מי יכולה להוציא אותי מהבלבול הזה...

דונה29

New member
מי יכולה להוציא אותי מהבלבול הזה...

היי בנות, יצא ארוך (סליחה) כבר כמה ימים שלא ביקרתי כאן, כי אני רוצה להוציא ממני את הלחץ של להכנס להריון . אבל היום קרה משהו.... שאולי מישהי מכן תוכל לעזור לי יותר ממה שהרופא אמר לי..... לפני שבוע 25/3 עשיתי בדיקת דם (אחרי איחור של יום), כמובן שאת התוצאה הייתי אמורה לקבל ביום למחרת, לא היתה לי סבלנות לחכות, כשיצאתי מהרופא קניתי גם ערכה ביתית. הגעתי הביתה כמובן שדבר ראשון עשיתי את הבדיקה היא יצאה שלילית, וכעבור שעה הדמום התחיל כמובן שמיותר לציין את האכזבה שהיתה בי. לא ראיתי סיבה להתקשר לרופא לברר את התוצאה כי המחזור הגיע. המחזור היה פחות משלושה ימים (הדימום היה גושי קליל ז"א השתמשתי בפחות מחצי חבילה של תחבושות), היום כעבור שבוע התקשרתי לרופא בשביל לקבל את שאר התוצאות לבדיקות שעשיתי (סוג דם, נגידי אדמת וכ"ו) למרבה הפלא הרופא דיבר איתי רק הבדיקת הריון ואמר לי שהתוצאה (המספר)יצאה מאד מאד נמוכה, וזה יכול להיות תחילת של הריון (ממש ימים ראשונים) או הריון שלא התפתח. הוא ביקש ממני להגיע לעשות בדיקת דם נוספת, אני לא רוצה ללכת כי ממש לא בא לי להתאכזב ושוב להכנס לאובססיה של הריון.

m i c h a l y

New member
דונה יקרה../images/Emo140.gif

את באמת נשמעת מבולבלת.... בתור אחת שלוקחת אכזבות בצורה מאוד מאוד קשה ולכן נמנעת מהן כמה שיותר אני ממליצה לך כן לעשות את הבדיקה החוזרת. אם התוצאה של הבטא היתה נמוכה אז התעלמות שלך מהעניין לא תעלים אותה.... חשוב שתבדקי אם אכן מדובר בהריון, והאם ההריון תקין או לא. אמנם הציפיות ואולי גם האכזבות נורא נורא מרתיעות כרגע אבל כאן כבר ממש מדובר בבריאות שלך (ואולי גם של עוד מישהו....) אז אני מקווה מקווה מקווה שזה היה הריון נורא נורא צעיר ולכן התוצאה היתה כ"כ נמוכה, ושבבדיקה שתעשי עכשיו היא תמריא מעלה מעלה
מיכל.

אופה3

New member
דונה הרופא שלך בהחלט צודק

יכול להיות שזה הימים הראשונים של הבטא, והווסת החלשה, היא השתרשרות, לכן הבדיקה יצאה שלילי , ויכול מאוד להיות שזה היריון שלא התפתח ומאוד חשוב שתעשי עוד בדיקה ותדעי את התוצאות, יש גם מקרים של דימומים ובסוף מתפתח היריון יפה ובריא,ויש גם מקרים שלצערי לא טובים. אז לכי לעשות בדיקה, זה מאוד חשוב גם בשבילך. בהצלחה האופה

יפעת99

New member
קבלי../images/Emo24.gif

אני מאוד מבינה אותך הבילבול וחוסר הרצון להפגש פנים מול פנים עם התשובה השלילית. אך לפי מה שהבנתי ממך הבטא יצאה חיובית אך נמוכה כך שיש סיכוי תסתכלי על הצד החיובי. אין מנוס לדעתי מבדיקת דם מיכוון שרק כך הרופא יכול באמת לדעת מה מתרחש ביפנים. ואם הגרוע מיכל זה היה הריון שלא יתפתח חשוב לערוך אולטרסאונד ולראות שהכל ירד כדי שתוכלי להכנס להריון תקין בהמשך. מניסיון. שיהיה לך לילה טוב וחלומות פז. יפעת

דונה29

New member
תודה רבה בנות!!!

הרי קיבלתי מחזור, זה לא היה רק הפרשות חומות, זה היה דם (עם גושים)(סליחה על התיאור). יש סיכוי שאחרי כל זה אני עדין בהריון? נניח שבאמת היית בהריון, אז הפלתי בטח... כי היה דם בהחלט דם.

tonti

New member
מבינה אותך אבל מצד שני

ככה בדיוק התחיל ההריון שלי עם מתן. היום הוא כבר בן שנה. שמרי לעצמך גם תקוה קטנה. אולי זה זה.

פוקית27

New member
אין מה לעשות צריך להתגבר על הפחד

ולעשות את הבדיקה,אם הרופא ביקש אז יש סיבה ומי יודע אולי תופתעי לטובה. אני שמעתי כבר על כמה בנות שכך התחיל ההריון. שולחת
חזק ומחזיקה לך אצבעות,מקווה שלא תיזכי לאכזבה נוספת וגם אם לצערי כן(למרות שלא נראה לי)אנחנו פה בשבילך.

אני בכל זאת מציעה שתקשיבי לרופא

ותגשי לעשות בדיקת דם מאיך שאת נשמעת נראה שאת לא מאמינה שאת בהריון ולכן התוצאה יכולה להפתיע אותך לחיוב
בהצלחה ומחכים לעדכונים

דונה29

New member
בנות אתן נפלאות!!!!

השתכנתי... אני בדרכי לרופא, לעשות בדיקת דם, תחזיקו אצבעות.
אני מקווה שבדרך אני לא אתפתע לקנות ערכה ביתית.

דונה29

New member
בנות צריכה את עזרתכן.....

טוב, עשיתי בדיקת דם!!! (את התוצאות אני אקבל מחר). איך שיצאתי מהרופא ישר קניתי ערכה ביתית. הגעתי הביתה, והנה יצא פס כהה ולידו פס חלש חלש, (אבל עדין אני חושבת זה פס). הבעיה שהקו בה- control window יצא מאונך ואילו הקו ב- result window יצא מאוזן. יש קשר? יש לי מצלמת אינטרנט והייתי רוצה לצלם את הבדיקה ולשמוע לדעתכן אולי אני רק מדמיינת 2 קווים. מישהי יכולה להסביר איך עושים את זה?

פּוֹנְג

New member
תצלמי ותשלחי לפה.

איך עושים מה? את הצילום? האמת היא שאין לי מושג....

דונה29

New member
הפסים אצלי לא יצאו כמו בתמונה

כאמור, פס אחד למאונך ופס אחד מאוזן. זו סתם אשליה שהתוצאה חיובית???

פּוֹנְג

New member
אין לי מושג ../images/Emo4.gif

או שתצלמי לנו או שתרוצי לקנות עוד ערכה. מי יודע אולי זה בסך הכל תקלה בהכנסת נייר הלקמוס הזה לתוך המקלון... (אין לי מושג אם זה אפשרי) אבל אין ספק שאת בטח במתח נוראי.

דונה29

New member
אוףףףף,

אני כבר אחכה למחר, לתוצאות של הבדיקת דם, לא שווה לי לעבור שוב את כל זה עם עוד בדיקה בייתית. אין לי מושג איך מעברים את התמונה לפורום, במיוחד שהפס כל כך חלש ובקושי רואים אותו, קשה לי להאמין שהוא ייתפס בצלמה. נחכה למחר לתוצאות.......

m i c h a l y

New member
אני מקווה שאני טועה אבל

פעם יצא גם לי. בהוראות של הערכה היה כתוב שזה לא מצביע על הריון (ובאמת לא היה), ואני חייבת לציין שזה נעשה כשבלי כוונה השפריץ לי קצת על החלונות...
אז לדעתי שווה לעשות עוד בדיקה (הפעם עם כוס חד פעמית) ואז אולי להרגע...

דונה29

New member
עשיתי בדיקה בכוס חד פעמית...

אני אחכה למחר לתוצאות של הבדיקת דם

דונה29

New member
עדכון קצרצר....

התשובה יצא שלילית. נחכה עד הפעם הבאה, ולהפתעתי, לקחתי את זה ברוח טובה.

פּוֹנְג

New member
כל הכבוד על הרוח הטובה. ../images/Emo45.gif

זה לא פחות חשוב. בעיקר לך. כי יש לנו די והותר דברים שאנחנו לוקחים קשה. אם לא הפעם אז תמיד יש את החודש הבא.

למעלה