מי יכול

מי יכול

לתאר לי בכתב את הנשיקה הכי עמוקה וארוטית?

Sefy

New member
לא יודע אם היא חייבת להיות עמוקה...

אני חושב שהיא צריכה להיות עדינה, עם היסוסים כאלה קטנים של השפתיים, וליקוק של שפה העליונה, ואז התחתונה, מו נשיקה\מציצה של כל שפה לחוד, ולשון מתלפפת מסביב ללשון, שפתיים נפגשות לשון חודרת ומלקקת וטועמת... טוב זה לפחות לדעתי, אבל אני די "עדין נפש" לעומת הרוב כאן.

אני עם ספי

נשיקה אמיתית, טובה, כזו שעושה את העבודה, שמטריפה ומדליקה צריכה להיות בערך כך - (אני אומרת בערך כי שום דבר לא יכול להעביר באמת תחושה של נשיקה אמיתית) : היד שלו מלטפת, עוברת ומרפרפת לאורך הצוואר, אצבע עוברת על השפתיים, מטיילת על האף. נשיקות קטנות על העיניים, האף, הסנטר, הלחי, תנוך האוזן, בלי סדר מסוים, רק ככה.. נקודות אקראיות. לאט לאט מתחילים להתרכז באיזור הפה. בשלב הזה כבר יושבים מאד קרוב, ליטופי שיער, צוואר מתווספים להעברת לשון על השפתיים שלי. אני מנסה לתפוס את הלשון שלו והוא בורח. תופס את השפההתחתונה שלי ויונק אותה.. עושה אותו דבר לעליונה.. יאמי.. האצבע שלו מלטפת שוב את השפתיים שלי, האצבע נכנסת קצת לתוך הפה שלי.. מנסה למצוץ את האצבע שלו.. שוב הוא בורח לי.. משאיר אותי רעבה.. נותן ללשון שלו להיכנס טיפה לפה שלי ו..כן, שוב בורח.. עד שהוא טובע בתוכי בנשיקה ארוכה, רכה , סוחפת, מעוררת חושים. וואי איך בא לי .....

Sefy

New member
../images/Emo9.gif !Your's is Exactly what I ment

I've only kissed one girl, so I don't really have experience in it
of course that girl was my X, and I can say we did alot of kissing

אתה רואה ספי?

אני לא כל כך רעה כמו שחשבת.. עכשיו קדימה.. לך לכתובאת מה שאתה צריך לכתוב.. אין לי המון זמן בסופ"ש הזה .. (ביקורי הורים + סבתא חולה + תכנית אמנותית בשבת.. יאללה לעבודה)

Sefy

New member
../images/Emo8.gif ? When did I say you were bad

As for the story, we will do it next week anyway, so no worries

מה היא נשיקה בשבילי ....

הוא מחדיר את האצבעות שלו בתוך שערי מושך אותי לכיוון הפה שלה.. השפתיים.. פותח לי בכוח את הפה..עם הלשון שלו..תופס את ידי מאחורי גבי..ומנשק אותי בטירוףףף..הלשון שלו חודרת אליי וחוקרת כל פינה בתוך הפה..

גביזון

New member
זה כש...

הנשיקה העמוקה ביותר היא כשלא שוכחים שיש עוד חלקים פרט לפה... היד החולשת על הצוואר , האצבעות המשתלבות בשיער הנשיקות הקטנות המפתחות את הציפיה... מגע הלשון בשפתיים והמשחק איתן הצטלבות הלשונות והדבר החשוב ביותר : המבט הקודם למגע ,המראה את הכוונה

הנשיקה הארוטית שלי

מבט מבעד למשקפיים הדדיים.הורדת המשקפיים זה לזו ולהפך, מבט ערום בלי משקפיים, חיבוק וליטוף העורף-קו השיער, נשיקה עדינה של השפתיים, מציצה עדינה של השפה העליונה, טיול לשונות בפה של בן הזוג, ועוד נשיקות עדינות, וחוזר חלילה.

למעלה