

גם לריצ´ארד וגם לוספיה, שהם כידוע המנצחים של העונה הראשונה והרביעית, היה יום הולדת באחד הפרקים האחרונים, ואת שניהם רצו להעיף באותו פרק.

למעלה