מי יכול להגיד לי?

wolf77777

New member
מי יכול להגיד לי?

מה המשכורת שקיום מקבל שוטר חדש במשטרת התנועה הארצית ???, אני בטוח שרובכם דיברו אם שוטרים ושאלו אותם! ממש מעניין אותי! 2. מהוא המסלול שעובר שוטר ומי מחליט איפה להציב אותו, האם יכולים להציב אותו בניגוד לרצונו ביחידה שאינו רוצה???? ??????? ?????? ??????

760

New member
תשובה

אני אתייחס לשוטר שמתגייס ולא היה קצין במשטרה ואין לו תואר אקדמי, המשכורת היא בסביבות ה- 4500 - 5000. המסלול ששוטר עובר (באופן כללי) הוא הגיוס שכולל מבחנים,ראיונות, בדיקות רפואיות וגיבוש, לאחר מכן חניכה בת מס ימים עד שבועות ביחידה המיועדת ויציאה לקורס שוטרים כולל חודש בסכ"מ (כושר גופני), לאחר מכן חזרה ליחידה או יציאה לקורס מקצועי. מן הסתם כאשר אתה מתגייס, אתה מביע את רצונך לשרת ביחידה מסויימת (מתנ"א, חבלה, סיור חקירות, בילוש ועוד) וכל הליך הגיוס ובדיקת התאמתך היא בהתאם לתפקיד אליו אתה ביקשת להגיע. לא ישבצו אותך כחוקר ביחידה הכלכלית אם ביקשת להיות סייר תנועה במתנ"א.

תיקון

שוטר מתחיל בשכר של 4200 אלא אם כן הוא יקבל תמריץ תוספת סיכון כזו או אחרת שלה זוכים יחידות מיוחדות כמו (יס"מ , חבלה , פרשים , ימ"ר וכו' וגם התוספת הזו היא מ 400 שקלים עד לחבלן ברמה ג שהיא 2000 שקלים ) אם ביקשת להיות סייר תנועה במתנ"א והתחלת הליך גיוס כללי יש מצב גדול שאחרי הגיבוש יציבו לך עובדה שאין תקנים ביחידה המודברת גם אם הובטח לך מקום שם וישלחו אותך לסיור , יס"מ , בילוש או כל יחידה מרחבית כזו או אחרת , אם התגייסת ליחידה ספציפית דרך מפקד היחידה וטרם הגיוס עברת ראיון עם מפקד היחידה שמן הסתם שריין לך תקן הגיוס שלך בטוח (עד כמה שאשפר להגיד בטוח) ביחידה הזו . המשכורת 4200 היא אחרי הניקויים של עובדי מדינה הפרשות לקרנות , והיא ללא חישוב עבודות בשכר שאפשר לעשות. כן משכורת רעב.

התנאי הוא

או שאתה לא נהג חדש או שעברת את גיל 21 . אם אתה כבר לא נהג חדש אחד מהתנאים מתקיים ? אתה רשאי לנהוג.. פשוט.

תלוי

דרגה ופז''מ, אם יש לו תואר או אין לו תואר...אם או בלי תוספת רכיבה... יש לנו כאלה שמקבלים 4-5, ויש כאלה יותר מ-10.

למעלה