מי יכול לעזור לי

מי יכול לעזור לי

שלום, יש לי בעיה, אני בטוחה שזו בעיה נפוצה אז אולי למישהו תהיה עצה בשבילי. אני בת 24, נשואה כבר 4 שנים באהבה גדולה. לאחרונה בעלי אמר לי שהוא לא נמשך אלי, למרות שלכל הדעות אני אישה יפה ומושכת ולעיתים קרובות "מתחילים" איתי. אני אוהבת אותו מאוד ואין לי ספק שהוא אוהב אותי, אבל מההתחלה הקשר שלנו היה די אפלטוני: הכל מושלם עד שנכנסים למיטה. אני עצובה מאוד מאז שהוא אמר את זה אבל לא כועסת עליו. מה לעשות?

נשמע כאילו בעלך הוא החברה הטובה שלך

השאלה היא |הדגש"מה את רוצה? את מצביעה על פער בצרכים הפיזיים. אולי מדובר בעניין של קצב אישי שאם תלמדו לתאם ביניכם תפיקו הנאה גדולה יותר ממין והעניין והמשיכה יתפתחו כתוצאה מכך. אני מכוון בדעתי לטיפול מיני ובעניין זה אני מציע לך להתייעץ גם בפורומים השכנים - "טיפול מיני ומיניות" ו"זוגיות וטיפול מיני". יתכן שאם תגיעו למסקנה שטוב לכם יחד אבל הפערים מתסכלים מאד, תחליטו בעתיד לפתוח את המערכת הזוגית, אבל כדי שזה יצליח נדרש בסיס זוגי מוצק מאד ומתאים למערכת הערכים על פיה אתם חיים. בגילכם ובשלב הצעיר של נישואיכם זה נראה מוקדם מדי (אני אומר זאת כי נראה לי שהודעתך תביא לך שפע של הצעות במסרים). אם תגיעו למסקנה שהתסכולים ממררים את חייכם, תוכלו להיפרד ולהשאר חברים טובים, בייחוד אם עדיין אין לכם ילדים. כדאי לדעתי שתנסי את הכיוון של הטיפול/ייעוץ המיני. בהצלחה.

adam33

New member
גוף ונפש

דומה שצריך לעשות אבחנה בין המראה שלך והמחמאות שאת מקבלת בשל כך לבין המהות של היחסים שלכם. בעלך רואה צדדים אחרים בך שבהם הוא ממקד את המשיכה שלו בעוד שאת מביטה על צדדים אחרים ובכלל לא יורדת לסוף דעתו אייה נקודת ההשקה שלכם אם בכלל.. נסי לראות מה קורה לו האם יש משהו שמפריע לו בך האם המשיכה היא רק תירוץ למשהו שעובר עליו ושבכלל לא קשור בך ולכן זה הזמן להזמין אותו לכוס קפה במסעדה ולדבר על כך.. ואל תשכחי לומר לו שאת לא מתכונת לכעוס עליו על כל מה שהוא יומר לך לטוב ולרע..

למעלה