מי ימשיך אותי?
E.R. פרק 9 סגמנט מבוא: מראים את החלק מפרק 8 עם התאונה,את האדם,שאח"כ למדנו ששמו ג'ייסון מגיע בריצה לחדר המיון. ג'ייסון: (מתנשף מהריצה)...סליחה,אישתי והבת שלי, מישל היו מעורבות בתאונת דרכים....מה המצב שלהן? ג'רי: אדוני,אני לא הצלחתי להבין אותך,בוא תירגע לרגע ותחזור שוב על מה שאמרת. ג'ייסון
אחרי שסידר את הנשימה)....נרגעתי. התקשרו אליי והודיעו שאישתי מריה ובתי, מישל היו מעורבות בתאונת דרכים. מה שלומן,הן בסדר? ג'רי: הממ...חכה פה רגע אני אב...או יופי דר' גרין! צריכים אותך פה. מארק: כן ג'רי מה העניין? ג'רי: דר' גרין,זה ג'ייסון. האישה מריה והילדה מישל שהובאו לפה הן המשפחה שלו? מארק: אה,אוקיי ג'ייסון בוא איתי החוצה מהמסדרון... (מארק וג'ייסון נכנסים לחדר ריק ומארק מסביר לג'ייסון את המצב) מארק: ג'ייסון תראה,אישתך והבת שלך נפצעו... ג'ייסון: בתאונת דרכים אני יודע. מארק: בתאונה,כן. ג'ייסון: אז מה קורה איתן? מארק: הבת שלך במחלקת ילדים,היא פצועה בבטן ויש לה שני שברים ביד אבל היא תהיה בסדר. ג'ייסון: ומריה? מארק: אני מצטער ג'ייסון...מריה הגיעה לכאן עם פגיעת ראש,ניסינו הכל כולל ניתוח חירום...שום דבר לא הצליח...אתה רוצה לראות אותה? (שיר פתיחה) קרטר ובנטון יושבים ואוכלים צהריים ב"דוק מ'אגוס" ומדברים.... בנטון: אז? מה קורה איתך ואיתה? קרטר: איתי ועם מי? בנטון: נו אתה יודע, אתה ואבי. קרטר: אה,אבי... אני באמת לא יודע...אני אוהב אותה אבל אין לי מושג את מי היא אוהבת יותר... בנטון: ואתה לא מתכונן לדבר איתה על זה? קרטר: כן אני מתכונן...כלומר אני צריך...כלומר אני אדבר...לא יודע. בנטון: למה לא? היא ביחסים עם מישהו אחר? חדש? קרטר: אחר,לא חדש... בנטון: קובאץ'? קרטר מסתכל לבנטון בעיניים ואז הביפר של בנטון מצלצל והוא נקרא לטפל בפצוע ירי,כשהמצלמה עוקבת אחריו לחדר עם הפצוע. בנטון: או קיי מה יש לנו פה? קוני: ג'ון קלי,בן 32, נפצע מכדור שנורה עליו בחזה,טוען שאין לו מושג מי ירה בו ולמה. בנטון: וקראת למשטרה? קוני: הם בדרך. בנטון: אוקיי,מר קלי. תגיד לי בבקשה אם אתה מרגיש את זה(בודק לו את הפגיעה בחזה). ג'ון קלי
תוך כדי צרחות מהכאב) ועוד אייך! בנטון: אוקיי. יש לנו כדור ליד הלב. קוני - תזמיני לנו בבקשה חדר בחדר הניתוח,מיד ועכשיו! קוני: אוקיי... קרי מגיעה לחדר המיון(תחילת המשמרת שלה) ונתקלת ברומנו שעומד בכניסה ובודק את היד החדשה והבריאה שלו.... רומנו: אז,קרי, ממשיכים לעבוד חצי יום? קרי: אם אתה חייב לדעת אז לא, אני מתחילה משמרת של 16 שעות מעכשיו אז אני אשמח אם תתן לי לעבור. רומנו
בפרצוף "עצוב") ואת לא תשאלי אותי על היד החדשה שלי? קרי: (נאנחת..) מה שלום היד החדשה שלך רוברט? רומנו: מצויין,תודה. אני מתכוון לחזור לנתח החל ממחר. קרי: מה? אתה לא במצב טוב מספיק כדי לנתח,אתה מסת... רומנו
משתיק אותה) אני לא מעוניין לשמוע את הזיבולי שכל האלה שוב קרי,ההחלטה שלי סופית. חדר ניתוח,אליזבת' ובנטון מנתחים את פצוע הירי. אליזבת': אוי מגעיל,הכדור הזה שרף לאיש המסכן הזה את הטחול. אתה חושב שנצליח להציל אותו? פיטר: אליזבת',את מכירה אותי. אצלי אין דבר כזה שאי אפשר להציל את החולה. אליזבת': כן נכון,אני זוכרת את מתנת הפרידה הקודמת שלך,אז כשעזבת עם קליאו לשאומברג. פיטר
נהנה מהזכרון) כן,זו הייתה הצלה יפה....טוב! אני רוצה לבצע פה עוד אחת אז קדימה לעבודה. אליזבת'
שולפת את הכדור מגופו של ג'ון קלי) הנה לך עבודה. תכיר את הכדור המעצבן שלנו (מראה לפיטר את הכדור,שהוא כדור 20 מ"מ). פיטר: נו,טוב להכיר. עכשיו בואי נסיים פה ונלך לדבר עם המשפחה. אליזבת': אני לא בטוחה שיש לו פה בני משפחה. פיטר: אז נצטרך למצוא אותם,איפה שהם לא יהיו. מראים את מישל וג'ייסון מסתכלים בעצב על הגופה של מריה המתה,פתאום אליזבת' עוברת שם במקרה וקולטת אותם. אליזבת': ג'ייסון,זו מריה? ג'ייסון: כן ליזי...היא ומישל פה היו מעורבות בתאונה...לפחות מישל שרדה. אליזבת': כן כמובן...אני מצטערת על מריה...(מתכופפת למישל) מישל,את בטח לא מכירה אותי,אבל אני ואמא שלך היינו חברות טובות. אני בטוחה שאהבת אותה מאד והיא אותך...אבל אני גם בטוחה שאבא פה ידאג לך. מישל: אני יודעת אבל זה לא יהיה אותו דבר...(בוכה). ג'ייסון: כן,אני אדאג לה הכי טוב שאפשר(מחבק את מישל הבוכה). מראים את אבי וקרטר מתנשקים...וקרטר שואל את אבי שאלה: קרטר: אז זהו,זה נגמר? אבי: תחכה ותראה... ס - י - ו - ם |סדגשֻ מי ימשיך אותי?
E.R. פרק 9 סגמנט מבוא: מראים את החלק מפרק 8 עם התאונה,את האדם,שאח"כ למדנו ששמו ג'ייסון מגיע בריצה לחדר המיון. ג'ייסון: (מתנשף מהריצה)...סליחה,אישתי והבת שלי, מישל היו מעורבות בתאונת דרכים....מה המצב שלהן? ג'רי: אדוני,אני לא הצלחתי להבין אותך,בוא תירגע לרגע ותחזור שוב על מה שאמרת. ג'ייסון