מי יכול בבקשה לרשום את כל מלות השאלה באספרנטו?
י יוסף שמר New member 23/2/03 #2 תשובה: מילות השאלה Kio- מה? Kiu- מי? Kie- איפה? Kiam-מתי? Kies- של מי? Kiel- איך? Kia- איזה? Kiom- כמה?
תשובה: מילות השאלה Kio- מה? Kiu- מי? Kie- איפה? Kiam-מתי? Kies- של מי? Kiel- איך? Kia- איזה? Kiom- כמה?
ת תומר לירז New member 23/2/03 #3 מילת השאלה שאין בלעדיה Chu?=האם? כשהתשובה המצופה היא כן או לא. Chu vi estas libera chi-vespere?
מ מור ד New member 24/2/03 #4 כמה מילות יחס שימושיות באספרנטו איך אומרים באספרנטו- אבל רק גם אז מאז עכשיו כאן עוד לא בוודאי כנראה אפשר אף אחד אף פעם
כמה מילות יחס שימושיות באספרנטו איך אומרים באספרנטו- אבל רק גם אז מאז עכשיו כאן עוד לא בוודאי כנראה אפשר אף אחד אף פעם
י יחזקאל כהן New member 24/2/03 #5 הנה מה שאני יודע אבל = sed רק = nur גם = ankau' אז = tiam עכשיו = nun כאן = C^i tie לא = ne אף אחד = nenio או neniu אני לא לגמרי בטוח אף פעם = neniam
הנה מה שאני יודע אבל = sed רק = nur גם = ankau' אז = tiam עכשיו = nun כאן = C^i tie לא = ne אף אחד = nenio או neniu אני לא לגמרי בטוח אף פעם = neniam
י ירוק ע ו ל ה New member 25/2/03 #6 כמה מילים אפשר eblas Eblas demandi אפשר לשאול החל מאז ekde tiam עוד לא Ankorau^ ne
י ירוק ע ו ל ה New member 25/2/03 #7 וודאי וודאי certe בוודאי versxajne - כנראה (באופן מילולי - "נראה אמיתי")