מי יכול למצוא לי...

קולאז

New member
מי יכול למצוא לי...

שיר עם המילה מנטול...?

קולאז

New member
מחאיות כפיים רועמות...

כל הכבוד, עכשיו אם תוכלו למצוא שירים אם המילה ערפל?

Michelle602

New member
מוניקה סקס - רקוויאם לבלונדינית../images/Emo20.gif

"...סמוך לסוף ברחה מהכל, ערפל בחוץ חזרה למכונית..." מה אני עושה פה בשעה כזאת
לילה טוב לערים שנמצאים פה

קולאז

New member
אתם יכולים...

להמשיך לחפש כי יש עוד שירים עם המילה ערפל... וגם למצוא לי את המילה רוקנרול...

אתנה33

New member
עוד כמה....

ערפל אל ערפל גופך גופי מתגעגע ערפל מכסה את העיר את העיר לבלבו אגס וגם תפוח ערפילים כיסו את הנהר חלום חלמתי חלום על דנובה ההיה או חלמתי חלום ובחלום ראיתי מלאך משמים בא אלי ואמר לי כך קום והיתהלך בארץ - עוד שומרים על חלומה וחלומנו הישן והוא חלום אחד נושא עוד בלבבו לבנות כסא לאליהו שיבוא על כפיו אותו יביא מי שחלם לו ונשאר לו החלום שמש שמש באה בימים יש חלום אחד שלא חולמים כתם הפרי הן חולמות בלבן רוצי שמוליק - איך בלילה הוא הופיע בחלום פראג - אל העיר שבוית החלום איפה נטשה ופייר - חלמתי חלום על דנובה

קולאז

New member
עוד נגיעה - מה יהיה ערפל מכסה את...

השביל. רומאו-אבל נפלנו המומים והחלום איננו,אביר חלומותי שבא, פחות חולמת אהבה. שירים עם המילה כוכב (אני יודעת, יש הרבה...)

solitude

New member
כוכב

זה הכל בשבילך - הכוכבים זורחים חינם כל השנה יזהר אשדות - בכל פעם שאני מתאהב: חתולים משגעים את הלילה, כוכבים מתרסקים באוזון המותש. רוקפור - מכונת הזמן: כמו כוכב הצפון במדבר שומם שמנצנץ מעלי סיון שביט - נשקי אותי: אני לא ישנה סופרת כוכבים דרך חורים בשמיכה טיפקס - ביום שיפלו הכוכבים דוד דאור - כל הכוכבים אביב גפן - השיר שלנו: אני אדליק ת´שמים הכוכבים יאירו לך בלי סוף משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה מישהו יכול למצוא שירים על כיעור? משו בסגנון: יזהר אשדות - צילו של יום קיץ (הכיעור מושל ברחובות)

M I R A G E

New member
אמ...

משינה - אז למה לי פוליטיקה עכשיו (עסקי הרוקנרול, אבני ברוקנרול פורטיס - חלום כחול

M I R A G E

New member
עוד

חלום: ברי - 77 ("ואולי היה זה רק חלום") צליל מכוון ("מספיק חלום לפי המציאות") והשיר רוקנרול של החברים של נטאשה.

Subil

New member
דוד ד´אור-כל הכוכבים

"כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים..." bye bye Mr.Sub

למעלה