מי יכולה להעריך

jesie12

New member
מי יכולה להעריך

כמה קלוריות בארוחת בוקר "ארומה" כשאת גבינת השמנת אני מחליפה בגבינה רזה ואת הבולגרית מחליפה באבוקדו, וכמובן לחם קל שממנו אוכלת פרוסה אחת (2 פרוסות גדולות שמחולקות לשתיים) ארוחה כזו סותמת אותי ליום שלם

jesie12

New member
2 ביצים מקושקשות

סלט ירקות בכמות גדולה (חצי צלחת גדולה) מלפפון עגבניות, ועלי בייבי בצלוחיות קטנות בצד את סלט האבוקדו והגבינה הרזה, כמובן שאת הסלט אוכלת עם רוטב וינגרט שהוא על בסיס חומץ לא נוגעת בזיתים ובעגבניות שרי הלחם בגודל לחם הקוביות פרוס קצת יותר עבה

לילית462

New member
אני מנסה, בעזרת מחשבונים מהרשת

2 ביצים = 160 קלוריות סלט ירקות = 50 קלוריות סלט אבוקדו = 100 (100 גר' אבוקדו יש כ160 קל') גבינה רזה = 30 (סקי 0.5 אחוז יש 63 קל' ל100 גר') רוטב ויניגרט = 70 נורא תלוי ברוטב אבל יכול להגיע אפילו ל100 קל' לחם = אמרת לחם קל אבל פרוסות גדולות אז נגיד 50 קל' לפרוסה = 200 סה"כ יצא לנו: 610 קלוריות. אם ארוחת בוקר שכזאת מחזיקה אותך ובעקבותיה את מצמצמת בארוחות אחרות, נשמע לא רע בכלל.

jesie12

New member
הבעיה היא לא שאני מצמצמת באחרות

אני נמנעת מהן כי לא מצליחה להכניס כלום לפה מאוחר בערב דחפתי 2 לביבות אצל אמא שלי כמה בייגלה וזהו. הייתי עם אחותי וכשהגענו להורים היא שתתה נס ואכלה בלינצ'ס עם גבינה + 2 לביבות + אגס אז למה היא רזה ואני לא?
רבה

לילית462

New member
טוב זה גם לא הפתרון

את צריכה להוסיף לארוחה הזאת כמה דברים במהלך היום. אני מבינה את תחושת השובע אבל אחר הצהרים ובערב את צריכה לאכול. חוצמזה את כן רזה, בדיוק בגלל זאת לא אוכלת בלינצ'ס!

יעל י

New member
ארומה

לארומה יש ספרון עם ערכים תזונתיים בסניפים. אנ מאמינה שגם באתר ניתן למצוא.

jesie12

New member
עדיין מעסיק אותך?../images/Emo13.gif

הצצתי באתר כבר אתמול נראה לי אפילו פחות בהתחשב שהחלפתי את גבינת השמנת והבולגרית בגבינה רזה ואבוקדו

למעלה