מי יכול לומר לי...

שולציה

New member
מי יכול לומר לי...

בפרק של שבוע שעבר ב- YES הופיע בבי"ס ה"דיקן" מורה שאחראי על המשמעת וממרר לסת' וסאמר את החיים. מי השחקן הזה? איך קוראים לו? איפה עוד ראינו אותו? סרטים... סדרות... נא עיזרו לי- השאלה הזו מטרידה אותי קשות...

m i c k e y 15

New member
הוא היה בסרט העורב 3..וקוראים לו

אריק מביוס הוא שיחק גם בסרט ''האויב שבפנים'' Eric Mabius- זה השם שלו באנגלית..

iceq

New member
איזה נאצי הוא יאללללה

עלה לי על העצבים איך שהוא העיף את ריאן ותפס את מריסה בכל זה היה כל כך בכוונה יאללה, ואיך שהוא משחק אותה על סת' וסאמר אלוהים זה מעצבן!!! והבת זונה הזאת שלקחת את אשתו של סנדי לבקתה.....מה הקטע שלה...שיעמם לה בחיים אני מניח זה ממש עצבן אותי...

TAL 8

New member
בנזונה הדיקן הזה !!!

ואי שונאת אותוווווווווווו...!!!!!!!!!!! וגם את טיילור הקוניפה הזאתי !!111111.......

iceq

New member
חחחחח

גם אני שונא את טיילור, אני בטוח שהדיקן הזה וטיילור, יש בינהם איזה קשר...

כןןן../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אוחחחח אני כזה שונאת את הדיקן הזה הוא כזה זבל!! הוא כ"כ #$%^&^&*%^#!@@#@^$%&%&## [צינזור
] מה הקטע שלו כאילו? להעיף אנשים מבצפר? זה מה שעושה לו טוב בחיים?
לא, כאילו זה גורם לו לאושר..?! איך הוא כזה אומר לראין: זה יום המזל שלי, חשבתי שאני אצטרך לעבוד קשה כדי להעיף אותך, אבל עשית אתזה בעצמך. זזזזזבבבבבללללל
והטיילור הזו.. כזו ברבי מעצבנת! מה היא רצה להשטנקר?!
גם אני חושבת שיש בינהם איזה קשר...

iceq

New member
ברור

פרק אחרון, סאמר עומדת על הבמה ובכוונה טיילור מחממת אותה וסמאר מתפרצת היא מסתכלת על הדיקן הזה והוא ישר קופץ לעזרתה ואז היא משחקת אותה בוכה בכוונה, מזה עיצבנה אותי.!!!!!1

edlyn

New member
אבל תודי שזה כיף לשנוא אותם :)

אני אישית אוהבת לשנוא את הדיקן הזה.

Death Punk

New member
הוא היה גם...

ב"משחקי פיתוי" הוא שיחק את ההומו שלא רצה שידעו שהוא הומו וסבסטיאן צילם אותו עם מישהו וסחט אותו...

תמריקי

New member
אם כבר מדברים על סרטים

ראיתי את הטרילר של הסרט החדש של מישה THE OH IN OHIO ופשוט מתתי מצחוק... תחפשו את זה בף ה2 לפי השם של הסרט..

למעלה