מי יכול לעזור לי?

מצב
הנושא נעול.
מי יכול לעזור לי?

מי יכול לעזור לי?
אני מחפש תמונה של אוטובוס, קו 70, שפעל בחברת "תל ליטוינסקי". החברה, שבשיאה הפעילה 19 אוטובוסים, פעלה עד ספטמבר 1974, ונימכרה לדן. היום (בעצם אתמול) הייתי בהשתלמות מורי דרך, ואני מחפש תמונות. כילד, אני עדיין זוכר את הטייגרים בכחולים שפעלו בקו. חגי

צביקוש23

New member
אתה עובד באגד לא?

מי יכול לעזור לי?
אני מחפש תמונה של אוטובוס, קו 70, שפעל בחברת "תל ליטוינסקי". החברה, שבשיאה הפעילה 19 אוטובוסים, פעלה עד ספטמבר 1974, ונימכרה לדן. היום (בעצם אתמול) הייתי בהשתלמות מורי דרך, ואני מחפש תמונות. כילד, אני עדיין זוכר את הטייגרים בכחולים שפעלו בקו. חגי
אתה עובד באגד לא?

ה דרומי

New member
הק../images/Emo78.gif למי שיכול לעזור../images/Emo92.gif

מי יכול לעזור לי?
הק
למי שיכול לעזור

אולי משהו מכיר גם איזה משהו ברחבי הנט?

krause

New member
בארכיון הפורום עמוד 113 יש תמונות

מי יכול לעזור לי?
של האוטובוסים של תל לטוינסקי.תהנה.

אוהד11

New member
בעמוד הזה למעלה יש תמונה של אחד

של האוטובוסים של תל לטוינסקי.תהנה.
האוטובוסים שלהם שהעלה מאיר שפירא, ואגב, החברה הזו פעלה כחברה עצמאית עד אמצע 1976 ואז היא נרכשה ע"י דן. דן רכש מהם חמישה אוטובוסים רגילים ושלושה עשר אוטובוסים מרופדים. כ"כ הפעילה החברה עוד חמישה אוטובוסים מדגמי דודג' סופר ווייט שלא נרכשו ע"י דן.

evgeniy2

New member
אולי זה ?

האוטובוסים שלהם שהעלה מאיר שפירא, ואגב, החברה הזו פעלה כחברה עצמאית עד אמצע 1976 ואז היא נרכשה ע"י דן. דן רכש מהם חמישה אוטובוסים רגילים ושלושה עשר אוטובוסים מרופדים. כ"כ הפעילה החברה עוד חמישה אוטובוסים מדגמי דודג' סופר ווייט שלא נרכשו ע"י דן.
אולי זה ?
מישהו פירסם שני תמונות של אוטובוס זה, וגם תמונה משופצת

../images/Emo51.gif לכל העוזרים

מי יכול לעזור לי?
לכל העוזרים
אכן כל ההפניות היו במקומן. אני אעבד את העניין שלמדתי אתמול בהשתלמות, ואספר לכם את הסיפור בקרוב. ושוב,
חגי

מצב
הנושא נעול.
למעלה